دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 شهريور 1399 - 00:09
قاسمی پیربلوطی مطرح کرد؛

بررسی عوامل موثر بر امنيت غذايی کشور با نقش‌آفرینی صنعت و دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، عوامل موثر بر امنيت غذايی کشور را با نقش‌آفرینی صنعت و دانشگاه مورد بررسی قرار داد.
کد خبر : 512314
IMG_2211.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، عبدالله قاسمی پیربلوطی در نشست با مدیرعامل و مسئولان شرکت پویا پروتئین گفت: تأمین پروتئین از منابع محصولات کشاورزی، دامی، طیور، شیلات و عرضه مستقیم محصولات به دست مصرف‌کننده بدون واسطه با استفاده از روش‌های نوین مارکتینگ نقش مهمی در امنیت غذایی کشور دارد.


وی اظهار کرد: با توجه به شرایط فعلی کشور تأمین پروتئین از منابع محصولات کشاورزی، دامپروری و شیلات نقش کلیدی در امنیت غذایی کشور دارد و در این راستا صنایع پویا پروتئین به عنوان یکی از واحدهای صنعتی در کشور موفق عمل کرده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی رشته‌هایی مانند مهندسی تولیدات کشاورزی، دامپروری، شیلات، طیور، صنایع غذایی و فرآوری مواد غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مهندسی شیمی غذایی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، میکروبیولوژی و ... دارد.


رسالت دانشگاه آزاد اسلامی در راستای امنیت غذایی مردم چیست؟


قاسمی پیربلوطی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس به دلیل داشتن زیرساخت‌‌های مناسب از قبیل تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته، استادان مجرب، دانشجویان علاقه‌مند و سایر امکانات توسعه کیفی مناسبی داشته است.


وی یادآور شد: می‌توان در به‌کارگیری این ظرفیت بزرگ در صنایع غذایی به‌خصوص تولید پروتئین و ایجاد موفقیت دستیابی به امنیت غذایی در کشور نقش بسزایی ایفا کرد، البته این مهم زمانی محقق می‌شود که چالش‌ها، مشکلات و اولویت‌های تحقیقاتی این صنایع به درستی احصاء شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس افزود: هدف از این نشست علمی و تخصصی دستیابی دانشگاه آزاد اسلامی به موضوعات و چالش‌ها و مشکلات در صنایع است تا در قالب طرح پایش‌ (پژوهش اثربخش یکپارچه شبکه‌ای) با تعریف پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی بتوانیم به رسالت دانشگاه حل مسئله براساس منویات مقام معظم رهبری دست یابیم.


قاسمی پیربلوطی مطرح کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس، ملارد و صفادشت با داشتن استادان مجرب و تعامل دوسویه بین دانشگاه و صنعت، احصای مشکلات صنایع در قالب نظام موضوعات «صنعت ساخت و تجارت» و اجرای پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها می‌توانند گامی در راستای امنیت غذایی کشور بردارند.


وی درباره رشته‌های صنایع غذایی و تربیت کارشناس برای کار در عرصه‌های تولید محصولات کشاورزی چنین توضیح داد: این کارشناسان می‌توانند به‌عنوان پژوهشگر در مؤسسات خصوصی و دولتی و مؤسسات علمی و صنعتی فعالیت کنند یا در قالب تفاهم‌نامه همکاری و خروج دانشجویان از فضای تئوری به فضای تجربه و عمل‌گرایی مشغول به کار شوند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس افزود: دانشکده کشاورزی این دانشگاه  با داشتن آزمایشگاه‌های مجهز و چند هکتار مزرعه، تجهیزات و ادوات کشاورزی بهترین شرایط را برای انجام دروس عملی فراهم کرده است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب