راز های رسیدن به آرامش روانی چیست؟
به گزارش گروه رسانههایدیگر خبرگزاری آنا، آرامش یک از خواسته های هر انسانی است که با کمترین هزینه و با تغییر در سبک زندگی به دست می آید. استرس تنش های روحی و روانی زیادی را بر بدن تحمیل می کند که هر کدام از این تنش ها نیز به نوبه ی خود بر یکدیگر تاثیر می گذارند پس آرام کردن بدن به تسکین استرس روانی و آرامش ذهنی باعث دور کردن تنش از بدن می شود.
10 راهکار برای رسیدن به آرامش روحی و روانی
1- برای خود وقت بگذارید
به فشارهای روحی اجازه ی ساخته شدن ندهید و تمام وقت خود را برای دیگران نگذارید. اگر کارتان به گونه ای است که مدام با تلفن سر و کار دارید ساعات مشخصی را برای آن تعیین کنید و در زمان استراحت خود آن را از خود دور کنید و به یاد داشته باشید که اگر شما به خودتان و وقتتان ارزش ندهید، اطرافیانتان نیز ارزش نمی گذارند.
به خودتان استراحت بدهید چرا که بدن و ذهن خسته کار ها را به خوبی پیش نمی برد ولی جسمی که انرژی داشته باشد، وظیفه ی خود را به خوبی انجام داده که نتیجه ی آن یک رضایت درونی است.
2-بدست آوردن آرامش
آرامش به معنی استراحت مطلق نیست بلکه باید یاد بگیریم که چه در حالت کار و چه در حالت استراحت چه کاری انجام دهیم.
کارهای اولویت بندی شده و از روی برنامه، احساس استرس کمتری را ایجاد می کنند. زندگی را برای خود سخت نکنید و چندین کار را با هم انجام ندهید چون در این حالت به دست آوردن آرامش سخت و دشوار است. یک کار را تکمیل کنید و به خود زمان بدهید.
بیشتر بخوانید: رسیدن به آرامش در ۵دقیقه با چند تکنیک ساده
3-بخندید
طبق نظریه ی روانشناسان خندیدن از ته دل، سطح کورتیزول در خون که باعث استرس می شود را پایین می آورد که این امر باعث آرامش فرد می شود پس به خاطرات با مزه فکر کنید و از ته دل بخندید.
4-آفتاب بگیرید
تابش آفتاب بر پوست باعث افزایش عملکرد هورمون های سروتونین-موثر در بهبود خلق و خو- می شود پس زمانی که در خانه هستید پرده ها را کنار بزنید و از نور استفاده کنید و یا زیر نور آفتاب کمی قدم برنید.
5-مقابله با تاثیر دیگران
نگران بودن در مورد حرف مردم، تحمیل کردن یک بار فکری به ذهن است و باعث حرکت فرد به سمتی که موجب خوش حالی دیگران می شود، است.
مهم نیست چه کاری انجام می دهید ولی با ایراد دیگران روبه رو می شوید و تنها کاری که شما باید انجام دهید تقویت روحیه ی خود است البته این کار به معنی متفاوت بودن افکار شما با دیگران نیست بلکه راهی برای آرامش روحی است که کار ساده ای هم نیست.
6-تغییر در زندگی
زندگی نباید تکراری باشد و اگر چرخه ی زندگیتان یک نواخت است، یک تغییر کوچک باعث به وجود آوردن احساس آرامش می شود.
برای مثال اگر عادت دارید که بعد از ظهر ها تلویزیون نگاه کنید و یا مطالعه می کنید به جای آن با خانواده و یا دوستان به پیاده روی بروید و یا در فعالیت های ورزشی شرکت کنید. تغییرات کوچک نه تنها موجب آرامش می شود بلکه باعث انرژی بیشتر در فعالیت روزانه می شود.
7-افکار مثبت
همه چیز را با دید منفی نگاه نکنید و سعی کنید زیبایی های زندگی را نیز ببینید. دیدن یک دوست قدیمی، آواز یک پرنده، طلوع خورشید، سلامتی و شادابی و ..... همگی نمونه هایی از نکات مثبت زندگی هستند.
هر آنچه که در ذهن داشته باشید در زندگی تان اثر می گذارد، این قانون جذب زندگی است که نباید آن را نادیده گرفت.
8-در زمان حال باشید
گذشته را نمی توان تغییر داد و زمان حال امروزتان را به گذشته ی بد تبدیل نکنید. افسوس گذشته و نگرانی آینده، فقط وقتتان را هدر می دهد و تمرکزتان را از زمان حال از بین می برد و این امر باعث اضطراب و نگرانی می شود که هیچ فایده ای ندارد.
9-هدف داشته باشید
هدف داشتن یک نوع انگیزه برای ادامه ی مسیر زندگی است. هدف درست و واقع گریانه باعث ایجاد برمامه ی متعادل زندگی و نحوه ی درست استفاده کردن از زمان می شود.
برآورد درستی از محدودیت ها و توانایی های خود داشته باشید و از هدف های دور از دسترس بپرهیزید تا آشفتگی نظم زندگی تان را به هم نریزد.
10-سرزنش خود ممنوع
در مقابل مشکلات زندگی انعطاف پذیر باشید و با کوچکترین شکست خود را سرزنش نکنید. شکست به معنی ناتوانی شما نیست بلکه راهی برای یادگیری و تجربه است.
سخن آخر
راهکار هایی که در اینجا برای آرامش روانی ذکر شد در صورتی می توانند به شما کمک کنند که افسردگی نداشته باشید. برای ناراحتی های روحی و روانی به مشاوره ی روانشناسی مراجعه کنید و به یاد داشته باشید که رمز موفقیت در زندگی، آرامش است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/