باورهای غلطی که در مورد تلفنهمراه وجود دارد
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، در ادامه به باورهای غلطی میپردازیم که در مورد تلفنهای همراه وجود دارد.
۱- برای چشم هایمان بهتر است که نور گوشی را کم کنیم
شاید شما هم از آن دست افرادی باشید که فکر میکنند اگر نور گوشی را حتی در طول روز روی حالت «شب» بگذارند، با این کار فشار کمتری به چشمهای خود وارد میکنند. با این حال، بینایی سنجها این موضوع را قبول ندارند و ادعا میکنند وقتی نور گوشی را کم میکنید، به چشمهای خود فشار میآورید.
چون مجبور میشوید بیشتر تمرکز کنید و به این ترتیب، کار چشمها دو برابر میشود، مسألهای که میتواند منجر به سردرد هم شود. بهتر آن است که نور صفحهی گوشی به اندازهی نور محیط باشد، به این ترتیب هر دو نور با یکدیگر ترکیب میشوند و این حالت برای چشمها طبیعی است.
۲- گذاشتن گوشی در شارژ در طول شب به باتری آن صدمه میزند
به گوشیهای هوشمند بی دلیل «هوشمند» نمیگویند و یکی از کاربردهای آنها این است که میتوانند پر شدن باتری خود را تشخیص دهند.
وقتی باتری پر میشود، تلفن هوشمند میتواند بدون کمک شما جریان ورودی خود را قطع کند، مثل موقعی که باتری تمام و گوشی خاموش میشود.
اگر طول عمر باتری گوشی تان برایتان مهم است، فقط اجازه ندهید بیشتر اوقات کاملاً خالی شود و در واقع زمانی که هنوز شارژ دارد آن را به برق وصل کنید.
۳- باید برنامههایی که استفاده نمیکنید را ببندید تا شارژ باتری مصرف نشود
این جمله خیلی منطقی به نظر میرسد و ممکن است فکر کنید هر چه برنامههای بیشتری در پس زمینهی تلفن همراه فعال باشد، کار تلفن هم بیشتر میشود. اما آنطور که شرکت اپل گفته بستن برنامهها کمکی به حفظ شارژ گوشی نمیکند و حتی وضع را بدتر هم میکند.
همهی برنامهها به طور خودکار بسته میشوند و اگر در کار تلفن همراه مداخله کنید و برنامهها را به طور دستی ببندید، در واقع باعث میشوید تلفن همراه تان شارژ بیشتری از دست دهد.
۴- هر چه مگاپیکسلهای دوربین گوشی تان بیشتر باشد، کیفیت عکسهای آن هم بیشتر میشود
هنگام خرید تلفن همراه، تعداد مگاپیکسلها ویژگی مهمی به نظر میرسد و فکر میکنیم بر اساس آن میتوانیم به کیفیت دوربین آن پی ببریم. اما این ویژگی در واقع فقط برای عکاسهای حرفهای و دوربینهای آنها اهمیت دارد.
برای یک کاربر تلفن همراه، نه تعداد مگاپیکسل ها، بلکه اندارهی آنها است که کیفیت عکس را به ایده آل نزدیک میکند. بهترین مگاپیکسلها بزرگترین آنها هستند که به این ترتیب تعداد کمتری از آنها در یک عکس کنار هم قرار میگیرند.
۵- اگر گوشی تان خیس شد یا با سشوار خشکش کنید یا بگذاریدش داخل برنج
گذاشتن گوشی خیس در برنج منطقی به نظر میرسد، چون برنج به خاصیتش در جذب رطوبت شهرت دارد. اما اتفاقی که در واقعیت میافتد این است که ذرات ریز برنج در قسمتهای مختلف گوشی گیر میکنند و آسیب بیشتری به آن میزنند.
استفاده از سشوار هم فکر خوبی نیست، چون شاید تلفن تان را کمی خشک کند، اما آن را بیش از حد داغ میکند، که همین مسأله تلفن همراه شما را به مرگ اجتناب ناپذیرش نزدیکتر میکند. مردم از این روشها استفاده میکنند، چون میخواهند به هر قیمتی تلفن همراه شان را نجات دهند. بهترین کار این است که آن را گوشهای بگذارید و اجازه دهید خودش خشک شود.
۶- گوشی را نباید کنار کارتهای بانکی گذاشت
حتماً شنیده اید که تلفنهای همراه و کارتهای مغناطیسی مثل کارتهای بانکی همنشینهای خوبی برای هم نیستند، چون تلفن همراه میتواند به نوار مغناطیسی آنها صدمه بزند. این مسأله در مورد آهنربای یخچال یا دکمهی آهنربایی کیف پول صدق میکند، نه تلفنهای همراه.
میدان مغناطیسی تلفن همراه ضعیفتر از آن است که بتواند تغییری در کارت ایجاد کند. بعضیها کارتهای بانکی و تلفن همراه شان را هیچ وقت یک جا نمیگذارند تا اگر یک وقت از آنها دزدی شد، دست کم یکی از آنها برایشان بماند، که این منطقیتر از افسانهای است که در مورد تأثیر گوشی بر کارتهای بانکی ساخته اند.
۷- تشعشعات الکترومغناطیسی تلفنهای همراه باعث سرطان، زایمان زودرس و دیگر خطرات جسمی میشود
سازمان جهانی بهداشت از سال ۱۹۹۰ در این خصوص اظهار نگرانی کرده است و تا به امروز ۲۵ هزار مقاله دراینباره منتشر شده است. به گفتهی سازمان جهانی بهداشت، تاکنون هیچ مدرکی یافت نشده که نشان دهد میدانهای مغناطیسی سطح پایین میتوانند به سلامت انسان به هر شکل ممکنی صدمه بزنند.
در عین حال، این سازمان میگوید ایستادن در نزدیکی آنتن یا راداری که از آن امواج تولید میشود، ممکن است ریسک بروز مشکلات جسمی را افزایش دهد.
۸- دستمالهای ضدعفونی کننده میتوانند به صفحهی گوشیهای هوشمند صدمه بزنند
حتماً شنیده اید که میگویند تلفن همراه ۱۰ برابر آلودهتر از کاسهی توالت است و جمعیت زیادی از باکتریها روی آن زندگی میکند.
ضدعفونی کردن صفحهی تلفن همراه ریسک ابتلا به بیماریهای عفونی و پوستی را کاهش میدهد. اما آیا دستمالهای ضدعفونی کننده به تلفن همراه ما صدمه میزنند؟ شرکت اپل میگوید اینگونه نیست.
۹- میتوانید با تلفن همراه تان تخم مرغ بپزید
قدمت این باور به اوایل دههی ۲۰۰۰ میلادی برمی گردد. در آن زمان بعضی افراد دست به آزمایشهای دروغینی زدند و ادعا کردند با امواجی که از تلفنهای همراه ساطع میشود توانستند تخم مرغ بپزند.
اما حقیقت آن است که شما نمیتوانید با تلفن همراه تان تخم مرغ بپزید یا پاپکورن درست کنید، چون از آنها انرژی لازم برای پختن تولید نمیشود.
حتی اگر همهی امواج تلفن همراه مثل مایکروفر تبدیل به ریزموج میشدند، تخم مرغ قبل از تمام شدن باتری گوشی حتی به اندازهی دمای بدن انسان هم گرم نمیشد.
۱۰- شبکههای وای فای رایگان امن هستند
استفاده از وای فای رایگان هر کسی را وسوسه میکند و در بسیاری از مکانهای عمومی این امکان برای مردم فراهم شده. اما وای فای رایگان شبکهی امنی برای انجام عملیات بانکی و وارد کردن رمزهای عبور خود نیست.
وقتی به وای فای رایگان متصل میشوید، هر کسی میتواند به راحتی ببیند در حال انجام چه کاری هستید و چه اطلاعاتی را وارد میکنید.
بهتر است از وای فای رایگان فقط برای گشت زدن در سایتهای سرگرمی یا جستجوی اطلاعات معمولی استفاده کنید.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/
انتهای پیام/