مدیران دانشگاه دانشجویان را در مسیر علم و پژوهش هدایت کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کهنوج، عبدالله یزدی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج با وحدت عیدی فرماندار شهرستان کهنوج دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که در محل فرمانداری شهرستان کهنوج برگزار شد، عیدی با تبریک و آرزوی موفقیت برای سرپرست جدید دانشگاه آزاد واحد کهنوج با قدردانی از خدمات مدیریت قبلی این واحد دانشگاهی، ارتقای شاخصهای فرهنگی و اجتماعی در شهرستان کهنوج را یکی از مهمترین اولویتها عنوان کرد و گفت: دانشگاهها نقش مهمی در مدیریت و کنترل آسیبهای اجتماعی ایفا میکنند.
فرماندار کهنوج افزود: با توجه به اینکه دانشگاه پذیرای دانشجو از مناطق مختلف است و بالطبع دانشجویان دارای بینش سیاسی و فرهنگی متفاوت هستند، مدیریت دانشگاه باید با درایت و اشراف به کل مسائل و با ایجاد فضای فرهنگی مناسب، دانشجویان را بهسوی مسیر اصلی خود که ارتقای سطح علمی و پژوهش است، سوق دهند.
وی ادامه داد: مسئولان در این مسیر از ایده و نظرهای مفید سایر ادارات و نهادهای شهرستان در پیشرفت و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه استفاده کنند تا با ارتباط مثمر و مستمر، اثرگذاری آن را در جامعه شاهد باشیم.
ارتقای شاخصهای فرهنگی و اجتماعی توسط دانشگاه
عیدی بیان کرد: قشر جوان ما دارای ضمیری پاک هستند و باید در دانشگاه به رشد و تعالی برسند. وجود دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان کهنوج میتواند تأثیر مهمی در بهبود و ارتقای شاخصهای فرهنگی و اجتماعی جوانان داشته باشد و در این راه باید دانشگاه مکانی باشد که علاوه بر افزایش سطح علمی و پژوهش افراد با ارتقای شاخصهای فرهنگی و اجتماعی، منجر به مدیریت و کنترل آسیبهای اجتماعی شده و باعث تقویت نشاط اجتماعی در جامعه شود.
فرماندار کهنوج گفت: مدیر واقعی کسی است که از علم و دانش و اخلاق خود بیشترین استفاده را در راه پیشرفت و پیشبرد اهداف عالی سازمان متبوع خود و نیروی انسانی انجام دهد.
در این جلسه عبدالله یزدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج با تشکر از فرماندار کهنوج گزارشی از فعالیتهای این دانشگاه را ارائه داد و درباره برخی مشکلات و ارائه راهکارهای مناسب برای رفع هرچه سریعتر آنها با وی گفتگو و تبادل نظر کرد.
سرپرست واحد کهنوج یادآوری کرد که فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی بر محور توسعه علمی و پژوهشی بنا شده است و درصدد هستیم با استفاده از کارگروههای تخصصی اعضای هیئت علمی و ارتقای گروههای اقتصاد دانشبنیان و فعالیت بیشتر مرکز رشد با ایجاد سمینارها و جلسات در زمینه کارآفرینی به پرورش نیروی انسانی مورد نیاز بپردازیم تا دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل الزاماً بهدنبال شغل دولتی و استخدام در نهادهای دولتی نباشند؛ بلکه با دانشی که کسب میکنند و با خلاقیت و توان علمی و تخصصی که در دانشگاه خواهند آموخت، خودشان اشتغالزایی کنند.
یزدی بیان کرد: دانشگاه بهخوبی توانسته در بخشهای اجتماعی، فرهنگی و ... ورود داشته باشد و با تقویت و ارتقای بینش فرهنگی، انقلابی و اسلامی نسلی را تربیت کند که با آگاهی از مسائل مختلف به پیشرفت تمام ابعاد جامعه کمک کنند.
وی نقش مسئولان را در توسعه علمی، پژوهش و فناوری مهم خواند و متذکر شد: اگر همکاری در کنار تعامل سازنده سازمانها وجود داشته باشد بدون تردید بستر توسعه با سرعت بیشتری هموار خواهد شد.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/