اهمیت برنامه علمی امنیت غذایی پایش آزاد در گام دوم انقلاب/ رفع چالشهای غذایی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا-محدثه حسینی، صیانت از امنیت غذایی برنامهای علمی است که با توجه به اهمیت آن در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است. رفع چالشهای پیش روی این حوزه میتواند نقش بسزایی در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا کند.
با بررسی و شناسایی چالشها، نقاط ضعف و قوت دستاوردهای کشاورزی و خلأهای موجود در این حوزه میتوان نقشه راه مناسبی را در گام دوم انقلاب تدوین کرد.
بر این اساس در نیمه شهریور ماه سال ۹۷ اولین همایش در ارتباط با طرح پایش به مدت سه روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی آغاز به کار کرد.
در جلسهای در اواخر شهریور ماه سال ۹۷ با موضوعیت همکاری سازمان تحقیقات کشاورزی و دانشگاه آزاد اسلامی و معرفی چالشها (بستهبندی نامناسب، انبارداری نامناسب، فرایند نامناسب) با توجه به مأموریت واحد ورامین-پیشوا توسط دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، تعریف نظام موضوعات بر مبنای چالشهای ذکرشده برنامه علمی غذا و امنیت غذایی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا سپرده شد.
در همین راستا جلسات متعددی در خصوص تمامی جزئیات طرح پایش و همکاری کارگروههای مختلف با حضور حداکثری تمام رؤسای دانشکدهها و مدیران گروه برگزار شد.
همچنین جلسات جداگانه پیرامون آشنایی با طرح پایش، نحوه همکاری کارگروهها، بیان مزیتهای این طرح و ارائه پیشنهادهایی در چهارچوب هر کارگروه در قالب نظام موضوعات برگزار شد.
با گذشت سه ماه در آذر ماه سال ۹۷، ۱۶ راهبرد، 44 منظومه علمی، 17 منظر، 85 برنامه پژوهشی و 536 زمینه پژوهشی برنامه علمی غذا و امنیت غذایی بر روی سامانه پایش آزاد بارگذاری شد.
آرم اندیشکده غذا و امنیت غذایی و آرم برنامه علمی غذا و امنیت غذایی با همکاری گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین نیز طراحی شد. همچنین شیوهنامه مستندسازی غذا و امنیت غذایی در بیش از 90 صفحه و طرح توجیهی جهت اخذ مجوز تأسیس اندیشکده غذا و امنیت غذایی تدوین شد.
اعضای تیمهای برنامه علمی غذا و امنیت غذایی معرفی و پنج کارگاه پایش آزاد و پژوهشیار تشکیل شد.
طرح پروپوزال سرای نوآوری نیز تدوین و به دبیرخانه برنامه علمی استان تهران ارائه شد. اندیشکده غذا و امنیت غذایی اعضای اصلی کارگروهها مشخص شد.
برگزاری جلسات متعدد با اعضای کارگروهها و صنایع کارآمد در این حوزه و انجام اقدامات کلیدی جهت برگزاری نشستها در سطح کلان از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین است که نهایتاً منجر به انعقاد تفاهمنامه، احصا چالشها، تدوین نظام موضوعات و اخذ طرحهای درآمدزای بروندانشگاهی شد.
همچنین تفاهمنامهای با آبفای جنوب شرق استان تهران در راستای احصای چالشها و چاپ کتابچه نظام موضوعات منعقد شد.
انتهای پیام/۴۰۸۴/پ
انتهای پیام/