گشایش هنرستان فنی و حرفهای پسرانه غیردولتی سما در لنجان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لنجان، صبح امروز مراسم گشایش هنرستان فنی و حرفهای پسرانه غیردولتی سما با حضور مسئولان شهرستان لنجان، دانشآموزان و خانوادهها در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی لنجان برگزار شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در حاشیه مراسم گشایش این هنرستان با تأکید بر اهمیت نقش آموزشهای مهارتی و کارآفرینی و بهکارگیرى سازوکارهاى نوین آموزشى اظهار کرد: یکی از اهداف آموزش کارآفرینی در هنرستانها، بهبود تواناییهای فردی و تخصصی هنرجویان است. آموزشهای مهارتی میتواند از طریق دانشافزایی، موجب افزایش فرصتهای بازار شده و سطح تقاضای کارآفرینی را ارتقا بخشد.
دانشگاه آزاد اسلامی به سمت دانشگاه کارآفرین در حرکت است
سیدمسعود داودی با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به تحصیل و علم افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با بسترسازی برای اشتغال دانشبنیان و لزوم اهمیت نقشآفرینی فعال در عرصه مهارتآموزی به سمت دانشگاه کارآفرین در حرکت است.
وی با تأکید بر ضرورت اهمیت دانش کاربردی در کشور تصریح کرد: هدف آموزش کاربردی به هنرجویان، تربیت افراد متخصص در راستای رفع نیازمندیهای جامعه خواهد بود بهطوری که تمام فارغالتحصیلان این دوره بتوانند بلافاصله به نیروی انسانی فعال بپیوندند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با اشاره به نقش بسیار مهم مهارتآموزی در غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان خاطرنشان کرد: انتخاب شعار «هر دانشآموز یک مهارت» در فعالیتهای فوقبرنامه برای دانشآموزان میتواند طرحی نو برای غنیترشدن برنامههای اوقات فراغت و راهكاری برای بروز خلاقیت و نوآوری دانشآموزان باشد.
داودی با تشریح اجرای طرح پویش در استان اصفهان عنوان کرد: طرح پویش فرصتی برای کار و تحصیل همزمان و کار داوطلبانه برای دانشآموزانی است که تمایل به ادامه تحصیل در مقطع بعدی را دارند. هنرجویان میتوانند از طریق ورود به این طرح توسط یک صنعت بورس شده و همزمان با شروع مقطع تحصیلی بعدی تحت نظارت بنگاه اقتصادی، آموزشهای لازم برای کسب مهارت مورد نیاز بنگاه را دریافت کنند.
معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای استان اصفهان نیز که بهصورت مجازی در جلسه حضور داشت با تبریک گشایش هنرستان فنی و حرفهای پسرانه غیردولتی سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی لنجان بیان کرد: هر دانشآموزی که فارغالتحصیل میشود، میتواند با فکر و ایدههای خلاقانه و تسلط بر مهارتهای مورد نیاز بازار کار، یک کسب و کار جدید در جامعه راهاندازی کند.
حمیدرضا نظری با تأکید بر لزوم تربیت دانشآموز کارآفرین تصریح کرد: محصلان فنی و حرفهای با آشنایی یک مهارت این فرصت را دارند تا متناسب با استعداد و توانایی خود نسبت به انتخاب شغل مورد علاقه اقدام کرده و در طول سال تحصیلی با آموزشهای کاربردی، بهعنوان دانشآموز و هنرجوی کارآفرین در راه پیشرفت جامعه گام بردارند.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/