همه حواشی تمام نشدنی فدراسیون کشتی؛ از مدال جنجالی کمیل قاسمی تا بدهیهای غیر واقعی!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، یک سال از حضور علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون کشتی میگذرد؛ مدت زمانی که کشتی با حاشیههای زیادی هم همراه بوده است. شیوع ویروس کرونا، ورزش اول کشور را به تعطیلی کشاند و حالا دیگر کشتی رونق همیشگی را ندارد؛ این روزها مسابقهای برگزار نمیشود و اتحادیه جهانی کشتی هم تمامی رقابتها را در سراسر دنیا فعلاً به حالت تعلیق درآورده است و مشخص نیست این تعطیلی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت. البته قرار است مسابقات جهانی آذرماه برگزار شود اما این موضوع هم منوط به برگزاری جلسه اتحادیه جهانی کشتی است و باید دید با برگزاری مسابقات موافقت میشود یا خیر.
اگرچه این روزها مسابقه و اردوی برای گوششکستهها برگزار نمیشود؛ اما حواشی در فدراسیون دبیر روز به روز در حال افزایش است. پیش از شیوع ویروس منحوس کرونا تا مدتها جدال در فدراسیون کشتی بر سر چرخه انتخابی تیم ملی بود. تصمیمی که از سوی رئیس فدراسیون و مسئولان گرفته شد؛ اما به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و غلامرضا محمدی در صدر مخالفان بود. در نهایت کار به جایی رسید که رئیس فدراسیون به صراحت اعلام کرد در صورتی که محمدی رفتار خود را تغییر ندهد از هدایت تیم ملی کشتی آزاد کنار گذاشته میشود. سرانجام با برگزاری چندین جلسه و صحبتهایی که سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با رئیس فدراسیون داشت آتش این اختلاف فروکش کرد و صلح و دوستی برقرار شد.
هر چند که چرخه انتخابی تیم ملی با موافقت همه اهالی کشتی همراه بود؛ اما پروژه ناتمام لقب گرفت چرا که شیوع ویروس کرونا و عدم برگزاری مسابقات اجازه نداد تا این چرخه به درستی انجام شود. بنابراین حواشی که در کشتی به وجود آمد در واقع هیاهو برای هیچ بود! پس از اینکه آتش اختلاف سرمربی تیم ملی کشتی آزاد و رئیس فدراسیون فروکش کرد و در نهایت چرخه انتخابی هم ناکام ماند؛ حاشیه جدیدی به نام مدال طلای کمیل قاسمی در فدراسیون به وجود آمد؛ به دلیل مثبت شدن تست دوپینگ کشتیگیران اول و دوم المپیک لندن، مدال طلا به کمیل قاسمی رسید. قاسمی که با کشتیگیر روس به مدال مشترک برنز رسیده بود مدعی بود مدال طلای المپیک لندن تنها به او میرسد و کشتیگیر روس باید به مدال نقره برسد. علیرضا دبیر با حضور در یک برنامه تلویزیونی مدعی شد که طبق قوانین اتحادیه جهانی کشتی مدال طلا به صورت مشترک برای قاسمی و کشتیگیر روس است.
موضوعی که با چالش زیادی همراه شد و بیانیه پشت بیانیه و دفاع پرویز پرستویی از کمیل را هم به همراه داشت. در نهایت مشخص شد که قانونی در اتحادیه جهانی وجود نداشته که کشتیگیر اول و دوم تست دوپینگشان مثبت شود تکلیف مدال طلا چه میشود و زمانی که رنکینگ المپیکی کمیل قاسمی تغییر کرد؛ روسها از حق خود در اتحادیه جهانی دفاع کردند و در نهایت آنها این تصمیم را گرفتند که مدال طلا به صورت مشترک به کمیل قاسمی و کشتیگیر روس برسد. هر چند که برخی در داخل کشور برخی مدعی بودند که این کار توافقی بوده است. در نهایت با انتشار قوانین اتحادیه جهانی کشتی از سوی فدراسیون این قائله ختم به خیر شد. هر چند که شاید انتظار میرفت فدراسیون زودتر از این قوانین رونمایی کند.
سومین موضوعی که این روزها کشتی با آن درگیر شده است؛ بحث بدهیهای گذشته و تسویه حساب فدراسیونِ دبیر است. هفته گذشته در جلسه آنلاین مجمع فدراسیون کشتی گزارش عملکرد مالی این فدراسیون منتشر شد. فدراسیونِ دبیر مدعی است که کشتی 60 میلیارد بدهی داشته و در یک سال گذشته نزدیک به نصف این بدهی ( 31 میلیارد و 500 میلیون تومان) آن تسویه شده است. پس از انتشار گزارش عملکرد مالی فدراسیون، حمید بنیتمیم که در دوران ریاست رسول خادم نایبرئیس بود و حتی پس از رفتن خادم، مدتی سرپرستی این فدراسیون را برعهده داشت و برای انتخابات هم خیز برداشت مدعی شد که بدهی فدراسیون کشتی 9 میلیارد بوده است و نمیداند چرا مسئولان فدراسیون اصرار دارند رقم شصت میلیاردی تومانی را به عنوان بدهی معرفی کنند!
واکنش بنیتمیم به مبلغ بدهی فدراسیون کشتی و صحبتهایی که مطرح کرده از سوی مسئولان این فدراسیون بیجواب مانده و آنها ترجیح دادهاند به ادعای بنیتمیم پاسخی ندهند؛ اما موضوع اصلی این است که کشتی به عنوان ورزش اول کشور تا چه زمانی باید درگیر حواشی خودساخته باشد؟! در حال حاضر تمامی مسابقات به حالت تعلیق درآمده و با شدت شیوع ویروس کرونا و ناشناخته بودن این ویروس منحوس هیچکس نمیداند این شرایط تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و آیا اصلاً المپیک برگزار میشود یا خیر. شاید بهتر باشد در شرایطی که کِشتی کُشتی به گِل نشسته، اهالی این رشته هم کمتر آن را به قهقرا ببرند.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/