دیپلماسی دفاعی ابزاری مؤثر برای مقابله با تحریم تسلیحاتی است
سردار رسول سناییراد در گفتگو با خبرنگار حوزه امنیتی و دفاعی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره احتمال تمدید تحریمهای تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران بر خلاف قطعنامه 2231 اظهار کرد: اگر تحریمهای تسلیحاتی کشورمان برخلاف قطعنامه 2231 ادامه یابد و آمریکا چنین اقدامی را مرتکب شود، در اصل نوعی استفاده ابزاری آشکار از سازمان ملل و شورای امنیت محسوب میشود و نوعی تحمیل اراده ترامپ به حساب میآید.
وی افزود: اروپاییها در خصوص تمدید تحریمهای تسلیحاتی کشورمان، کاملاً مواضع دوگانه دارند، ولی در مقابل چین و روسیه موضع مشخص و مخالفی با اقدامات آمریکا دارند.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به تحویل محمولههای نفتی به ونزوئلا گفت: آمریکاییها بسیار تلاش کردند تا نفتکشهای ایرانی به ونزوئلا نرسند، اما ترکیبی از شهامت، حکمت و تدبیر اراده آمریکاییها را خنثی کرد و ما را به هدف رساند؛ لذا در ابعاد دیگر مانند فروش تسلیحات نظامی میتوان این الگو را پیاده کرد، به خصوص وقتی تحریمها صرفاً آمریکایی باشد نه تحریمهای بینالمللی.
سناییراد یادآور شد: آمریکاییها درصدد فضاسازی جهانی هستند تا خواسته خودشان را اراده جهانی نشان دهند، اما واقعیت امروز نظام جهانی این است که آمریکا دیگر قدرت اجماعسازی جهانی را ندارد و باید خود را با شرایط فعلی حاکم بر نظام بینالملل تطبیق دهد.
وی دیپلماسی دفاعی را یکی از ابزارهای مفید در شرایط امروز حاکم بر نظام جهانی عنوان کرد و در همین رابطه گفت: دیپلماسی دفاعی بهعنوان یکی از ابعاد دیپماسی رسمی کشور به رسمیت شناخته شده و در عرصه دفاعی و راهبردی میتواند مؤثر باشد.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا شهید سلیمانی را هم دیپلمات و هم مبارز قوی توصیف کرد و یادآور شد: شهید سلیمانی مهارت بسیار بالایی در حوزه دیپلماسی منطقهای و فرامنطقهای از طریق استفاده از ظرفیتهای منطقهای ایران داشت؛ لذا برای مقابله با تمدید احتمالی تحریمهای تسلیحاتی کشورمان در ماههای آینده میتوان با تأثیرپذیری از دیپلماسی دفاعی شهید سلیمانی به مقابله با اقدامات آمریکا پرداخت.
انتهای پیام/4079/
انتهای پیام/