مدال المپیک آسیایی را از امام حسین دارم/ آرامش امروزمان به خاطر شهداست
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، زهرا کیانی عضو تیم ملی ووشو بانوان که در بازیهای آسیایی 2018 اندونزی نایب قهرمان شد گفت: من از سن شش سالگی ورزش ژیمناستیک را شروع کردم و با شرکت در مسابقات کشوری موفق به کسب مدال شدم اما پس از گذشت یکسال ، یک روز مانده به مسابقات کشوری دستم شکست .
وی افزود : در دوران نقاهت والدینم تصمیم گرفتند که من در رشته ووشو فعالیت کنم تا بتوانم با شرکت در مسابقات برون مرزی در سطح آسیا و جهان مدال آور باشم .
زهرا کیانی با بیان اینکه من از هشت سالگی به اردوی تیم ملی ووشو دعوت شدم و پس از دو سال در مسابقات جهانی سنگاپور شرکت کردم ، خاطر نشان کرد : من از همان کودکی می دانستم در زندگی به چه چیزهایی علاقه مند هستم و زمانی که می دیدم یک نفر بر روی سکوی قهرمانی می ایستند حس خیلی خوبی داشتم ، بسیاری از کودکان با بازی کردن خوشحال می شوند ولی من در کودکی از اینکه تمرین خوبی داشته باشم و مربی ام تشویقم کند خوشحال می شدم که واقعا دوری از خانواده در این دوران مخصوصا برای کودک 10 ساله خیلی سخت بود اما انچنان رسیدن به اهدافم برایم مهم بود که این سختی ها را تحمل می کردم .
نقش والدین در موفقیت ورزشکار
دارنده مدال طلای ششمین دوره مسابقات جهانی جوانان درباره نقش والدین در موفقیت ورزشکاران گفت : بنظرم خانواده نقش خیلی اساسی دارد برای اینکه ورزشکاری به یک موفقیت بزرگ برسد که در حقیقت هشتاد درصد موفقیت یک ورزشکار برای حمایت خانواده اش است.
این بانوی قهرمان در ادامه عنوان کرد : خانواده ام همیشه برای تمریناتم همراهم بودند و حمایتم کردند تا آنجایی که وقتی ما از استان چهارمحال و بختیاری به اصفهان نقل مکان کردیم پدرم نتوانستند برای کارشان انتقالی بگیرند و بدین ترتیب هر صبح این مسیر دوساعته را می رفتند و عصر همین مسیر ار برمی گشتند که همه این سختی ها را به خاطر پیشرفت و موفقیت من تحمل می کردند .
نخستین بانوی تالوکار مدال آور مسابقات المپیک آسیایی بزرگسالان درباره انجام تمرینات در دوران کرونا اظهار کرد : در اوایل بروز این بیماری حرکات تالو را به صورت بخش بخش در خانه مرور می کردم زیرا این تمرینات نیاز به یک فضای وسیعی دارد و از همین باب بیشتر در خانه تمرین بدن سازی انجام می دادم تا توان جسمانی ام را حفظ کنم و بعد از گذر از این دوران بتوانم با آمادگی کامل در مسابقات شرکت کنم .
وی افزود : در حال حاضر هم با رعایت پروتکل های بهداشتی سه روز در هفته در خانه ووشو تمرین می کنم که بعد از هر سانس سالن به طور کامل ضدعفونی می شود و هیچ مشکلی از لحاظ رعایت موارد بهداشتی نداریم .
وی با بیان اینکه چون از کودکی به امام حسین اعتقاد خیلی زیادی داشتم ، اظهار کرد : خدا می داند در آن لحظه چقدر حس خوبی داشتم یعنی خدا حاجتم را داد که وقتی برای اولین بار وارد کربلا شدم حس فوق العاده قشنگی داشتم و به صورت ناخودآگاه اشک می ریختم و پیشنهاد می کنم هر کسی که تاکنون به زیارت امام حسین علیه السلام نرفته حتما یکبار برود تا این آرامشی را که نصیب انسان می شود ، تجربه کند .
زهرا کیانی عنوان کرد :هر موقع از اهل بیت کمک خواستم دستم را گرفتند و در زندگی نقش ائمه اطهار را به طور کامل احساس کردم . در کربلا هم به من گفته شد که چون برای اولین بار به زیارت حضرت اباعبد الله الحسین می روم اگر خواسته ای داشته باشم حاجت روا می شوم و به یاد دارم دعا کردم که در المپیک آسیایی مدال بگیرم .
یک حاجت غیر ممکن را خواستم چون هم رقابت ها از سطح بالایی برخوردار بود و هم اولین بار بود که در این مسابقات به عنوان یک بزرگسال حضور داشتم و حریفانم خیلی باتجربه تر بودند و رزومه حیلی قوی تری داشتند اما خدا را شکر که امام حسین علیه السلام حاجتم را اجابت کردند و اولین مدال تالو المپیک آسیایی بانوان تاریخ کشورمان را کسب کردم .
پر افتخارترین بانو تالو کار ایران درباره شهدا گفت : آرامش امروزمان به خاطر شهداست که در سایه این آرامش می توانیم استعداد هایمان را پیدا کنیم و به فعلیت برسانیم . بابت همه مدالهایی که می گیرم مدیون شهدا هستم .
قهرمان مسابقات جوانان آسیا در سال 2015 درباره به اهتزاز درآمدن پرچم جمهوری اسلامی ایران پس از عنوان قهرمانی گفت : به نظر من لحظه ای شیرین تر از این لحظه در زندگی ورزشکاران وجود ندارد چون تمام تلاشی که می کنند و سختی هایی را که می کشند برای همین یک لحظه است .
زهرا کیانی در پاسخ به این سوال که آیا از طرف کشور های دیگر پیشنهاد مهاجرت داشتید گفت :پیشنهاد مستقیمی به بنده نشده اما زمانی که در مسابقات بین المللی شرکت می کنیم گاهی اوقات مربی خارجی که کار ما را می بیند ، با ما صحبت می کند و می پرسد که آیا دوست دارید که در تیم آنها کار کنیم یا نه ، که ما چون ریشه خودمان را می دانیم و حاضر نیستیم توی تیم دیگری حضور پیدا کنیم و می خواهیم پرچم کشور خودمان را بالا ببریم پیشنهاد آنها را رد می کنیم زیرا از همان کودکی همه تلاشمان برای رنگ پرچم خودمان بوده است .
وی با بیان اینکه اگر فرزندی مجبور می شود والدینش را در خانه سالمندان بگذارد حداقل هفته ای یکبار به آنها سر بزند ، چون تنها دلخوشی والدین فرزندانشان هستند ، افزود : والدین بیشترین زحمت را برای فرزندشان می کشند و اولین چیزی که در زندگی برایشان مهم است خوشبختی و سعادت فرزنشان است که به نظر من وقتی فرزندان به یک جایی رسیدند نباید اصل و ریشه و نقش والدینشان را در کسب موفقیت فراموش کنند.
منبع: تابش کوثر
انتهای پیام/
انتهای پیام/