دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 مرداد 1399 - 00:05
آنا گزارش می‌دهد؛

بازگشت بی‌سر و صدای آقای رئیس/ سکوت وزارت ورزش همچنان ادامه دارد

اواخر سال گذشته هاشم اسکندری رئیس فدراسیون بیلیارد و بولینگ بدون سر و صدا از سمت خود کنار رفت و حالا دوباره پس از چند ماه این بار هم در سکوت خبری به فدراسیون بازگشت.
کد خبر : 508213

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، اواخر سال گذشته خبر برکناری هاشم اسکندری از ریاست فدراسیون بولینگ و بیلیارد اعلام شد؛ برکناری که در سکوت خبری انجام شد و از سوی وزیر ورزش و جوانان  محمدرضا مقصودلو به عنوان جانشین اسکندری در این فدراسیون مستقر شد. 


مقصودلو پنج ماه در این فدراسیون حضور داشت و هفته گذشته خبر بازگشت اسکندری به فدراسیون رسانه‌ای شد. این بار هم در سکوت خبری و نکته جالب توجه اینکه حتی پایگاه وزارت ورزش و جوانان هم این خبر را منتشر نکرد؛ در حالی که پیش از این انتصاب‌های وزارت ورزش، در خروجی این پایگاه قرار می‌گرفت. از زمانی که اسکندری از فدراسیون بولینگ و بیلیارد رفت؛ چراهایی زیادی بی‌جواب ماند و البته که هیچ کدام از مسئولان وزارتی یا نهادهای ذی‌ربط در مورد علت این برکناری توضیحی ارائه ندادند. همانطور که در مورد بازگشت این رئیس فدراسیون توضیحی ارائه نشد.


اسکندری مهرماه سال 97 برای سومین بار ریاست این فدراسیون را برعهده گرفت؛ او پیش از این هشت سال سکان‌دار بود و سال 97 برای سومین بار با کسب 25 رأی صندلی ریاست این فدراسیون را عهده‌دار شد. درست از بهمن‌ماه سال گذشته فضای ورزش کشور در مورد تخلفات یک رئیس فدراسیون متشنج شد اما از آنجا که این پرونده در حال پیگیری بود جزئیات آن منتشر نشد و وزارت ورزش و جوانان هم در رابطه با آن سکوت کرد.صحبت برخی ملی‌پوشان در نهایت به برخی اتهامات و از جمله جعل امضا یا اعزام ملی‌پوشان با هزینه شخصی منجر شد و در نهایت کار به‌جایی رسید که سازمان بازرسی کشور به این فدراسیون ورود کرد تا برخی حقایق را روشن کند.


در اردیبهشت ماه امسال ارتباط مجازی کامران شهلا سرمربی تیم‌های ملی با علی مقصود قهرمان چند دوره پاکت بیلیارد حواشی زیادی به‌وجود آورد. این دو که در ارتباط تصویری قرار بود در مورد مسائل فنی صحبت کنند با پرسش عجیب مقصود این ارتباط مجازی به حاشیه کشیده شد. مقصود در این ارتباط مجاری با این پرسش آغاز کرد که در سال ۹۷ اسکندری رئیس فدراسیون قول داد که پول‌هایی که با جعل امضا از ما گرفته بود بعد از عید پرداخت کند اما هنوز این اتفاق رخ نداده است!


این پرسش از سوی مقصود با واکنش کامران شهلا روبه‌رو شد و در نهایت او پاسخ داد که قرار است مباحث فنی در این ارتباط پاسخ داده شود و به مسائل حاشیه‌ای ورود نکنند. هرچند که مقصود از پرسش سؤال‌های حاشیه‌ای خود کوتاه نیامد‌ اما کامران شهلا هم به او پاسخ روشنی نداد. او در مورد اعزام ملی پوشان با هزینه شخصی هم سؤال پرسید و البته که سرمربی تیم‌های ملی هم ترجیح داد به او پاسخ روشنی ندهد.


حال اینکه در این فدراسیون چه اتفاقاتی رخ داده است و چرا در اواخر سال ۹۸ رئیس این فدراسیون بدون سر و صدا از سمت خود برکنار شد از جمله مسائل شائبه انگیز است که فعلاً وزارت ورزش و جوانان ترجیح داده در مورد آن سکوت کند. اکنون بازگشت اسکندری پس از پنج‌ماه آن هم در سکوت خبری مسئله‌ای شائبه‌انگیز است و جوابی از سوی مسئولان وزارت ورزش به آن داده نشده است! اما آن چیزی که مشخص به نظر می‌آید در این فدراسیون اتفاقاتی رقم خورده که وزارت ورزش و جوانان ترجیح می‌دهد در مورد آن سکوت کند.


ضمن اینکه حضور سرپرست در یک فدراسیون به‌منزله پایان کار فدراسیون قبل و برگزاری مجمع این فدراسیون است اما در فدراسیون بولینگ و بیلیارد این اتفاق رخ نداد و محمدرضا مقصودلو که به عنوان سرپرست به این فدراسیون آمده بود در مورد رفتنش از فدراسیون عنوان کرد: «تاریخ حکم تعلیق اسکندری که به او داده شده بود، به پایان رسید و دوباره او در فدراسیون مشغول به کار شد. پرونده قضائی اسکندری همچنان در جریان است و هنوز قاضی رأی نداده است. همچنین من چیز زیادی درباره پرونده نمی‌دانم. تنها چیزی که می‌دانم، این است که مهلت قانونی سرپرستی من تمام شد. ابلاغ من تا ۲۱ مرداد بوده و بعد از اتمام این تاریخ مسئولیتم را تحویل دادم. شما اگر سؤالات را از وزارتخانه بپرسید، آنها بهتر در جریان هستند».


همچنین پیش از این علی مقصود درباره شرایط فدراسیون بیلیارد و بولینگ در زمان ریاست اسکندری عنوان کرده بود: «سازمان بازرسی من و یک‌سری دیگر از بازیکنان را احضار کرد تا در مورد برخی از ابهامات مالی انجام‌شده در فدراسیون توضیحاتی بدهیم. آنجا بود که متوجه شدیم اتفاق‌های زیادی در این فدراسیون افتاده که ما از آن بی‌خبر بودیم. مثلا اینکه فهمیدیم در این 9سالی که آقای اسکندری رئیس فدراسیون بودند، اصلا هیچ پولی بابت مسابقات به ما نداده‌اند. پول توجیبی بازیکنان در هر مسابقه ۵۰۰ دلار بوده که متأسفانه این پول‌ها را زمان مسابقات به ما ندادند اما حالا معلوم شده که این پول‌ها را کس دیگری به‌جای بازیکنان دریافت کرده اما رسیدی که به‌عنوان سند در اختیار فدراسیون موجوده با امضای بازیکنان است». 


واحدی یکی دیگر از ملی‌پوشان این رشته ورزشی در تیرماه، در مورد اوضاع و شرایط ریاست اسکندری در زمان حضورش در این فدراسیون عنوان کرده بود: «اوضاع در این فدراسیون آن‌قدر خراب است که نمی‌شود اسمش را تخلفات مالی گذاشت، آن‌قدر تخلفات زیاد است که نمی‌دانم از کجا بگویم؛ برای نمونه من در مسابقات آسیایی کیش دو عنوان اولی به دست آوردم؛ یکی در بخش تیمی و یکی هم انفرادی. فدراسیون به‌جای اینکه کل جایزه را به من بدهد، 30 درصدش را خودش برداشت و 70 درصدش را به من داد. یک چک بدون تاریخ به من دادند اما رئیس و مربی تیم ملی شب به هتل محل اقامت من آمدند و با تهدید آن را از من گرفتند. بعد به جایش یک حواله دیگر که آن‌هم نه در سربرگ فدراسیون بود و نه تاریخی داشت به من دادند. البته درباره سایر بازیکنان هم همین‌طور عمل کردند، تنها برای من این‌طور نبود. تقریبا فکر کنم چهار سال از این اتفاق گذشته و بعد تازه همان 70 درصد جایزه را که دیگر هیچ ارزشی نداشت، به ما دادند. راحت بگویم که پول زور از بچه‌ها می‌گرفتند».


حالا اینکه چه اتفاقی رخ داده که هاشم اسکندری پنج ماه از حضور در فدراسیون منع شده بود و پس از این مدت دوباره به محل کار خود بازگشته جزء ابهاماتی است که مسئولان وزارت ورزش همچنان ترجیح می‌دهند به آن پاسخی ندهند؛ اما سوال اصلی اینجاست که آیا طبق اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی چنین چیزی امکان پذیر است که رئیس برکنار شده دوباره به محل کار خود برگردد؟! ضمن اینکه شنیده می‌شود اسکندری از سوی مراجع قضایی تعلیق شده بود هر چند که این موضوع هم تنها در  حد شنیده‌‌هاست و از سوی مراجع رسمی اعلام نشده است. با توجه به این ابهامات و سوالاتی که به وجود آمده بدون شک نیاز است که مسئولان وزارت ورزش در خصوص رفت و بازگشت رئیس فدراسیون بیلیارد و بولینگ توضیحاتی ارائه دهند هر چند که گویا موضع وزارتخانه در مورد این موضوع سکوت است؛ مانند برکناری این رئیس فدراسیون که بدون ارائه توضیحات در سال گذشته اتفاق افتاد!


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب