دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 مهر 1399 - 00:02
میرلوحی در گفتگو با آنا-2؛

کشورهایی در قاموس آمریکا تروریست هستند که اجازه مکیده شدن خونشان را نمی‌دهند/یکسان بودن سیاست خارجی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان

یک کارشناس امور آمریکا گفت سران کاخ سفید در طول تاریخ معتقد بوده و هستند که اگر کشورها اجازه ندهند خونشان تا آخرین قطره مکیده شود، در لیست تروریسم قرار خواهند گرفت.
کد خبر : 517366
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، سید هاشم میرلوحی معتقد است نتیجه انتخابات آمریکا تابع شرایط مختلفی است اما هر فردی واجد ورود به کاخ سفید شود، در سیاست خارجی این کشور تغییری ایجاد نخواهد شد؛ فرایندی که مردم در آن نقش مستقیم ندارند و مجمع گزینندگان (الکترال کالج) حرف آخر در دموکراسی آمریکایی را می‌زند.


وی با تأکید بر اینکه هیچ فرقی بین رؤسای جمهور آمریکا از جورج واشنگتن تا دونالد ترامپ وجود ندارد گفت: شما تاریخچه این‌ها را بخوانید، سگ زرد برادر شغال است. در ادوار مختلف سعی کرده‌اند به نفع یک درصد ثروتمند جامعه ایفای نقش کنند. فرقی نمی‌کند و تمام این‌ها اولاً در ارتباط با نابود کردن اسلام، عناد با جمهوری اسلامی ایران و خدمت به صهیونیسم، همه یک موضع واحد دارند. حتی خود آمریکایی‌ها می‌گویند فرقی بین حزب دموکرات و جمهوری‌خواه نیست. این‌ها دو سر یک مار هستند.


انتخابات آمریکا


این کارشناس امور آمریکا با بیان اینکه در ارتباط با مسائل داخلی آمریکا هم فرق چندانی میان جمهوری خواهان و دموکرات‌ها وجود ندارد، تأکید کرد: بعضی می‌گویند اگر حزب دموکرات برنده انتخابات شود، نرخ بهره کاهش می‌یابد یا چنانچه جمهوری‌خواهان پیروز میدان شوند نرخ بهره افزایش پیدا می‌کند. در ارتباط با محدودیت استفاده از سلاح، با ریاست جمهوری جمهوری‌خواهان فروش سلاح بالا می‌رود و با دموکرات‌ها پایین می‌آید. در مورد مسائل داخلی شاید این‌گونه باشد ولی سیاست خارجی هر دو یکی است.




بیشتر بخوانید:


میرلوحی: احتمال تشدید اعتراضات و بروز ناآرامی‌های گسترده در آمریکا وجود دارد / انقلاب، راه نجات ایالات‌متحده


انتقاد فوکویاما از نظام الکترال کالج در انتخابات آمریکا




میرلوحی افزود: سیاست خارجی آمریکا در طول تاریخ را اگر بخواهم در یک جمله توضیح دهم این است که می‌گویند اگر شما به ما اجازه ندهید تا آخرین قطره خونت را بمکیم، پس شما یک تروریست هستید! یعنی اگر این سگی که به نام دونالد ترامپ بر سر کار هست کنار برود و جو بایدن بیاید، هیچ فرقی به حال سیاست خارجی آمریکا نمی‌کند.


انتخابات آمریکا


وی در پاسخ به این سؤال که کدام یک از کاندیداهای انتخابات آمریکا شانس ورود به کاخ سفید را دارند گفت: نمی‌شود به‌سادگی پیش‌بینی کرد. اولاً هرکدام از افرادی که کاندیدای پست ریاست جمهوری آمریکا هستند حدوداً 2 میلیارد دلار برای فعالیت‌های انتخاباتی‌شان هزینه می‌کنند، درحالی‌که حقوق رئیس‌جمهور در طول سال، 400 هزار دلار است. کلیددار کاخ سفید در طول چهار سال، یک‌میلیون و 600 هزار دلار حقوق می‌گیرد و بخشی از هزینه‌های تبلیغاتی وی را شرکت‌ها و افراد مختلف این هزینه‌ها را می‌پردازند. ضمن اینکه برای هر دلاری که می‌پردازند، ده‌ها یا شاید صدها برابر منتفع می‌شوند و امتیازهای مختلفی کسب می‌کنند.


دموکراسی معیوب آمریکا!


میرلوحی افزود: در تبلیغاتی که کاندیداهای ریاست جمهوری می‌کنند به‌راحتی می‌توانند بخشی از جامعه را شستشوی مغزی دهند. این در حالی است که در طول این یکی دو ماه تا برگزاری انتخابات هم ممکن است افرادی کشته شوند، تبلیغات ممکن است نتیجه مدنظر آن‌ها را به همراه نداشته باشد و از تمام این قضایا گذشته، رئیس‌جمهور آمریکا با رأی مستقیم مردم انتخاب نمی‌شود. او را چه کسی انتخاب می‌کند؟ الکترال کالج (مجمع گزینندگان) که 538 نفر هستند.


میر لوحی در تشریح نمونه‌هایی از عملکرد الکترال کالج اظهار کرد: در سال 2000 اکثریت آرا از آن آل گور، معاون بیل کلینتون بود ولی انتخاب نشد چون تعداد آرای الکترالی که به خودش اختصاص داد کمتر از جورج بوش بود. به این مفهوم که در آن سال، رژیم صهیون‌محور آمریکا به خاطر آرای پنج نفر از افراد الکترال کالج که اصلاً توسط مردم هم انتخاب نمی‌شوند، اکثریت آرای مردم را که بیش از 50 میلیون نفر بود را دور ریخت. نمونه دیگرش در سال 2016، هیلاری کلینتون 3 میلیون بیشتر از دونالد ترامپ رأی آورد و مردم به او رأی دادند اما به خاطر تعداد کمتر آرای الکترال، شکست خورد و دونالد ترامپ پیروز شد.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب