پشتپرده ارتباط خاندان «ميمندینژاد» با ساواک/ فعالیتهای ضد فرهنگی و امنیتی یک مؤسسه تحت پوشش تبلیغات خیرخواهانه+ فیلم
به گزارش خبرنگار حوزه امنیتی و دفاعی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عناصر نفوذی و زاویهدار با نظام جمهوری اسلامی، از همان ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز فعال بوده و هستند و هرگز برای ضربه زدن به انقلاب و جمهوری اسلامی دست از تلاش بر نمیدارند و متأسفانه عمداً یا سهواً برخی از دولتها و مسئولان با اقدامات و نظراتشان به این عناصر نفوذی کمک میکنند.
شاید در بیشتر کارهای امور به اصطلاح خیریه و اجتماعی نامی از جمعیت امام علی(ع) شنیده باشید که حدیثی طولانی از کارهای خلاف در درون این جریان وجود دارد.
شارمین میمندینژاد، یکی از افراد و عناصر نفوذی محسوب میشود که در قالب فعالیتهای خیریه و انساندوستانه درصدد ترویج افکار ضدانقلابی و ضددینی در کشور است. او متولد 1348 و فرزند محمدحسین میمندینژاد، رئیس اسبق دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در دوران پهلوی است.
محمدحسين ميمندینژاد کیست؟
محمدحسين ميمندینژاد، يكی از چهرههای تأثيرگذار و مُخرب در فرهنگ و سياست یکصد سال اخير در کشور محسوب میشود كه به دلیل اهداف مغرضانه برخی تاریخنگاران خارجی و داخلی و نیز عدم اطلاعرسانی نهادهای مسئول، اقدامات مخرب فرهنگی و ضدامنیتی او را پوشیده نگاه داشتهاند و متأسفانه از محمدحسین میمندینژاد به عنوان دانشمند نام میبرند و به گونهای نزد افكار عمومی جای انداختهاند که گویا او فردی فرهیخته و وطنپرست و دوستدار نظام است، اما حقیقت، خلاف این اقدامات را اثبات میکند.
او از نویسندگان و فعالان فرهنگی وابسته به ساواک بود. درواقع محمدحسین میمندینژاد از طرف ساواک مأمور شده بود تا افکار فراماسونری و بهائیت را در جامعه ترویج دهد و تشیع را بهشدت تضعیف کند و برای تحقق اهداف و خواستههای ساواک، مجله «دنیای علم» و «رنگینکمان» را نیز مدیریت و سردبیری میکرد.
احمد اللهیاری، از دستاندرکاران مطبوعات آن زمان در مورد محمدحسین میمندینژاد مینویسد: «میمندینژاد در کنار تدریس در دانشگاه به فعالیت مطبوعاتی نیز روی آورد و با اخذ امتیاز رنگینکمان بهصورت مستقل بهکار پرداخت. وی سپس به محمدرضا پهلوی نامه نوشت و داوطلب نگارش زندگینامه رضاخان شد و پس از موافقت شاه سالها سلسله مطالبی را تحت عنوان زندگینامه رضاشاه کبیر در مجله رنگینکمان انتشار میداد. چاپ زندگینامه رضاخان بهانه خوبی برای اخاذی به دست میمندینژاد داده بود، به طوریکه وی هر چند ماه یک بار مبالغ کلانی از دربار به عنوان پاداش و حقالتحریر دریافت میکرد.»
همچنین دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان در مطلبی در روز 24 دی 1395 با عنوان «دامپزشک انگلیسی مدیر مجله رنگینکمان» نوشت: «ميمندینژاد به پاس خدماتش، از سوی محمدرضا پهلوی نشان درجه 4 تاج را گرفت.»
مسیر پدر را پسر ادامه میدهد!
حال مسیر پدر را پسر ادامه میدهد. شارمین میمندینژاد ادامهدهنده راه پدر است، اما با روش خود و تحت پوشش فعالیتهای خیریه و انساندوستانه. او مؤسس جمعیت امام علی(ع) است که توانست در سال 1378 با هدف کمک به کودکان و زنان نیازمند از وزارت کشور دولت اصلاحات مجوز تأسیس دریافت کند.
طولی نکشید که دامنه فعالیت این جمعیت در دانشگاههای سراسر کشور گسترش یافت و با تشکیل کلاسهایی در دانشگاهها مطالبی را که هیچ ارتباطی با دین و شریعت اسلام ندارد، همانند پدر از طریق بازی با الفاظ به دانشجویان القا میکرد، البته فعالیت جمعیت امام علی(ع) در دولت احمدینژاد به دلیل عملکرد ضدامنیتی تعطیل شد، اما با روی کار آمدن حسن روحانی بهعنوان رئیس جمهور، دوباره این جمعیت فعالیت خود را با شدت بیشتری از سر گرفت. میمندینژاد در سخنرانی تعجببرانگیز گفته بود که روح امیرالمؤمنین(ع) در او تجلی کرده است!
معاندان؛ پشتیبان یک جمعیت!
رسانههای معاند و فعالان به ظاهر مدنی خارجنشین به شدت از فعالیتهای جمعیت امام علی(ع) و شارمین میمندینژاد در داخل و خارج از ایران حمایت میکنند. نمونهای از عناصر ضدانقلاب و ضدباورها و عقاید دینی مردم کشورمان، «مسیح علینژاد» است که در کانال شخصی خود در شبکههای اجتماعی بارها تبلیغ این جمعیت را کرده و حتی چنین رفتار مشابهی به طور هماهنگ از سوی کانالهای ضدانقلاب بروز داده شده است.
همانطورکه پیش از این هم گفته شد، جمعیت امام علی(ع) با پوشش فعالیتهای خیریه دست به ترویج هنجارها و باورهای غربی و ضدشریعت اسلام میزند. در ادامه ویدئویی را مشاهده خواهید کرد که نشان میدهد این جمعیت تحت پوشش همین فعالیتهای بهظاهر خیریه، پارتی و جشنی را برگزار کرده که زنان و مردان بهصورت مختلط در حال رقص و پایکوبی هستند. این عمل در شرایطی سر میزند که مسئولان و مدیرانش، خط مشی اعضای جمعیت را منطبق با اصول و باورهای اسلامی-ایرانی معرفی کردهاند، اما ویدئوی موجود خلاف این ادعا را ثابت میکند.
متأسفانه دولت و برخی نهادهای امنیتی بیش از حد با جمعیت مذکور و اعضایش مماشات میکنند؛ زیرا این مماشات در صورتی اتفاق میافتد که فعالیتهای ضدفرهنگی و ضدامنیتی آن بر همه واضح و مشهود است؛ لذا از دولت و نهادهای امنیتی انتظار میرود با جمعیت امام علی(ع) برخورد قاطعانه انجام دهد تا مبادا عناصر ضدانقلاب و معاند داخلی و خارجی و دولتهای متخاصم با جمهوری اسلامی به اهدافشان برسند.
بر اساس این گزارش؛ بعد از دستگیری میمندینژاد و همسرش توسط نهادهای امنیتی بسیاری از اصلاح طلبان و عناصر ضد انقلاب به شدت علیه این مورد موضعگیری کردند. شاید این انتقادها از آنجا سرچشمه میگیرد که نهادهای مانند سازمان ملل و يونسكو جمعیت امام علی(ع) عضو شورای امور اقتصادی-اجتماعی سازمان ملل در مقام مشاورهای شده بود. باید دید این حجم از شبکهسازی توسط این جمعیت برای چه موضوعی بوده است؟
انتهای پیام/4079/پ
انتهای پیام/