دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قیصری مطرح کرد؛

عبور از چالش‌ها با سرمایه‌گذاری روی دانش‌بنیان‌ها

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: برای عبور از چالش‌ها و بحران‌ها باید روی شرکت‌های دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کرد.
کد خبر : 500278
156440272.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،‌ جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در نشست خبری «تشریح اقدامات، برنامه‌ها و دستاوردهای فناورانه وزارت علوم و مجموعه‌های آموزش عالی در شرایط شیوع ویروس کرونا» که بعد از ظهر امروز به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: 541 شرکت دانش‌بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی  اصفهان مستقر هستند و بیش از 7 هزار و 300 نفر نیروی کار در این شرکت‌ها فعالیت می‌کنند. سه پارک علم و فناوری و 10 مرکز رشد نیز در این شهرک مستقر هستند. 


وی افزود: پس از شیوع کرونا در کشور 15 شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه بهداشتی شروع به تولید محصولات مورد نیاز جامعه کردند. 19 هزار ماسک نانو، 52 هزار لیتر مواد ضدعفونی‌کننده و 150 هزار ماسک سه لایه از جمله محصولات این شرکت‌ها بودند. به طور کلی 30 شرکت در حوزه‌های تجهیزات بیمارستانی و تنفسی، تولید الکل، ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده، تب‌سنج غیرتماسی و...  کرونا فعال هستند.


قیصری گفت: اگر قصد داریم از بحران‌ها عبور کنیم و چالش‌ها را پشت سر بگذاریم، باید به جوانان اعتماد کرده و روی شرکت‌های دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کنیم.


صادرات 9 میلیون دلاری واحدهای فناور پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی


در ادامه این جلسه عبدالرضا واعظی، رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، بیان کرد: این پارک از سال 81 فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون 664 واحد فناور در آن پذیرش شده که 300 مورد از آنها در پارک مستقر بوده و بیش از هزار و 100 نفر در این واحدهای فناور مشغول به کار هستند. فروش واحدهای فناور پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی 163 میلیارد و صادرات آنها 9 میلیون دلار بوده است.


وی با اشاره به این که کیت تشخیص کرونا و سیستم آموزش واقعیت افزوده از جمله محصولات تحول‌آفرین پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی است، افزود: پارک‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در روند تغییر و تحول سریع و چابک بوده و  با شرایط هماهنگ می‌شوند اما این چابکی در نهادها و سازمان‌های مرتبط دیگر دیده نمی‌شود. این امر باعث مشکلاتی چون روند کند صدور مجوزها می‌شود. همچنین منابع مورد نیاز سازمان‌های مصرف‌کننده باید تأمین شود تا قادر به خرید محصولات بهداشتی باشند.


انتهای پیام/4021/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب