غیزانیه با داشتن 500 حلقه چاه نفت بیآب است/ خوزستان از دو معضل مدیران ناکارآمد و عدم تخصیص اعتبار رنج میبرد
مجتبی یوسفی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به مشکلات آب خوزستان اظهار کرد: متأسفانه آب آشامیدنی در خوزستان به یک مسئله جدی بدل شده است.
وی افزود: خوزستان پرآبترین رودخانههای کشور را دارد و سدهای بزرگی روی رودخانههای کارون، دز، کرخه و ... زده شده است، اما به دلیل رفتارهای غیرکارشناسانه که انجام شده و انتقال آب از سرشاخهها به مناطق دیگر جلگه خوزستان را دچار مشکلات جدی کرده است.
منتخب مردم اهواز در مجلس یازدهم تصریح کرد: استان خوزستان 500 روستا دارد که 83 عدد آن در بخش غیزانیه است که متأسفانه آب آشامیدنی با تانکر به آنان میرسد. یعنی مردم در این بخش حتی از خدمات اولیه شهروندی یعنی داشتن آب شرب پایدار محروم هستند. آن هم در استان خوزستان که خودش آبهای جاری و رودخانههای پرآب دارد.
یوسفی با تأکید بر اینکه برای مسئولان ناپسند است که رهبر معظم انقلاب شخصاً به مسئله آب خوزستان ورود کنند، اظهار کرد: رهبر انقلاب آذرماه سال 98 و در پی اتفاقی که در بخش فاضلاب افتاد و 2 متر آب با سیلاب به داخل خانههای مردم رفت به مسئله ورود کردند و دستوراتی به مسئولان دادند.
وی با بیان اینکه استان خوزستان از دو معضل مدیران ناکارآمد در کنار عدم تخصیص اعتبار رنج میبرد، گفت: متأسفانه مدیران بهرغم اینکه تلاش زیادی هم کردند، اما باید بپذیرند که وضعیت کنونی خوزستان نتیجه عملکرد آنان است.
منتخب مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مدیری که در همین غیزانیه سال 93 قول داد تا سال سه ماهه تا مشکل این منطقه را حل میکند، اما هنوز اتفاقی نیفتاده در حالی که اگر هرسال فقط یکی از مشکلات را هم حل میکردند اکنون وضعیت اینگونه نبود.
یوسفی با تصریح اینکه مردم استان خوزستان برای تأمین آب شرب در مشکل هستند و ما این را در تذکرهای جدی به رضا اردکانیان گفتهایم، خاطرنشان کرد: وخامت وضعیت آب شرب مردم چنان است که مشکلات بی آبی در بخش کشاورزی را در درجه دوم اولویت قرار داده است.
وی با بیان اینکه تغییر در اکوسیستم منطقه به دلیل مدیریتهای نادرست اتفاق افتاده، گفت: خوزستان 10-15 سال پیش مشکلی با عنوان ریزگردها نداشت، اکو سیستم را برهم زدند و حقابهها را رعایت نکردند، تالابها خشک شد و خوزستان که مهد کشاورزی کشور است، گرفتار ریزگرد و مشکلات آب آشامیدنی شد.
نماینده مردم اهواز اضافه کرد: آب رودخانهها در پایین دست شور شده و نخلها در آبادان، خرمشهر و شادگان به خاطر شوری آب خشک میشوند. در حالی که برخی از این نخلها 50 سال قدمت دارد و زحمت زیادی برای آن کشیده شده است.
یوسفی با تأکید براینکه منابع آب خوزستان غیرکارشناسانه بین بخشی انتقال پیدا میکند و اعتبارات برای رفع مشکلات آب شرب و فاضلاب هم تحقق پیدا نکرده است، گفت: خوزستان نشینان مردمانی ولایتمدار هستند و دل در گرو نظام دارند و همیشه سینهشان سپر دشمنان این مرز و بوم بوده است، اما برای درخواست آب آشامیدنی باید به اعتراضات اجتماعی دست بزنند که خودشان هم از آن ناراحت هستند.
وی با بیان اینکه وضعیت امروز خوزستان خروجی عملکرد دولتهاست، تصریح کرد: غیزانیه فقط 20 دقیقه تا اهواز و مرکز استان خوزستان فاصله دارد و 78 درصد تولید نفت و گاز کشور در اینجا صورت میگیرد، همچنین 500 حلقه چاه نفت در غیزانیه وجود دارد، اما مردم آن بیآب هستند اینها جز نتیجه مدیریت بخشی نگر نیست.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/