در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس چه خبر است؟/ رئیس: برای لغو کنکور ارشد طرح داریم؛ عضو کمیسیون: هیچ تصمیمی در این باره گرفته نشده!
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، ظهر امروز خبری از سوی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی مخابره شد که بر اساس آن، علیرضا منادی مدعی شده بود که «مجلس برای لغو کنکور ارشد برنامه دارد».
بر اساس این خبر و به گفته منادی، در جلسه امروز شورای عالی سنجش و پذیرش دانشجو در دورههای تحصیلات تکمیلی، پیگیری موضوع اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو از سوی مجلس، مورد استقبال وزیر علوم و اعضای شورا قرار گرفته است.
بنا بر ادعای منادی و بر اساس این اصلاحیه، قرار است ماده 4 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دورههای تحصیلات تکمیلی و مراکز آموزش عالی کشور، که به سنجش در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته صراحت دارد، اصلاح شود.
در این اصلاحیه مجلس طرحی دوفوریتی ارائه خواهد کرد که در آن پذیرش دانشجو فقط بر اساس سوابق تحصیلی داوطلب صورت پذیرد.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری بر اساس توافق صورتگرفته در شورای عالی سنجش و پذیرش دانشجو، مدعی شده که «تلاش داریم در همین مدت باقیمانده این طرح را تدوین کنیم و به تصویب مجلس برسانیم تا امسال نیز کنکور ارشد ۹۹ برگزار نشود و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی داوطلبان صورت گیرد.»
رد ادعای آقای رئیس از سوی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات
این اظهارات منادی در حالی روی خرجی رسانهها قرار گرفته که تنها چند ساعت پس از انتشار آن، مهرداد ویس کرمی در واکنش به این خبر گفت: «طبق توافقی که در کمیسیون آموزش با وزارت علوم انجام شد، اصل بر برگزاری کنکور در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است البته که ما در عین حال تابع تصمیم ستاد کرونا هستیم. اگر ستاد کرونا تشخیص دهد که برگزاری آزمون مناسب نیست و مشکل ایجاد میکند آنگاه تصمیم دیگری گرفته خواهد شد.»
این موضعگیری عجولانه از سوی ویس کریمی در حالی اتفاق افتاده که اساساً به نظر میرسد اظهارات رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی ارتباط چندانی به موضوع تعویق یا لغو آزمونهای سراسری به دلیل شیوع کرونا نداشته و قرار است درباره یک طرح کلی درباره اصل برگزاری یا لغو کنکور ارشد تصمیمگیری شود!
اما سؤال اصلی آنجاست که آیا اعضای کمیسیون از جلسات رئیس و تصمیمات اتخاذشده بیخبر هستند؟ به عبارت دیگر، ویس کرمی و سایر اعضا از این طرح دوفوریتی که برای جامعه دانشگاهی به شدت مهم قلمداد میشود بیاطلاعاند؟
از سوی دیگر چه کسی قرار است به فکر دانشجویان و کنکوریها باشد و اینهمه اخبار ضدونقیض و بیبرنامگی محرز چه بلایی بر سر این قشر از جامعه میآورد؟
به نظر میرسد حالا که کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در آستانه راه قرار دارد دو نکته مهم را باید مدنظر قرار دهد؛ نخست هماهنگی بین اعضاست که گویا در حال حاضر چنین چیزی وجود ندارد و دوم آنکه اعضا قبل از گفتگو با رسانهها و اظهارنظر درباره هر موضوعی، اطلاعات خود را تکمیل کرده و سپس اقدام به انتشار خبر نمایند!
انتهای پیام/4129/پ
انتهای پیام/