وزارت خارجه پیگیر فعال شدن معاونت اقتصادی باشد/تقویت ارزآوری برای کشور با استفاده از توان رایزنهای اقتصادی
غلامرضا مرحبا در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با تأکید بر ضرورت فعالتر شدن معاونت اقتصادی در وزارت امور خارجه با هدف تسهیل مراودات تجاری ایران با سایر کشورها گفت: بسیاری از کشورهای پیشرو در دنیا با استفاده از ظرفیت چنین معاونتی توانستهاند سطح صادرات خود را افزایش دهند.
وی با بیان اینکه توجه به امر تجارت و صادرات در سایه معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه میتواند ثمرات بسیاری را برای کشور به همراه داشته باشد، افزود: رایزنهای اقتصادی کشورها در اقصی نقاط دنیا حضور داشته و توانستهاند به تجار خود کمکهای ارزندهای کنند. از این رو، لازم است این معاونت در وزارت امور خارجه کشورمان ما نیز فعالتر شده و اهداف را پیگیری کند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه متاسفانه ایران از حیث شناساندن ظرفیتهای تجاری و صادراتی خود به دنیا ضعیف بوده است، تصریح کرد: متأسفانه جدای از تحریمهای ظالمانهای که علیه ایران اعمال شده، ضعف در عملکرد رایزنهای اقتصادی نیز در موثرتر بودن این تحریمها نقش داشته است.
بیشتر بخوانید:
مالک شریعتی: وزارت خارجه تا حد زیادی مسئول دلار ۲۰ هزار تومانی است
حکیمیپور در گفتگو با آنا: دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه قابل دفاع نیست
مرحبا با بیان اینکه متأسفانه تعداد کم رایزنهای اقتصادی در کشورهای مختلف و همچنین انفعال بیش از پیش آنها مانعی برای شناساندن ظرفیتهای بالقوه کشور به دنیا شده است، گفت: رایزنهای اقتصادی ایران در هر کشوری که میتواند بالقوه شریک تجاری خوبی برای کشورمان باشد باید فعال شده و مسیر رشد مراودات اقتصادی را پیگیری کنند.
وی با تأکید بر اینکه حمایت از کالای ایرانی باید با ایجاد بازار فروش خوب برای آن در خارج از مرزها صورت بگیرد، افزود: رایزنهای اقتصادی میتوانند بازوی مناسبی برای اقتصاد کشور از حیث ارزآوری باشند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه فعال شدن معاونت اقتصادی در وزارت خارجه بسیار ضروری است، گفت: فعال شدن این معاونت در وزارت امور خارجه جلوی بسیاری از برخوردهای ناشایست از جمله دامپینگ با تجار ایرانی را نیز میتواند بگیرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: رایزنهای اقتصادی باید با پشتیبانی سفارتخانههای ایران در کشورهای مختلف یاور تجار بوده تا به این ترتیب رشد اقتصادی در تمامی زمینهها ممکن شود.
انتهای پیام/4106/۴١۵١/پ
انتهای پیام/