دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 مرداد 1399 - 14:07
در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) رخ داد؛

موفقیت بانوی 71 ساله اصفهانی در اخذ مدرک کارشناسی ارشد

بانوی 71 ساله اصفهانی با شرکت در آزمون ورودی و پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) موفق به اخذ کارشناسی در رشته زبان و ادبیات انگلیسی شد.
کد خبر : 504359
19986600-2c77-45fa-a2f6-2026eed4b82b.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان،‌ خدیجه‌بانو حقانی متولد ۱۳۲۸ اصفهان فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) در تاریخ بیستم خرداد 99 است.


وی سال 93 تصمیم به آغاز تحصیل گرفته و از همان زمان با شرکت در آزمون ورودی و پذیرش در دانشگاه آغاز به تحصیل کرد و خرداد ۹۷ موفق به اخذ کارشناسی در رشته زبان و ادبیات انگلیسی شد و مهر همان سال برای کارشناسی ارشد پذیرفته شد و تحصیل خود در این مقطع را آغاز کرد.


شوق بازگشت به تحصیل وی در آستانه 70 سالگی و کسب موفقیت با وجود همه موانعی که می‌توانست برای او ایجاد شود بهانه‌ای شد تا به سراغ این بانوی اصفهانی برویم.


خدیجه بانو حقانی در گفتگو با خبرنگار آنا در اصفهان با اشاره به چگونگی رغبت به ادامه تحصیل در سن 71 سالگی اظهار کرد: دو عامل زنگ هشداری برای خطر ابتلا به فراموشی شد تا به فکر چاره‌ای برای اصلاح آن باشم. نخست اینکه در امور روزانه و کارهای روزمره خیلی از کارها و مسائل مهم را فراموش می‌کردم و دوم اینکه در مورد عبادات و فرائض دینی کم‌کم به‌سوی فراموشی می‌رفتم و احساس این را داشتم که ممکن است به فراموشی پیوسته دچار شوم از همان موقع تصمیم به حل این مشکل گرفتم و این نقطه آغازی برای قدم گذاشتن در جاده علم شد.


وی هدف دیگر از تحصیل در سن 71 سالگی را یادآور شد و توضیح داد: در طول زندگی مشوق بسیاری از دوستان و نزدیکان برای گرایش به‌سوی علم و ادامه تحصیل بودم که مدت‌ها با تحصیل خداحافظی کرده بودند؛ بنابراین با خود گفتم چرا من این کار را نکنم و ادامه تحصیل ندهم و بهتر است با آغاز به تحصیل علاوه بر سفارش زبانی اقدام عملی هم انجام داده باشم.


فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) درباره مشکلات تحصیل در این سن گفت:‌ از روز نخست همه امور زندگی بر اساس زمان‌بندی خاص برای هر کاری بود، مثل زمان‌بندی امور منزل و خانه‌داری، زمان‌بندی انجام ورزش، زمان‌بندی رسیدگی به امور خارج از منزل و برای آغاز به تحصیل و قاعدتاً گرفتاری‌های پس از آن نیز زمان‌بندی و برنامه‌ریزی خاصی پیش‌بینی کرده بودم.


حقانی اضافه کرد:‌ تاکنون بر اساس همان زمان‌بندی و برنامه‌ریزی به‌گونه‌ای که زیانی به ابعاد دیگر زندگی شخصی وارد نکند، پیش رفته و موفق بوده‌ام؛ بنابراین به همه دوستداران علم و موفقیت برای رسیدن به کامیابی دو عامل را توصیه می‌کنم. نخست سحرخیز بودن برای نیل به موفقیت و دیگری برنامه‌ریزی و زمان‌بندی برای رسیدن به همه کارها به‌گونه‌ای که از کار دیگر بازنمانند.


وی درباره واکنش خانواده و اطرافیان در مورد ادامه تحصیل در این سن عنوان کرد: همه اعضای خانواده دارای تحصیلات آکادمیک در سطح عالی هستند ازجمله همسرم مدرس اقتصاد در دانشگاه، برادر بزرگم دکتری ریاضی، پسرم دکتری مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد اسلامی و دخترم مدرک کارشناسی ارشد دارند؛ بنابراین سفارش‌ها و تشویق آنان در درجه نخست و احساس نیاز برای عقب نماندن از این قافله و همراهی با سایر اعضای خانواده موجب آغاز و ادامه دادن با قدرت بیشتر این مسیر شد.


حقانی درباره هدف نهایی خود از ادامه تحصیل به آنا گفت: اول از همه برای خود علم و تسکین و اغنای روحی خودم، چون من مشوق لسانی برای ادامه تحصیل بسیاری از نزدیکان و اقوام بوده‌ام و خواستم مشوق عینی و عملی نیز باشم و به همین علت به دنبال فراگیری تحصیلات آکادمیک بودم و دیگر اینکه از کودکی خواهان این بودم که بتوانم در زمینه روانشناسی تخصص یافته و صاحب اندیشه شوم و به همین دلیل در پی اخذ مدرک دکتری و تأسیس مرکز مشاوره روانشناسی بودم و امیدوارم با لطف خدا بتوانم به این خواسته نیز نائل شوم.


انتهای پیام/4121/402/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب