حمایت وزارت علوم از دانشگاههای غیردولتی/ کنکور بهطور قطع برگزار میشود
علی جلیلیشیشوانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تبریز در پاسخ به این پرسش که چرا دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز را برای بازدید از آزمون دکتری تخصصی انتخاب کرده بود، اظهار کرد: برگزاری آزمون دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی، افتخار بزرگی برای ماست، بهویژه حضور عزیز جوانپور بهعنوان رئیس دانشگاه آزاد استان که تلاشهای زیادی را برای برگزاری آزمونها انجام میدهد و فردی کارآمد و مسلط به برگزاری آزمونهاست.
وی به تدابیر لازم برای برگزاری آزمونهای حضوری اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه فلسفه آزمون دکتری در کشور بهدلیل رمزگشایی مشکلاتی که در فناوری خلاقانه نوین وجود دارد و میخواهد به طریقی مشکلات کشور را حل و فصل کند، هرچه این مصاحبههای حضوری در زمان مناسب و در حداقل زمان با حداقل انرژی و با کیفیت بیشتر برگزار شود به همان اندازه میتواند کارساز باشد.
برگزاری مصاحبههای آزمون دکتری تابع دستورات ستاد ملی مبارزه با کروناست
سرپرست دفتر امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وضعیت کشور و شیوع گسترده بیماری کرونا و تأثیر آن در برگزاری مصاحبههای حضوری آزمونهای دکتری خاطرنشان کرد: همه اینها بستگی به سیاست و دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا دارد که در خصوص اینگونه تجمعات چه تصمیمگیری داشته باشند.
جلیلیشیشوانی درباره نحوه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد نیز بیان کرد: براساس قانون این آزمون باید برگزار شود، مگر اینکه تصمیماتی در قالب دوفوریتی گرفته شود.
وی با اشاره به تدابیر لازم برای برگزاری کنکور کارشناسی اضافه کرد: فلسفه کنکور بهدلیل این است که کشور را از سنگینترین چالشها یعنی از بیکاری، فقر و تحریمهای ظالمانه نجات دهد؛ بنابراین نیاز به نیروهای کارآمد است و این نیروهای کارآمد در بستری به نام ارزیابی و سنجش مشخص میشوند و این کنکور نیز نماد چنین فرایندی است، در نتیجه اگر بخواهیم نیروهای کارآمد را در کشور در اولویت قرار دهیم بهطور قطع باید این کنکور برگزار شود.
سرپرست دفتر امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به پرسشی درباره نحوه برگزاری کلاسهای ترم پاییز گفت: شروع کلاسها مسبوق به سابقه است مگر اینکه ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیمات جدیدی را در این مورد برای دانشگاهها ابلاغ کند.
سیاست وزارت علوم حمایت از دانشگاههای غیردولتی ازجمله دانشگاه آزاد است
جلیلیشیشوانی درباره اینکه آیا وزارت علوم در وضعیت کنونی که درآمد دانشگاه آزاد از محل دریافت شهریه است، کمکی خواهد کرد یا خیر، یادآور شد: سیاست وزارت علوم این است که هرچهقدر توان دارد از دانشگاههای غیردولتی ازجمله دانشگاه آزاد حمایت کند؛ زیرا فلسفه آگاهسازی و مبارزه با جهل با آگاهی اتفاق میافتد و بستر آگاهی نیز در دانشگاههاست، در نتیجه برای اینکه جامعه پیشرفتهای باشیم حتماً باید از دانشگاهها حمایت کنیم.
وی با مثبت ارزیابیکردن عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در برگزاری آزمون دکتری تصریح کرد: در این آزمون تمام استانداردها و پروتکلهای وزارت بهداشت رعایت شد.
برگزاری آزمون بهصورت سنتی به عدالت و انصاف نزدیکتر است
سرپرست دفتر امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره چگونگی برگزاری آزمون کارشناسی عنوان کرد: برای اینکه در راستای پیشینه دیرینه که همان انصاف و عدالت است، حرکت کنیم، مجبوریم فرهنگ ایجاد و در حفظ آن تلاش کنیم. در نتیجه بهنظر میرسد در برگزاری آزمون بهصورت آنلاین بهنوعی انصاف و عدالت زیر سؤال میرود و تصورم این است که اگر این آزمون بهصورت سنتی که تاکنون در کشور برگزار میشد، انجام شود به انصاف و عدالت نزدیکتر است.
جلیلیشیشوانی توضیح داد: فلسفه وجودی آزمونهای بزرگ مانند دکتری این است که اگر میخواهیم نیازهای جامعه را به هر طریقی برطرف کنیم، مجبور هستیم اطلاعات بهروز داشته باشیم و منشأ تحقق آن دانشگاهها هستند.
وی گفت: نتایج آزمون دکتری و ارشد براساس نظر وزارت علوم در حداقل زمان در اختیار آزموندهندگان قرار میگیرد.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/