دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در «مکث» روایت می‌شود؛

قصه دانشجوی ٨٥ ساله‌ای كه آنلاين درس می‌‌خواند

شانزدهمين قسمت از فصل دوم برنامه «مكث» میزبان فردی خواهد شد که در 85 سالگی در حال تحصیل درمقطع دکترا است.
کد خبر : 503322
04b51c9e-6cb8-4771-9b55-002c23f498dd.jpg

به‌گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی برنامه تلویزیونی «مکث»، اغلب مردم وقتی پا به ميانسالی می‌گذارند به اين بهانه كه ديگر از ما گذشته به دنبال يادگيری فن و هنر جديد نمي‌روند و يا تمايلی به ادامه تحصيل ندارند، اگر شما هم از اين دسته افراد هستيد، شانزدهمين قسمت از فصل دوم برنامه «مكث» را ببينيد.


در اين قسمت از برنامه كه  پنجشنبه  شب ساعت ۲۲:۳۰  بعد از اخبار از شبكه دو سيما پخش خواهد شد، رضا رفيع ميزبان پيرمردی سرحال و پر انرژی به نام ابوطالب كردی و پسرش است. كردی در ٨٥ سالگی در مقطع دكترا در حال تحصيل است و اين‌روزها كلاس‌ها را بخاطر شيوع كرونا به صورت آنلاين دنبال می‌‌كند. او بعد از بازنشستگی هرگز خانه‌نشين نشد و در يك دفتر وكالت مشغول به كار شده و ٣٠ سال ديگر خدمت كرد.


برای كردی سن‌وسال هرگز بن‌بست و محدودیت به حساب نمی‌آيد و حتی يك روز دست از يادگيری، آموختن و كار برنداشته، او اين‌روزها مشغول يادگيري نواختن ساز سنتور است تا بتواند ساز زدن را به نوه هايش هم بياموزد. کردی همچنين اهل شعر و ادبيات است و دستی هم در سرودن شعر دارد. ماجرای زندگی شيرين و پرتلاش اين پيرمرد باانگيزه را در «مكث» ببينيد و بشنويد.



سری جديد برنامه «مکث» همچون برنامه مناسبتی كه در ماه مبارك رمضان پخش شد با نگاه ویژه به کرونا سراغ قصه‌های اجتماعی می‌رود،قصه‌های آدم‌ها و موقعیت‌هایی که قبل و بعد از کرونا حال و روزشان عوض شده است. این برنامه اجتماعی به صورت گپ و گفت میان هنرمندانی نظیر اميرمحمد زند، گلاره عباسی، رضافياضی، سپند اميرسليمانی، امين زندگانی، سعيد شيخ‌زاده، پرويز پورفلاحی، رضا رفيع، فريبا متخصص، فرناز رهنما، الهام پاوه‌نژاد، داريوش كاردان، رسول نجفيان، گیتی خامنه، مریم سعادت ، رضا رفیع و... صاحبان داستان‌های اجتماعی مربوط به کرونا ضبط و پخش می‌شود.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب