واگذاری مسئولیت دبیرخانه کنسرسیوم گیاهان دارویی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد بروجرد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، روحالله دهقانی فیروزآبادی، رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به منظور ایجاد هماهنگی، تقسیم کار، پرهیز از موازیکاری و اشتراک تجربیات و حرکت بر مبنای برنامهای منسجم با چشمانداز معقول و مطلوب میان مراکز تحقیقاتی گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین کنسرسیوم مراکز تحقیقاتی بعد از کنسرسیوم نانو تحت عنوان کنسرسیوم گیاهان دارویی شکل گرفت.
وی افزود: در حال حاضر پراکندهکاری، انجام پژوهشهای موازی و عدم انطباق طرحهای تحقیقاتی با نیازها و اولویتهای اصلی کشور از معضلاتی است که منجر به اتلاف منابع و توان علمی میشود. تشکیل شبکه مراکز علمی و تحقیقاتی فعال در حوزههای مرتبط با یکدیگر در قالب کنسرسیوم میتواند این معضلات را به حداقل برساند.
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، مهمترین اهداف کنسرسیوم را تعریف پروژههای راهبردی در سطح کلان ملی (Mega Project) و مدیریت اجرای این پروژهها در جهت رفع نیازهای کشور و سیاستگذاری، تدوین اسناد راهبردی و برنامهریزی کلان در حوزه تخصصی واحدهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد.
وی اظهار کرد: بدیهی است هماهنگی، برنامهریزی و اشتراکگذاری توان علمی، موجب همافزایی و رشد و شتاب هرچه بیشتر در مسیر رفع نیازهای تحقیقاتی جامع میشود. اعضای کنسرسیومها میتوانند با تقسیم کار، پرهیز از موازیکاری، انتقال و اشتراک تجربیات بر مبنای برنامهای منسجم، در راستای چشماندازی مطلوب و معقول حرکت کنند.
دهقانی فیروزآبادی با اعطای مجوز استقرار دبیرخانه کنسرسیوم گیاهان دارویی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد دانشگاهی بروجرد، خواستار آغاز فعالیتهای کنسرسیوم گیاهان دارویی با مشارکت واحدهای عضو کنسرسیوم شامل زاهدان، شوشتر، تاکستان، بیرجند، شهر قدس، میانه، اراک، کرمانشاه، علوم و تحقیقات، اصفهان(خوراسگان)، یادگار امام(ره) شهرری، نیشابور و گرگان شد.
وی تأکید کرد: فعالیتها و عملکرد دبیرخانه به صورت فصلی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/