دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 تير 1399 - 10:00
خلج در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها چه تأثیری در رفع بحران‌های جامعه دارد؟

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس گفت: مأموریت‌گرابودن نسل سوم و چهارم دانشگاه‌ها براساس ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای می‌تواند گره‌گشای مشکلات جامعه در بحران‌های پیش‌بینی نشده باشد.
کد خبر : 501801
08baeaee-5fea-4d3f-8674-409e1296a28b.jpg

زهرا خلج در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌‌های خبرگزاری آنا، برنامه‌های جاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس  را همگام و هماهنگ با دانشگاه‌های نسل جدید دانست.


وی اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات علمی، کارگاه‌های مهارتی و برپایی رویدادهای استار‌ت‌آپی منوط به بازدیدهای علمی از صنایع منطقه‌ای، برگزاری دوره‌های مهارتی در مسیر هدایت، تشویق و ترغیب دانشجویان به تحقیقات، فناوری، نوآوری، پژوهش و ایجاد کارآفرینی با گرایش حل مسئله است که جزء شاخص‌‌های اصلی دانشگاه‌های نسل جدید محسوب می‌شود.


این مسئول افزود: پرورش دانشجویان جویای علم و ایده‌پرداز یا فعال کردن آنان در حوزه کارآفرینی و ایجاد نسلی که به جای شغل در جستجوی جایی برای کار باشد از وظایف ماست.


بیشتر بخوانید:


حفظ ارزش‌های نظام اسلامی مهم‌ترین مأموریت دانشگاه‌هاست


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس تصریح کرد: امروز مأموریت‌گرابودن نسل سوم و چهارم دانشگاه‌ها براساس ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای در دستور کار است و این روش‌های تربیتی و پرورشی می‌تواند گره‌گشای مشکلات جامعه در بحران‌های پیش‌بینی نشده باشد.



خلج بیان کرد: در باشگاه پژوهشگران تحقیقات و ایده‌پردازی باید تبدیل به راهکار حل مسئله شده  و راهی برای عبور یا برون‌رفت اصلی دانشگاه‌ها از مشکلات حاد جامعه شود.


دانشجویان نخبه خود را مقابل وقایع و اتفاقات جامعه مسئول می‌دانند


وی تأکید کرد: معمولاً دانشجویان نخبه و محقق خود را مقابل وقایع، حوادث و اتفاقات جامعه مسئول می‌دانند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس بر لزوم ایفای نقش فعالانه باشگاه در ایجاد ارتباط با صنایع منطقه‌ای، بنگاه‌های اقتصادی  و ادارات شهرستان، ارائه استاندارهای علمی، تحقیقات کاربردی در بخش کسب‌وکار، تولید فکر و ایده و ارائه تحقیقات علمی برای تجاری‌سازی و تولید ثروت از طریق علم  و افزایش دارایی‌های فکری، علمی و مهارتی نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی تأکید کرد.


خلج گفت: همکاری فعالانه اعضای هیئت علمی و گروه‌های آموزشی، فعالیت مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس متمرکز بر موضوعات بهداشت و سلامت و موضوعات مهارتی، فعالیت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان متمرکز بر موضوعات پژوهشی و اجتماعی، ایجاد انگیزه در استادان و تفویض اختیار به گروه‌های علمی محقق در راستای  تأمین مالی با افزایش مشارکت فعال، بازبینی و بهبود ارتباط با صنعت از شاخص‌‌هایی هستند که در تحقق دانشگاه‌های نسل جدید حائز اهمیت است.


این پژوهشگر و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس تأکید کرد: دانشگاه، مأموریت‌گرا توسعه سرمایه‌های انسانی را به  اقتصاد دانش‌بنیان جامعه  متصل می‌کند و به‌ عنوان یک عملکرد دانش را به تحقیق و پژوهش پیوند می‌دهد تا دانش از نظر اقتصادی تقویت و کاربردی شود.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب