دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر پردیس سینمایی هویزه در گفتگو با آنا:

علاقه‌مندان به سینما مهارت فیلم‌دیدن همراه با کرونا را بیاموزند/ آغاز اکران، یک معادله دومجهولی است

مدیر پردیس سینمایی هویزه مشهد می‌گوید علاقه‌مندان به سینما باید مهارت فیلم‌دیدن همراه با کرونا و همزیستی با این شرایط ویژه را بیاموزند.
کد خبر : 495282
2474803.jpg

به‌گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، با تأیید ستاد ملی مقابله با کرونا مقرر شد تا سالن‌های سینما از اول تیرماه با شرط ظرفیت ۵۰ درصد و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، از اول تیرماه کار نمایش فیلم را آغاز کنند.


‌به نظر می‌رسد منظور از رعایت پروتکل‌های بهداشتی که در جلسه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا موردتأکید رئیس جمهور قرار گرفت، همان آیین‌نامه ۱۵ بندی سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری باشد که چهارم اردیبهشت ماه امسال اعلام شد؛ با این توضیح که بند اول این آیین‌نامه ظرفیت فروش بلیت برای هر سالن را تا سقف ۴۰درصد مجاز دانسته بود که این ظرفیت در مصوبه جدید به ۵۰ درصد افزایش یافته است.


در همین ارتباط، مدیر پردیس سینمایی هویزه مشهد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره آمادگی این مجموعه سینمایی برای حضور علاقه‌مندان سینما گفت: خوشبختانه با هماهنگی‌های صورت گرفته با آتش‌نشانی و شهرداری مشهد، گندزدایی کامل سالن‌ها و لابی سینما هویزه انجام شد. ویدئوهایی هم از این اقدامات در فضای مجازی منتشر کردیم تا مخاطبان با دیدن آن از رعایت اصول بهداشتی در سالن‌های سینما اطمینان پیدا کنند. این فرایند در روزهای آینده هم ادامه خواهد یافت. 


اکران تعطیلی در سینما


حیدر مرادی اظهار کرد: همچنین در قسمت ورودی سینما، یک گیت گندزدایی را نصب کردیم که مخاطبان از این مسیر وارد شده و لباس آنها ضدعفونی می‌شود.کارکنان سینما هم درباره استفاده از ماسک و چگونگی ضدعفونی مداوم فضای سینما توجیه شده‌اند؛دستگاه‌های حاوی مایع ضدعفونی هم در سرویس‌های بهداشتی نصب شده است. ما با این شرایط پیش رفتیم و امیدوارم که پس از بازگشایی سینماها در اول تیرماه، این مکان‌های فرهنگی مثل همیشه مأمن خوبی برای تماشاگران باشند.


وی افزود: هدف ما این است که مخاطبان سینما  متوجه شوند که حداقل در سینمایی که می‌خواهند فیلم ببینند، شرایط و پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود و تا حد امکان امن است. بدانند که ما منفعل نبودیم و تلاش خودمان را کرده‌ایم چراکه به‌دنبال این هستیم که آنها با آرامش خاطر فیلم  ببینند.


مرادی با اشاره به این که پردیس سینمایی هویزه مشهد دارای هشت سالن است و 1134 صندلی دارد افزود:این محجموعه سینمایی برای هشت سال متوالی، عنوان دومین سینمای پرمخاطب کشور را از آن خود کرد که این مهم با لطف خداوند متعال و تلاش همکاران ما به دست آمده است.



مدیر پردیس سینمایی هویزه مشهد گفت: باید بپذیریم که با بازگشایی سینماها شرایط اکران عادی نخواهد بود. حتی اگر فیلم‌های دارای پتانسیل فروش بالا اکران شوند، بازهم میزان موفقیت آنها شهربه‌شهر متفاوت است چراکه برخی شهرها در وضعیت قرمز هستند، برخی مناطق در حالت هشدار و بعضی دیگر هم در شرایط سفید هستند. در نتیجه، واکنش مخاطبان متفاوت خواهد بود. باید ببینیم که سینمارفتن برای مردم اولویت خواهد داشت یانه؟


وی تصریح کرد: بنابراین، پیش‌بینی میزان فروش فیلم‌ها پس از بازگشایی سالن‌های سینما یک معادله دومجهولی است. در یک طرف این معادله سازمان سینمایی و سیستم پخش قرار دارد که باید ببینیم کدام فیلم‌ها را اکران خواهد کرد و در سمت دیگر مردم و میزان تمایل آنها به حضور در سالن‌های سینما است.



دولت  به دنبال جلب رضایت مؤسسات پخش، سینماها و صاحبان فیلم‌ها باشد



این مدیر سینما اضافه کرد: از سوی دیگر شرایط اقتصادی بخش قابل‌توجهی از مردم در این سه چهارماهه تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا قرا گرفته است و نباید توقع داشته باشیم که سینمارفتن برای اقشار پایین جامعه اولویت داشته باشد؛ با این حال من فرد خوشبینی هستم و امیدوارم که با اقدامات صورت گرفته و البته باامید به کاهش روند ابتلا به بیماری، اطمینان مخاطبان هم جلب شود.


سینما؛ خانه


مرادی با ذکر این نکته که افزایش روزهای بلیت نیم‌بها تأثیر چندانی بر میزان استقبال مردم نخواهد داشت افزود: باتوجه به این که سینماها قرار است به‌اندازه 50 درصد ظرفیت خود بلیت بفروشند، به نظرمن دولت باید بیشتر به دنبال جلب رضایت مؤسسات پخش، سینماها و صاحبان فیلم‌ها باشد. یعنی برای صاحبان فیلم‌ها بسته‌های تشویقی در نظر بگیرد و بگوید اگر در این شرایط فیلمتان را اکران کنید ما ضرر احتمالی شما را با اختصاص وام‌های کم بهره در فیلم‌های بعدی جبران کرده و با شرایط بهتری از شما حمایت می‌کنیم.


وی عنوان کرد: شنیدم که ظاهراً یکی از مؤسسات پخش گفته بود که فیلمی برای اکران ارائه نخواهد کرد و از آن طرف هم یکی از مدیران سینمایی عنوان کرده بود که اگر کسی این کار را انجام دهد، 6 ماه معلق می‌شود.البته این اهرم فشار هم به هر حال حق سازمان سینمایی است اما فکر نمی‌کنم که این این گونه شیوه‌ها جواب دهد.


مرادی تأکید کرد: باید به صورت همزمان و جدی دو موضوع را دنبال کنیم؛ یکی تضمین حمایت سازمان‌ سینمایی از مؤسسات پخش فیلم و صاحبان فیلم‌ها و دیگری جلب اطمینان مردم درباره سالم‌بودن سالن‌های سینما.



مدیر پردیس سینمایی هویزه اظهار کرد: الان در بسیاری از برنامه‌های پرمخاطب تلویزیون می‌بینید که مردم برای چهار یا پنج ساعت در محیط استودیو هستند. در حالی که در سینما نهایتاً دو ساعت حضور دارند آن هم بدون این که در سالن حرکت داشته باشند.


وی افزود: همان‌طور که بسیاری از کارشناسان و مسئولان گفته‌اند چاره‌ای نداریم جز این‌که مهارت زندگی در شرایط شیوع ویروس کرونا را یاد بگیریم و با آن سازگار شویم. علاقه‌مندان به سینما مردم هم باید مهارت فیلم دیدن همراه با کرونا را بیاموزند و با این شرایط خود را وفق دهند.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب