دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آذر 1394 - 13:32
مدیرکل دفتر توانمندسازی و آموزش کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی

امکانات فیزیکی، نرم افزاری و سخت افزاری دانشگاه آزاد اسلامی کم نظیر است

مدیرکل دفتر توانمندسازی و آموزش کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی: امکانات فیزیکی، نرم افزاری و سخت افزاری دانشگاه آزاد اسلامی کم نظیر است و باید از پتانسل های موجود در جهت کسب درآمد از طریق اقتصاد دانش محور بهره مند شد
کد خبر : 51264

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا،" سید ابراهیم حسینی" مدیرکل دفتر توانمندسازی و آموزش کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی، در کارگاه مدیریت آموزش عالی دفتر توانمند سازی و آموزش های کاربردی ویژه معاونین،مسولان و کارشناسان دفاتر توامندسازی و آموزش کاربردی در استانهای لرستان،ایلام، کردستان کرمانشاه که به میزبانی واحد همدان برگزار شد گفت: رسالت این دفتر، توجه به توانمندسازی و افزایش بهره وری و کارآیی و همچنین مهارتهای فردی و حرفه ای اعضای هیأت علمی، مدیران و کارکنان خارج دانشگاه است.


وی افزود: عدم آموزش های تخصصی، آسیب های جبران ناپذیر به سازمان وارد کرده و موجب اتلاف منابع مالی و انسانی می شود.


حسینی اظهار داشت: امکانات فیزیکی، نرم افزاری و سخت افزاری دانشگاه آزاد اسلامی کم نظیر است و باید از پتانسل های موجود در این مجموعه بزرگ در جهت کسب درآمد از طریق اقتصاد دانش محور بهره مند شد.


مدیرکل دفتر توانمندسازی و آموزش کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بحث مهم در خصوص آموزش منابع انسانی اثر بخشی است گفت: آموزش های کوتاه مدت یا آموزش هایی که مبتنی بر توانمندیهای حرفه ای و مهارتی است می تواند فرد را به قابلیت های لازم برای انجام امور محوله برساند.



وی هدف از برگزاری این دوره را بررسی فرصت ها وتهدید های موجود در بین استانهای کشور برشمرد و بیان کرد: افزایش سهم درآمد های غیر شهریه ای واحد های دانشگاهی با استفاده از ظرفیت آموزشهای تخصصی و کاربردی کوتاه مدت امری ضروری است.


حسینی تاکید کرد: باید بسترهای لازم را برای توانمندسازی کارمندان در دانشگاه مهیا کنیم زیرا اگر سیستمی توانمند داشته باشیم از امکانات و پتانسیل دانشگاه جهت درآمدزایی نیز بهره مند می شویم.


وی تصریح کرد: باید در کنار کارگاه های آموزش محور ،کارگاه های کاربردی و عملی نیز برگزار شود تا بتوانیم با مهارت افزایی، کیفیت خدمات دانشگاهی را افزایش دهیم.


مدیرکل دفتر توانمندسازی و آموزش کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: لازمه ورود به نسل دانشگاه کارآفرین یا همان نسل سوم تولید ثروت از دانش است که این مهم یکی از بزرگترین دغدغه های تیم مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی است.


وی با بیان اینکه دفتر توانمندسازی و آموزش کاربردی در حوزه معاونت جدید برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان قرار گرفته است خاطر نشان کرد: در دهه ای قرار داریم که رسالت دانشگاه آموزش و پژوهش است و واضح و مبرهن است تربیت نیروی انسانی متخصص و متناسب با ساز وکارهای جدید دانشگاه در پیبشرد اهداف آن لازم و ضروری و بسیار مفید خواهد بود.


دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در استان همدان نیز با عرض خیر مقدم به شرکت کننده گان در این دوره گفت: اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی در استان همدان ارتقای سطح کیفی دانشگاه آزاد اسلامی استان در تمامی ابعاد ، تربیت و پرورش نیروی انسانی متخصص و متعهد مورد نیاز جامعه، توجه به دانش و مهارت های نوین در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی، توسعه مراودات و همکاری دانشگاهی و حضور موثر در صحنه های علمی جهانی، پیاده سازی مدیریت دانش و مهارت های نوین به منظور افزایش کیفیت آموزش و پژوهش، تنوع بخشی منابع درآمدی و یافتن منابع مالی به غیر از شهریه و افزایش سهم دانشگاه آزاد اسلامی استان در تولید علمی کشور و منطقه است


سعید جامه بزرگی افزود:واحد همدان با توجه به نیاز منطقه و با نگاه به طرح آمایش سرزمین در جامعه علمی استان و منطقه نقش مهمی را ایفا می کند که در همین راستا در یک سال گذشته تعداد رشته مقطع‌های واحد همدان به میزان ۵۴ رشته مقطع افزایش یافته و از ۱۲۴ به ۱۷۸ رسیده که از این تعداد ۱۷ رشته دکتری، ۳۶ رشته کار‌شناسی ارشد و یک رشته کار‌شناسی به رشته‌های موجود دانشگاه آزاد اسلامی همدان اضافه شده است.



سعید جامه بزرگی در مورد زیرساخت های آزمایشگاهی واحد همدان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی همدان اکنون با دارا بودن 32 آزمایشگاه، 54 کارگاه آموزشی، 198 کلاس و فضای آموزشی مجهز به دیتاپرژکتور و 30 کارگاه کامپیوتر، جزء به روزترین دانشگاه های کشور به شمار می رود.


وی افزود: فعالیت های آموزشی، پژوهشی و اقتصادی در دانشگاه به منظور تجاری‏ سازی ایده ‏ها و ارائه امکانات و خدمات به صنعت و سازمان ها، ایجاد و تشکیل مرکز تولید ایده‏ های تجاری در واحد و شناسایی نیازهای اصلی صنعت و تعامل موثر با آنان، اعلام توانمندی های علمی و تجهیزاتی دانشگاه به مراکز برون دانشگاهی و حمایت از ابداعات و اختراعات، توسعه فعالیت های پژوهشی با رویکرد تجاری سازی طرح های پژوهشی و افزایش بازدیدهای علمی از مراکز معتبر صنعتی و اجرای طرح های برون دانشگاهی جزیی از اهداف کلی حوزه پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی است.


وی تاکید کرد: رسیدن به دانشگاهی کارآمد ، کار آفرین و پاسخگو و مؤثر در رشد و توسعه اقتصاد دانش بنیان،کسب عنوان دانشگاه برتر در ارائه خدمات متنوع آموزشی و پژوهشی اقشار مختلف جامعه، دارای نظام کارآمد اداری منطبق با انتظارات جدید جامعه و پیشتاز در تولید علم ، نظریه و اندیشه و ترویج و توسعه دانش و فناوری در سطح کشور چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در افق 1404 است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب