دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 خرداد 1399 - 12:24
هادی سپهرزاد در گفتگو با آنا:

مقصر عدم بازگشت رسولی، مدیرانی هستند که برای او تصمیم گرفتند/ مربی خارجی غمخوار ورزشکار ایرانی نیست

مربی سابق حسین رسولی در خصوص عدم بازگشت او به ایران گفت: مقصر اصلی را کسانی می‌دانم که 30 یا 40 سال از آنها بزرگ‌تر هستند و برای این ورزشکاران تصمیم می‌گیرند. از یک جوان 20 ساله کم تجربه نمی‌توان انتظار زیادی داشت.
کد خبر : 495859
51581172224412922484818220119819721207125.jpg

هادی سپهرزاد در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره حضور حسین رسولی در بلاروس و عدم بازگشتش به ایران گفت: من با رسولی و شیری یک مقطعی کار کرده‌ام و رزومه‌ام مشخص است. در آن زمانی که کسی حسین رسولی را نمی‌شناخت من با او کار کردم و با من در رده جوانان نتیجه گرفت و به‌عنوان قهرمان آسیا شناخته شد. زمانی که به‌عنوان مربی با حسین رسولی شروع به کار کردم قراردادی با فدراسیون نداشتم و کاملاً دلی این کار را انجام دادم. دوست داشتم به او کمک کنم و طبق علاقه‌مندی خودم چنین تصمیمی گرفتم.


سپهرزاد عنوان کرد: تمام مسائلی که در دوران کار من با این دوومیدانی‌کار به وجود آمد به خاطر حمایت ناقص فدراسیون از ورزشکاران بود یعنی مدل حمایت فدراسیون در آن زمان به نحوی بود که ما به نتیجه جهانی و المپیک نمی‌رسیدیم. من هم تصمیم گرفتم که با این مدل حمایت به مدال و رکورد بهتر نمی‌رسیم. با غذای بد و خوابگاه نامناسبی که محل اسکان ورزشکاران بود، شرایط برای ادامه همکاری مهیا نبود. حتی در زمانی که رسولی با من کار می‌کرد فدراسیون به او کفش هم نداد اما وقتی فدراسیون تصمیم گرفت رسولی با من کار نکند، اردوی بلاروس، کفش پرتاب و مربی خارجی برای او در نظر گرفته شد.


وی گفت: مربی خارجی غمخوار ورزشکار ایرانی نیست. همین مربی خارجی شیری و رسولی اصلاً به ایران آمده یا در فدراسیون حضور پیدا کرده است؟ در مصاحبه‌های این دو نفر حتی بارها عنوان شده که پول مربی بلاروسی ما را پرداخت کنید؛ اما مربی ایرانی باید پولش را خودش بگیرد و برای ورزشکاران شرایط را مهیا کند یا به وضعیت غذا و محل اسکان ورزشکاران اعتراض کند تا فدراسیون شرایط بهتری برای آنها فراهم کند. عملاً فشاری که یک مربی ایرانی تحمل می‌کند، اصلاً مربی خارجی متحمل نمی‌شود. آنها فقط پول خود را می‌گیرند و تمرین می‌دهند. مربی خارجی حتی اگر نتیجه هم نگیرد، کسی از او بازخواست نمی‌کند. بارها نمونه این موضوع را دیده‌ایم که هیچ توبیخی در کار نبوده و پولش را پرداخت کرده‌اند و به کشور خود بازگشته است اما مربی ایرانی هیچ‌کدام از این شرایط را ندارد .


سپهرزاد عنوان کرد: مصاحبه‌هایی که پدر رسولی، رئیس هیئت استان مرکزی و ورزشکاران انجام داده‌اند به خوبی علت مشکلات را مشخص کرده و کاملاً نشان می‌دهد که این اتفاقات از کجا نشئت می‌گیرد. من فقط یک مربی در دوومیدانی هستم و در این چندساله هر زمان که ورزشکارم به نتیجه رسیده است، به‌راحتی مربی نادیده گرفته شده است اما مشکلی که پیش می‌آید، همه تقصیرها را به گردن مربی می‌اندازند. فدراسیون دوومیدانی پنج ماه با من قرارداد داشت و بعد از آن هم دیگر قرارداد با من تمدید نشد تا ادامه همکاری دهم. از طرفی دیگر به حرف‌های من توجهی نشد. امکاناتی که ما می‌خواستیم در اختیار گذاشته نشد.


وی گفت: طبق استناد به صحبت‌های مقام معظم رهبری در سال گذشته که تأکید کرده بودند تا جایی که امکان دارد از مربی ایرانی استفاده شود. مشخص است که مقصر چه کسانی هستند. به نظرم اصلاً مهم نیست که رسولی بتواند برای المپیک مدال بگیرد یا خیر. مهم این است که یک ورزشکار در دوومیدانی را به حاشیه بردند و آخر هم به این شرایط کشیده شد. مقصر اصلی را کسانی می‌دانم که 30 یا 40 سال از آنها بزرگ‌تر هستند و برای این ورزشکاران تصمیم می‌گیرند. از یک جوان 20 ساله کم تجربه نمی‌توان انتظار زیادی داشت اما از مدیر باتجربه‌ای که مسئولیت یک مجموعه را برعهده می‌گیرد انتظار گرفتن تصمیمات عاقلانه می‌رود.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب