دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 شهريور 1399 - 00:08
معاون دانشگاه آزاد اسلامی ساوه در گفتگو با آنا عنوان کرد؛

حمایت سرای نوآوری انار از ایده‌های نو/ مجله «فیزیولوژی گیاهی» در گروه نشریات بین‌المللی قرار گرفت

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه راه‌اندازی سرای نوآوری انار در این دانشگاه را دستاوردی مهم دانست و عنوان کرد که ایده‌های نو از حمایت سرا برخوردار می‌شوند.
کد خبر : 510446
photo5960785416070214634.jpg

جواد نصر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اظهار کرد: اخذ مجوز راه‌اندازی سرای نوآوری انار در این واحد دانشگاهی از مهم‌ترین دستاوردهای حاصل‌شده است.




**بیشتر بخوانید:


ورود علم و فناوری به ترش و شیرین‌های «صد دانه یاقوت»


سایت «مترجم هوشمند فرازین» چه کارایی‌هایی دارد؟




وی افزود: با توجه به اهمیت محصول انار در منطقه ساوه (سطح زیر کشت 10 هزار و 500 هکتار و تولید 100 هزار تُن)، سرای نوآوری انار مانند یک دانشکده تخصصی راه‌اندازی شده و در این راستا همه تحقیقات در تمام حوزه‌های مرتبط با انار اعم از کشاورزی، صنعتی، حقوقی و ... قابل انجام بوده و افرادی که ایده‌های نو دارند با حمایت سرای نوآوری ایده خود را اجرا و تا مرحله تولید اقتصادی پیش خواهند برد.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه خاطرنشان کرد: در این زمینه سرای نوآوری انار این واحد دانشگاهی امکانات لازم مانند آزمایشگاه، دفتر کار و ... را با شرایط مشخص در اختیار افراد و شرکت‌ها قرار می‌دهد.


رایزنی‌ برای ارتباط صنعت و دانشگاه


نصر با بیان اینکه اقدامات و رایزنی‌های لازم برای ارتباط صنعت و دانشگاه انجام شده است، اظهار کرد: عقد قرارداد مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با شرکت‌های علمی – صنعتی و ایجاد هسته‌های نوآور از دو مورد به هفت مورد از جمله اقدامات حوزه پژوهشی دانشگاه است.
وی افزود: همکاری با شرکت‌های والاموتور (قطعات موتور)، باهر اکسید (حلال‌های شیمیایی)، خشکبار عمان (فرآوری خشکبار)، پاروت (پرنده زینتی)، تیرچه بلوک فشرده، فرازین (نرم‌افزار کامپیوتر)، ریخته‌گری و تولید آلیاژهای جدید ازجمله پروژه‌های همکاری با صنعت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه بوده است.
این مسئول درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در حوزه ارتباط با صنعت به آنا گفت: عقد تفاهم‌نامه در زمینه همکاری متقابل علمی، پژوهشی به‌منظور انجام طرح‌های تحقیقاتی، ایجاد واحد R&D (تحقیق و توسعه) شرکت در دانشگاه، برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی با ادارات و نهادهای مختلف ازجمله فرمانداری، شهرداری، جهاد‌ کشاورزی، شرکت نار ایران، شرکت سالمین، شرکت بوتان، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت سن‌ایچ ازجمله همکاری‌های علمی این دانشگاه در حوزه صنعت بوده است.


انتشار بین‌المللی مجله فیزیولوژی گیاهی


نصر درباره فعالیت مجلات پژوهشی و تحقیقات علمی و طرح‌های درون و برون‌دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اظهار کرد: دو مجله علمی پژوهشی را با مجوز وزارتین فعال داریم، مجله فیزیولوژی گیاهی (با زبان انگلیسی) که در سال 98 رتبه برتر بین مجلات استان مرکزی را کسب کرد، در اسکوپوس نمایه شده و در جشنواره فرهیختگان 1398 هم به‌عنوان مجله برتر انتخاب شد و اکنون در رتبه‌بندی جدید وزارت علوم در گروه نشریات بین‌المللی قرار گرفته است، ازجمله افتخارات واحد ساوه در حوزه نشر است و مجله پژوهش‌های اعتقادی و کلامی نیز در حوزه علوم انسانی مقالات برتر را چاپ می‌کند.
وی تعداد پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری دفاع شده از یکم فروردین 98 تا 28 مرداد 99 را به ترتیب 497 و 42 پایان‌نامه عنوان کرد و گفت: تعداد مقالات از ابتدای سال 1398 به ترتیب عبارتند از 55 مقاله علمی پژوهشی وزارتین، 15 مقاله JCR 2 WOS (بدون IF) و در مجموع 72 مقاله نتیجه تلاش‌های اعضای هیئت علمی واحد دانشگاهی ساوه بوده است.
نصر افزود: عقد قرارداد برای برگزاری دوره‌های آموزشی مدیریت پروژه و رله حفاظت برای شرکت پارس تابلو از فعالیت‌ها و طرح‌های برون‌دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه است.


به گفته معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، غلامرضا خلج به‌عنوان پژوهشگر برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در جشنواره فرهیختگان سال 1398 از این واحد دانشگاهی انتخاب شد.


انتهای پیام/4117/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب