دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 آبان 1394 - 10:10

همایش فرهنگی ادبی سوگ سرود عشق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار شد

همایش ادبی سوگ سرود عشق یا موضوع شعر آئینی با حضور صدها نفر از ادب دوستان و شعرای دانشگاهی، مسئولان سیاسی و اداری شهرستان فیروزکوه، فرماندار، روسای ادارات فرهنگ و ارشاد، آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، بسیج و شهرداری در سالن شهید آوینی واحد فیروزکوه برگزار شد.
کد خبر : 49661

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد واحد فیروزکوه در همایش فرهنگی ادبی، سوگ سرود عشق، هدف از برگزاری این همایش‌ها را حفظ و پاسداشت فرهنگ ادب فارسی در آئینه دین و به ویژه عاشورا و حماسه حسینی دانست و گفت: امروز به گونه‌ای این دو با هم آمیخته است که تفکیک آن مقدور نیست. اشعار حماسی عاشورا یکی از بدیل‌ترین ادبیات در زبان فارسی است که توانسته آن را ارتقا بخشد.


حجت‌الاسلام علی شجاع استقبال شعرای دانشگاهی و شهرستانی را از این جشنواره دانشگاهی خوب ارزیابی کرد.


در ادامه استاد قاسم رضایی از شعرای آئینی مطرح کشوری، با بیان نکات ارزنده‌ای درباره شعر عاشورایی گفت: متاسفانه برخی از شعرا در رابطه با اهل بیت (ع) با غلو و زیاده روی عمل کرده‌اند.


رضایی افزود: نباید اشعار اهل بیت (ع) به گونه‌ای باشد که این بندگان حقیقی الهی در ردیف خداوند متعال قرار بگیرند کما اینکه در نماز تاکید شده است که حضرت محمد (ص) بنده خدا و رسول او است.


این استاد دانشگاه ادامه داد: شعر آئینی باید به جوان جهت بدهد. او را با معارف حقیقی اهل بیت (ع) از قبیل ظلم ستیزی، عدالت خواهی، امر به معروف و نهی ازمنکر و الهیت و معنویت آشنا کند.


وی شعرایی مثل مرحوم محتشم کاشانی را نمونه‌ای از شاعران آئینی معرفی کرد که توانسته‌ اشعاری بسراید که دنیا را متحول کرده است. وی از جمله دیگر این شاعران ازمرحوم سید کریم امیری فیروزکوهی نام برد که از مفاخر شعر و ادب فارسی و شعر آئینی در زمان معاصر بوده‌ و اشعاری در وصف حضرت امام حسین (ع) سروده که هر انسانی را متحول می سازد.


در ادامه این همایش شاعران به قرائت اشعار آئینی در وصف اهل بیت(ع) و مصیبت کربلا پرداختند. حسن اسفندیار، محمد کیانی‌مجد از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، سهراب مهیار و سید حسین موسوی و سمیه تاج الدین از اساتید واحد فیروزکوه افرادی بودند که اشعار خود را قرائت کردند.


در پایان نیز به بهترین سرایندگان شعر از سطوح دانشجویی، منتخب شعر کودکان، منتخب بخش دلنوشته و نثر ادبی، منتخب بخش میهمان هدایایی به رسم یادبود اهدا شد. از داوران همایش سید حسن حسینی و دکتر درویشی نیافندری با اهدای لوح تجلیل به عمل آمد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب