دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 مرداد 1399 - 17:35
حجت‌الاسلام خسروپناه:

هیئت‌های اندیشه‌ورز بسته پیشنهادی میان‌مدت حکمیانه تدوین کنند/ تصویب راه‌اندازی دانشکده حکمرانی

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت:‌ هیئت‌های اندیشه‌ورز با کمک استادان فن به تدوین بسته پیشنهادی میان‌مدت حکمیانه اقدام کنند.
کد خبر : 507710
IMG_7319.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرج، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه ظهر امروز در نشست علمی آموزشی مدیران اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز اظهار کرد: شایسته است که هیئت‌های اندیشه‌ورز با کمک استادان فن به تدوین بسته پیشنهادی میان‌مدت حکمیانه اقدام کنند به‌گونه‌ای که با تغییر مسئولان و مدیران اجرایی، همچنان به روند اجرایی خود ادامه دهد.


 




بیشتر بخوانید:


توانمندی دانشگاه برای رفع وابستگی به کشورها و رهایی از بند تحریم‌




وی با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی از بدو ایجاد تاکنون به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره چابک‌سازی اداری و اجرایی در جامعه و دانشگاه اشاره کرد و افزود:‌ در عین انجام همه وظایف، ستاد باید چابک و کوچک باشد و با کوتاه‌کردن فرآیندها به رفع موانع و راهگشایی بپردازد که دکتر طهرانچی نیز بجد در پی اجرای این امر در دانشگاه است.


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر استفاده از سرمایه‌های مادی و معنوی دانشگاه آزاد اسلامی برخی پیشنهادهای اقتصادی در زمینه بهره‌گیری از این سرمایه‌ها را عنوان کرد و ادامه داد: درباره ایجاد رشته‌های جدید باید طرح‌های توجیهی ارائه شوند که در همین راستا سامانه آموزشیار به‌منظور بررسی مؤلفه‌های مورد نیاز برای ایجاد رشته‌های جدید در دانشگاه در حال طراحی است.


خسروپناه با اشاره به عملکرد موفق دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در حیطه آموزش مجازی در دوران شیوع ویروس کرونا، مطرح کرد: آموزش مجازی با آموزش حقیقی بسیار متفاوت است و باید برنامه‌ریزی‌های مناسبی با بررسی‌های دقیق و کارشناسانه به‌منظور رشد و بالندگی این روند آموزشی تدوین و اجرا شود.


راه‌اندازی دانشکده حکمرانی تصویب شد


وی با بیان طرح دانشکده‌های موضوعی در دانشگاه آزاد اسلامی به دانشکده حکمرانی با رویکرد اقتصادی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه تاکنون دانشکده حکمرانی در کشور وجود نداشته، معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بررسی وضعیت بسیاری از دانشگاه‌های مطرح جهان برای نخستین‌بار در کشور دانشکده حکمرانی را تصویب کرده است.


معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه استکبارستیزی به معنی علم‌ستیزی و دانشمندستیزی نیست، تصریح کرد: باید در مورد اقدامات مهم و تحولات انجام گرفته در کشورهای توسعه‌یافته جهان تحقیق بیشتری انجام‌گرفته و سپس با دقت به تفاوت‌هایی که در مبانی فکری با آنان داریم به تدوین الگوهای مؤثر در کشور بپردازیم.


خسروپناه با تشریح سه مؤلفه روزآمدی، بومی‌سازی و اسلامی‌سازی علوم انسانی به‌منظور تعالی این علوم تبیین کرد: با توجه به بررسی‌هایی که در این معاونت انجام شد، همه برنامه‌ریزی‌ها اصلاح شده و به کل استان‌ها ابلاغ شد که در حال اجراست.


وی با اشاره به وجود پاره‌ای از کاستی‌ها درباره راه‌اندازی برخی رشته‌های پیشنهادی توسط معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: به‌منظور ایجاد برخی از رشته‌های هنری راهکارهایی در قالب طرح‌های جدید در شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی با حضور معاون آموزشی وزیر مطرح و در حال اجراشدن بوده که قابل ستایش است.


معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد:‌ از 80 مجله علوم انسانی مصوب‌شده دانشگاه آزاد اسلامی در کشور فقط 30 جلد از آنها فعال بوده و پس از پیگیری‌های فراوان نه تنها 50 مجله موجود احیا شده؛ بلکه اکنون 23 مجله نیز آماده تصویب است که پس از طی روند اداری به مرحله اجرایی خواهد رسید.


به گزارش آنا،‌ معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در پایان نشست به پرسش و پاسخ با حاضران نشست و پس از آن با همراهی رئیس و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج از محل سرای نوآوری این استان بازدید کرد.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب