کمک ۳۰ میلیاردی برای جبران خسارت کرونا در خراسان رضوی/ پروژه ٢ هزار میلیارد تومانى فولاد شرق کاوه تا پایان سال افتتاح مىشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید پرویز فتاح در حاشیه سفر به مشهد مقدس و در نشست خبری با رسانههای استان خراسان رضوی با ارائه آماری از اقدامات بنیاد مستضعفان در این استان، به کمکهای بنیاد در ماههای اخیر و در خلال شیوع کرونا به اقشار آسیبدیده و خانوادههای کمتر برخوردار این استان اشاره و اظهار کرد: از زمان شیوع کرونا تا امروز بنیاد مستضعفان با توجه به درخواست مسئولان استان خراسان رضوی، 30 میلیارد تومان بهصورت نقدی و بلاعوض برای جبران خسارتهای کرونا و کمک به اقشار آسیبدیده به این استان پرداخت کرده است.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به جزئیات این کمکها گفت: از میان این کمکها، 14 میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد استان خراسان رضوی و 6 میلیارد تومان به مددجویان بهزیستی استان پرداخت شد و مبلغ 5 میلیارد تومان نیز برای حاشیهنشینان شهر مشهد اختصاص یافت. همچنین 5 میلیارد تومان نیز از طریق امنا و خیریهها میان اقشار آسیبدیده خراسان رضوی توزیع شد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از استان سیستان و بلوچستان، بیشترین کمکهای نقدی و بلاعوض بنیاد مستضعفان به استان خراسان رضوی اختصاص یافته است.
به گفته فتاح، کمکهای کرونایی بنیاد مستضعفان به اتمام نرسیده و با توجه به ادامهدار بودن تبعات اقتصادی شیوع کرونا در کشور و خراسان رضوی، کمکهای بنیاد مستضعفان به اقشار آسیبدیده و ضعیف این استان ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به احداث مسکن برای خانوادههای دارای 2 معلول و بیشتر با مشارکت بنیاد مستضعفان افزود: بر اساس توافقات قبلی،1150 واحد سهم خانوادههای دارای 2 معلول و بیشتر در استان خراسان رضوی است که نصف این واحدهای مسکونی در مناطق شهری و نیمی روستایی بوده است و تا امروز بیش از 800 واحد از این تعداد، به خانوادههای دارای 2 معلول و بیشتر استان خراسان رضوی واگذارشده و بیش از 300 واحد نیمهکاره تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه نیاز استان خراسان رضوی برای تحویل مسکن به تمام خانوادههای پر معلول بیش از این رقم است گفت: با توافق صورت گرفته با وزارت کار امیدواریم طی امسال و سال آینده بهجایی برسیم که بتوانیم اعلام کنیم هیچ خانواده پر معلولی در استان خراسان رضوی بدون مسکن نخواهد بود.
فتاح ادامه داد: علاوه بر این موارد در جلساتی که با مسئولان آستان قدس رضوی و کمیته امداد امام خمینی (ره) داشتیم، اعلام آمادگی کردیم تا برای احداث مسکن محرومان در استان خراسان رضوی و حاشیه شهر مشهد، مشارکت داشته باشیم.
رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: نکته حائز اهمیت آن است که ما مستقیماً هیچ ورودی به بحث حاشیهنشینی نمیکنیم و در هماهنگی با استانداری، شهرداری، آستان قدس و سایر دستگاههای مسئول اقدام میکنیم.
وی اضافه کرد: همچنین اعلام کردیم با توجه به رها شدن پروژه ساخت زائرسرا برای محرومان و مستضعفان، بنیاد مستضعفان آمادگی دارد در صورت تأمین زمین و صدور مجوزهای لازم از سوی مسئولان این استان، زائرسراهایی را برای محرومان و مستضعفان سراسر کشور احداث کند و مدیریت این زائرسراها را پس از احداث به کمیته امداد امام خمینی (ره) واگذار کند تا این محل تبدیل به زائرسرایی برای مددجویان و محرومان تمام کشور شود.
رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه این دیدار با اشاره به بخشی از اقدامات بنیاد مستضعفان برای توسعه مناطق مختلف استان خراسان رضوی گفت: بنیاد مستضعفان در این استان طرحهایی را در دست اجرا دارد که بزرگترین آن در منطقه سنگان قرارگرفته و بنیاد مستضعفان تا امروز بیش از 1500 میلیارد تومان را در این پروژه که یک پروژه بزرگ است سرمایهگذاری کرده است و قرار است با تزریق 500 میلیارد تومان دیگر طی امسال، سرمایهگذاری بنیاد در سنگان به 2 هزار میلیارد تومان برسد.
وی افزود: علاوه بر این، بنیاد چندین طرح کشاورزی، دامداری و صنایع غذایی را در استان دارد و تلاش میکند تا با توسعه این طرحها، در جهت فراهم کردن زیرساختهای اقتصادی این استان و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مختلف خراسان رضوی، نقشآفرینی کند.
فتاح در ادامه با تأکید بر موفق بودن الگوی بنیاد مستضعفان برای محرومیتزدایی از منطقه قلعه گنج و تلاش برای توسعه این الگو در نقاط محروم دیگر گفت: بنیاد مستضعفان با توجه به الگوی موفق قلعه گنج که موردتوجه رهبر انقلاب نیز قرار گرفت، در 15 شهرستان محروم کشور در قالب طرح آبادانی و پیشرفت مستقرشده و قرار است طی یک ماه آینده با معرفی یک شهرستان محروم در استان خراسان رضوی، اجرای این الگو را در این استان نیز کلید بزند.
رئیس بنیاد مستضعفان همچنین درباره حضور شرکتهای این بنیاد در استان خراسان رضوی در بازار سرمایه گفت: در حال حاضر یک شرکت کشاورزی بنیاد مستضعفان در این استان در بازار سرمایه است و یک شرکت دیگر بنیاد در این استان نیز بهزودی در بورس عرضه میشود؛ پروژه سنگان نیز پس از بهرهبرداری طی سال آینده وارد بورس خواهد شد.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/