دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 تير 1399 - 13:53
سخنگوی قوه قضائیه:/ 4

قراردادهایی مانند ترکمانچای دیگر تکرار نمی‌شود/ شایعات درباره قرارداد ٢٥ ساله بین ایران و چین صحت ندارد

سخنگوی قوه قضائیه درباره شایعات فضای مجازی در خصوص قرارداد ٢٥ ساله بین ایران و چین گفت: بر اساس اطلاعاتی که داریم این قرارداد در چارچوب ضوابط است و شایعات صحت ندارد ضمن آنکه جمهورى اسلامى ایران کشورى نیست که زیربار قراردادهایى چون ترکمانچاى برود.
کد خبر : 501679
BS0K4819.JPG

به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، غلامحسین اسماعیلی در ادامه نشست خبری خود با رسانه‌ها در پاسخ به سؤالی درباره قرارداد ٢٥ ساله بین ایران و چین و شایعه‌سازی در فضای مجازی گفت: موضوع قرارداد ٢٥ ساله بین ایران و چین بیش از آنچه که اقتصادى باشد، ورود جریانات سیاسی به آن، مسئله را سیاسی کرده و حساسیت افکار عمومى را برانگیخته است.


وی با بیان اینکه بر اساس اطلاعاتی که داریم، این قرارداد در چهارچوب ضوابط است و شایعات صحت ندارد، ادامه داد: قرارداد ٢٥ ساله بین ایران و چین هنوز به مرحله انعقاد یک قرارداد رسمى مبدل نشده است و قطعاً نهادهاى ناظر که بخشى از آنها در قوه قضائیه است، مراقبت‌هاى لازم را به عمل خواهند آورد. امروز جمهورى اسلامى ایران کشورى نیست که زیر بار قراردادهایى چون ترکمانچاى برود.


سخنگوی قوه قضائیه در خصوص برخورد با صید ترال نیز گفت: ما صید ترال را در بخش‌هاى مختلف آب‌هاى سرزمینى خود به لحاظ آسیب زیست محیطى و اشکالى که در فعالیت صیادان محلى ایجاد مى‌کند، مغایر با مصوبات مى‌دانیم که به ضابطان قضائی اعلام کردیم تا در هر کجاى آب‌هاى سرزمینى مشاهده شود با دستور قضائی که صادر شده است، برخورد شود.




بیشتر بخوانید؛


سخنگوی قوه قضائیه:/۱ فعالان اقتصادی نسبت به بازگرداندن ارز حاصل از صادرات اقدام کنند/ برگزاری نخستین جلسه دادگاه اخلالگران ارزی ۶۰ میلیون یورویی


سخنگوی قوه قضائیه:/۲ حکم اعدام سه نفر از اغتشاشگران آبان ماه تأیید شد/ صدور حکم برای مهدی جهانگیری/ سیف و عراقچی بازداشت نیستند


سخنگوی قوه قضائیه خبر داد؛/۳ اعدام یکی از جاسوسان موشکی در هفته گذشته/ حکم اعدام «موسوی مجد» تأیید شد




وی درباره رسیدگى به قصورات ٢٥ مورد از دستگاه‌ها در زمینه عفاف و حجاب اظهار کرد: حجاب و عفاف جزء باورهاى دینى و فرهنگ ملى ماست و براى اینکه بتوانیم در این حوزه در قالب امر به معروف و نهى از منکر استفاده کنیم، قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را تصویب کردیم.


اسماعیلی در خصوص برخورد قضائی با بدحجابی در خودروها و امان عمومی گفت: ناجا اقداماتى را چه در ارتباط با سرنشینان خودروها و چه در اماکن عمومی در دستور کار قرار داده است که بنا را بر این گذاشتیم همه اینها تبدیل به پرونده قضائی نشود.


انتهای پیام/4076/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
بابک
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۳:۴۳
۰
اگر درخواست چین برای اعزام نیروهای مسلح به ایرانمان به بهانه حفاظت از سرمایه های آن درست باشد، یادآور حضور نظامیان انگلیسی و هندی و رشادت های ایرانیان آزادمردی چون رئیسعلی دلواری است. کشوری که ارتش و سپاه و بسیج و نیروی انتظامی را دارد، چگونه می تواند با این خواسته استعمارگران نوین شرق کمونیستی کنار بیاید؟ ایران مردمی ندارد که داغ ننگ حضور بیگانه را با به به و چه چه بپذیرد. آیا این نوکیسه ها نخستین سرمایه گذاران هستند؟ مردم ایران را چه شمرده اند؟ هر کس پدر و مادر و نیاکان و میهنش را ذره ای دوست داشته باشد، نباید و نمی تواند خاک و آب میهنش را به بیگانه بسپارد. در فرهنگ ما ضرب المثل سرخ کردن صورت با سیلی و آبروداری هست، و از بیگانه خواستن ننگ است. هیچ ایرانی میهن دوست با هر مرام و باور و اندیشه ای نمی تواند از این قرارداد بیزار و رنجور و ناخرسند نباشد.
قالیشویی ادیب