جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی لرستان در واحد خرم آباد برگزار شد/ تجلیل از کار آفرینان برتر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون پژوهش و فناوری واحد خرم آباد در این جشنواره گفت: جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی استان لرستان بر اساس تفاهمی که بین سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعقد شده و به منظور قدردانی از کارآفرینان برتر دانشگاهی و ایجاد انگیزه در آنان و نیز تعامل بین کارآفرینان و دانشجویان و ترغیب دانشجویان و فارغ التحصیلان برای حرکت به سمت کارآفرینی برگزار شده است.
دکتر رضا دریکوند افزود: کارآفرینان سرمایههای عظیم هر کشوری هستند که در کشور ما نیز با توجه به نیاز جامعه به ایجاد اشتغال برای جوانان و فارغالتحصیلان باید از این قشر حمایت به عمل آورد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان نیز دانشگاهها را بدنه اصلی جامعه کارآفرینی دانست و گفت: جمع کثیری از بیکاران را فارغالتحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند که مهمترین مشکل آنها فقدان مهارت است و به همین دلیل هم دانشگاهها و هم برنامه ریزان کشور باید به این موضوع توجه داشته باشند تا دانشجویان در کنار آموختههای تئوری از نظر عملی نیز آموزش ببینند.
علی آشتاب ارتباط بین صنعت و دانشگاه را در کنار استفاده از ظرفیتهای سازمان آموزش فنی و حرفهای را از عواملی دانست که میتواند در امر مهارت آموزی به دانشجویان و فارغالتحصیلان مؤثر باشد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود: باید فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود و جامعه دانشجویان و فارغالتحصیلان به سمت کارآفرینی، خلق ثروت و خلق ارزش حرکت کنند.
وی گفت: امروزه هیچ محدودیتی از جهت حمایت از طرحهای کارآفرین وجود ندارد.
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز با توجه به اینکه در بحث بررسی آسیبهای اجتماعی یکی از علل کج رویها در جامعه بیکاری است، گفت: در آموزههای دینی ما تأکید فراوانی بر ارزش کار شده است و در قرآن کریم بیش از چهارصد آیه در این مورد آمده است
حجت الاسلام مؤمنی منش ارتباط نزدیک بین دانشگاهها و مراکز صنعتی را عامل مهمی در راستای تبدیل علم به ثروت و ایجاد اشتغال در جامعه دانست.
در ادامه رئیس کانون کارآفرینان استان لرستان و رئیس بیمارستان فوق تخصصی شفا هر پروسهای را که بتواند خلق ثروت کرده وگردش مالی وارزش افزوده در جامعه ایجاد کند را یک فرآیند کارآفرین دانست و گفت: کارآفرینی دو ویژگی شاخص دارد نخست خلاقیت به این معنا که برای مسائل موجود راه حل های نو ارائه دهد.
دکتر روح الله فکوری دومین ویژگی یک کارآفرین موفق را پشتکار برشمرد.
وی به بررسی چالشهای پیش روی کار آفرینان در جامعه پرداخت و از مسئولان خواست تا وضع قوانینی در راستای تسهیل فرآیند کار آفرینی گام بردارند.
در پایان نخستین جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی از چند نفر از کارآفرینان برتر استان لرستان با اهدای لوح و جایزه قدردانی به عمل آمد.
انتهای پیام/