دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 شهريور 1399 - 10:43
لواسانی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

کاهش نرخ ضایعات حوزه کشاورزی کشور / بسته‌بندی، انبارداری و فرآوری نامناسب از مهم‌ترین چالش‌های حوزه کشاورزی است

مجری برنامه علمی کشاورزی گفت: ضایعات در کشور حدود ۳۰ درصد در حوزه کشاورزی، ۴۲ درصد در حوزه سبزیجات و ۲۴ درصد در حوزه صیفی جات است بر آن شدیم که با کاربرد بسته‌بندی مناسب، انبار داری مناسب و فرآوری مناسب(سه چالش این برنامه علمی) بتوانیم نرخ این ضایعات را کاهش دهیم. 
کد خبر : 515808
photo5884365483879281418.jpg

علیرضا شهاب لواسانی مجری برنامه علمی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: این برنامه علمی بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین است. تاکنون سه چالش تحت عنوان بسته‌بندی نامناسب، انبارداری نامناسب و فرآوری نامناسب در این برنامه علمی احصا شده است.


وی افزود: با توجه به اینکه میزان ضایعات در کشور حدود ۳۰ درصد در حوزه کشاورزی، ۴۲ درصد در حوزه سبزیجات و ۲۴ درصد در حوزه صیفی‌جات است، بر آن شدیم که با کاربرد بسته‌بندی مناسب، انبارداری مناسب و فرآوری مناسب بتوانیم نرخ این ضایعات را کاهش دهیم.


مجری برنامه علمی کشاورزی عنوان کرد: هدف ما این است که ارزش‌افزوده را به بخش کشاورزی کشور اضافه کنیم. سه چالش کنونی برنامه علمی کشاورزی از بین هشت چالش انتخاب‌شده است که این سه چالش از مهم‌ترین چالش‌ها است.


لواسانی با بیان اینکه دانشجویان رشته‌های کشاورزی و صنایع غذایی از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی از این برنامه استقبال خوبی داشتند، گفت: با سازمان‌های مرتبط حوزه کشاورزی همچون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی همکاری مستمر و خوبی داریم.


وی در توضیح نبود برنامه علمی بر روی سامانه پژوهش‌یار اذعان کرد: مدت کوتاهی بین دو یا سه ماه این برنامه علمی بر روی سامانه نبود و بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده این اتفاق به‌صورت تصادفی و سهوأ انجام‌شده بود که مجدداً بر روی سامانه قرار گرفت و اکنون روند انتخاب زمینه پژوهش رو به ازدیاد است.


مجری برنامه علمی کشاورزی با بیان اینکه تاکنون ۵۶۷ زمینه پژوهشی در ابن برنامه علمی استخراج‌شده است، گفت: این زمینه‌های پژوهشی اکنون بر روی سامانه پژوهش‌یار بارگذاری شده است.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب