دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 تير 1399 - 00:05
ظرفیت‌های آزمایشگاهی؛ خدمات تحقیقاتی 15/ موسوی به آنا خبر داد؛

آزمایشگاه «همکاراستاندارد» تولیدات لبنی در مرحله پایانی اخذ مجوز/ 3 محصول علیه کرونا تولید شد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ورامین - پیشوا گفت: اقدامات مؤثری برای تبدیل آزمایشگاه آموزشی و تحقیقاتی این دانشگاه به آزمایشگاه همکاراستاندارد در حوزه تولیدات لبنی صورت گرفته و در مرحله پایانی اخذ مجوز قرار داریم.
کد خبر : 500650
photo5789467812106974381.jpg

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ دانشگاه آزاد اسلامی با حدود 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه و بیش از 147 هزار تجهیزات تخصصی، 12 پژوهشکده و 125 مرکز تحقیقاتی در خدمت جامعه دانشگاهی، پژوهشی و صنعتی کشور است. مجموعه‌ای که در قالب سامانه‌های ساها، ساتا و آزمایشگاه همکار استاندارد آماده هرنوع خدمت آزمایشگاهی به دانشگاهیان، محققان، پژوهشگران و صنعتگران سراسر ایران است.


این ظرفیت بزرگ خدماتی در کشور در سلسله گزارش‌ها و گفتگوهایی از سوی خبرگزاری آنا به دانشگاهیان، پژوهشگران، صنعتگران و... معرفی و اطلاع‌رسانی می‌شود. در این شماره(15) در گفتگو با سیدعبدالمجید موسوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک به ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی و تحقیقاتی این دانشگاه  پرداخته می‌شود.


بیشتر بخوانید:


سنجش کیفیت کنسروها در آزمایشگاه همکار استاندارد


2 هزار و 550 تجهیز آزمایشگاهی در خدمت پژوهشگران


رفع نیاز آزمایشگاهی 3 هزار واحد صنعتی


واحدهای فناور مرکز رشد صاحب آزمایشگاه می‌شوند


سید عبدالمجید موسوی ورامین


 


موسوی درباره ظرفیت‌های  آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه اظهار کرد: آزمایشگاه و کارگاه‌های مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا و قرچک با تأسیس مجتمع آزمایشگاهی و کارگاهی در پردیس ورامین و پیشوا توانسته 50 باب آزمایشگاه و کارگاه را  برای ارائه خدمات آموزشی و تحقیقاتی به دانشجویان و استادان به‌ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حالت فعال نگه دارد.


وی گفت: علاوه بر خدمات آزمایشگاهی درصدد راه‌اندازی آزمایشگاه‌های استاندارد برای ارائه خدمات به مراجع خارج از دانشگاه هستیم. اکنون آزمایشگاه‌های مرکز تحقیقات و فناوری  غذای سالم به خدمات آزمایشگاهی خارج از دانشگاه می‌پردازند و آزمایشگاه‌های تخصصی این واحد دانشگاهی دارای تجهیزات تخصصی مناسب و رضایت‌بخش هستند. 


موسوی در پاسخ به این پرسش که چه دستگاه‌ها و تجهیزات شاخص آزمایشگاهی در دانشگاه متبوعتان موجود بوده و برند است؟ بیان کرد: در زمینه برندسازی آزمایشگاه اقدامات مناسبی صورت گرفته و وجود دستگاه‌هایHblc ، GC، GC-ms و دستگاه اتمیک برای انجام خدمات تخصصی از مهم‌ترین ابزارهای برندسازی آزمایشگاه و گام نخست اخذ مجوز آزمایشگاه همکار استاندارد است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک کاربرد این دستگاه‌ها را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران علوم پایه، علوم‌زیستی، کشاورزی، صنایع غذایی و پزشکی لازم و مورد نیاز دانست.


شمارش معکوس اخذ مجوز آزمایشگاه همکاراستاندارد


وی درباره تبدیل آزمایشگاه‌های واحد ورامین به آزمایشگاه همکاراستاندارد توضیح داد: در دو سال گذشته اقدامات مؤثری برای تبدیل آزمایشگاه آموزشی و تحقیقاتی به آزمایشگاه همکاراستاندارد در حوزه تولیدات مواد لبنی و شیر صورت گرفته که در مرحله پایانی اخذ مجوز قرار دارد.


موسوی اظهار کرد: به‌روزرسانی تکنولوژی تجهیزات آزمایشگاهی از محل تأمین بودجه پژوهش، سوق دادن حرکت علمی خدمات تخصصی آزمایشگاهی به سمت برنامه علمی ابلاغی دانشگاه و تجهیز کارگاه‌های مهارت‌محور با توجه به نیاز کشور و نسل جوان به مهارت‌آموزی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه پژوهش برای آزمایشگاه‌ها بوده است.


به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک، آموزش مداوم کارشناسان آزمایشگاه‌ها در حوزه خدمات تخصصی نیز از دیگر اقدامات مؤثر در این حوزه است.


اقدامات آزمایشگاهی در سال جهش تولید


آزمایشگاه واحد ورامین


 


وی کمک به بخش تولید از طریق قراردادهای تحقیقاتی برون‌دانشگاهی و تفاهم‌نامه‌های همکاری با شهرک‌های صنعتی و مزارع تولیدات کشاورزی را از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک در سال جهش تولید دانست.


موسوی با بیان اینکه دستگاه‌های آزمایشگاهی واحد ورامین در سامانه‌های «ساها» (سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) و «ساتا» (سامانه آزمایشگاه‌های تحقیقات آزاد) ثبت شده است به آنا گفت: پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با اطلاعات کامل از تجهیزات آزمایشگاهی ما خدمات دریافت می‌کنند و درآمد حاصل از آن نیز برای تأمین نیازهای آزمایشگاه‌ها برابر مقررات هزینه می‌شود.


تولید 3 محصول ضد کرونا


وی درباره فعالیت‌های ضد کرونایی در واحد ورامین تشریح کرد: با هماهنگی صورت گرفته با مسئولان ورامین، پس از اخذ مجوزهای قانونی و با تکیه بر توان گسترده و دانش تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا و قرچک، محصولات بهداشتی تحت فرمولاسیون سازمان بهداشت جهانی تولید و برای تولید انبوه و عرضه به آزمایشگاه کنترل کیفیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شد. این محصولات بهداشتی شامل تولید محلول مایع ضدعفونی‌کننده، ژل ضدعفونی‌کننده و محلول پاک‌کننده سطوح است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک یادآور شد: درباره پیوستن به شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی ریاست جمهوری درصدد فراهم کردن تمهیدات لازم هستیم.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
علی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۱
۰
باسلام ودرود فراوان خدمت ریاست محترم واحد وتمامی زحمتکشان محترم.بصراحت وبا شجاعت وظیفه دانستم ازبزرگوار جناب اقای دکتر زارعی که از تمامی خصلت های انسانی خوب بهره مندند.نهایت نشکر داشته باشم.سعی وتلاش این بزرگوار گسترش سطح علمی وبی وقفه فعالیتشان است.بی ریا مهربان وبسیار دلسوز وزحمتکش هستند.ادب وانسانیت.وجدان وصداقت وایمان خالصی که در وجود ایشان می بینم نامبرده را از دیگران متمایز ساخته است.جا دارد در این زمان از سردار وسالار ومرد باایمان. که بسیار این بزرگوار بخشش وبا گذشت ومهربانی الگو همه است.تمام مقامات از جمله جنا ب دکتر موسوی-معاون این واحد که از خوبی های ایشان شاید بتوان کتابی تهیه شود.همواره سپاسگذار وقدر دان ریاست محترم واحد بوده وبا شراط کنونی شیوع کرونا سخنی ندارم جز سلامتی خود و خانواده محترمش. سلامتی. موفقیت.فقط فقط با همفکری و دوستی فی مابین بوده.تنبلی وسستی انسان را به بی راهه وعقب می کشاند.ممنون از زحمت خوب هکاران دفتر ریاست .که انصافا نمونه هستند.اجر شما با خدا
قالیشویی ادیب