پیشنهاد به شهرداری برای تجهیز مکانهایی جهت مطالعه در تهران
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، فریبرز خسروی در تشریح فعالیتهای بخش اطلاع رسانی کتابخانه ملی اظهار کرد: ما در کتابخانه ملی با تعداد زیاد مراجعه کننده روبرو هستیم ولی سعی کردهایم با برنامهریزی بهینه بتوانیم خدمت بهتری را به مراجعان ارائه دهیم، اما گاهی کثرت مراجعان به حدی است که دچار مشکل میشود.
وی ادامه داد: حقیقت این است که نگاه سالن مطالعه به کتابخانه ملی نگاه درستی نیست و معمولاً کتابخانههای ملی کتابخانههای پژوهشی هستند.
خسروی گفت: کتابخانههای ملی معمولاً به عنوان مرجعی محسوب میشوند که اگر فردی در هیچ جای کشور نتواند اثری را پیدا کند بیاید در کتابخانه ملی آن اثر را پیدا کند نه اینکه تبدیل به سالن مطالعه شود برای کنکور و یا آزمونهای دیگر مانند وکالت، تافل، پزشکی در کتابخانه ملی مطالعه کنند.
معاون کتابخانه ملی تصریح کرد: البته همه مراجعان محترم هستند ولی کارکرد کتابخانه ملی سالن مطالعات نیست و به نوعی توفیق اجباری برای ما است که در خدمت این عزیزانیم. البته علت اصلی این اقبال هم مشکلات و کسر و کمبودهایی است که در کتابخانههای دانشگاهی و عمومی وجود دارد.
خسروی درباره برای اینکه برای برون رفت از این موضوع، کتابخانه ملی چه طرحهای دارد؟ افزود: مذاکرات زیادی در حوزههای متعدد شده است، ولی ما وظایف کتابخانههای دانشگاهی و عمومی را به عهده نداریم منتهی ارائه خدمات میدهیم ولی این شیوه برای مراجعه کننده نیز خسته کننده میشود بطوری که صبحها یک مسابقه دوومیدانی بین مراجعین وجود دارد تا هرچه زودتر درجای خودشان قرار گیرند و برخی روزها به دلیل شلوغی، جا برای نشست مراجعین نیست.
وی ادامه داد: مذاکراتی شد که حتی در همین اطراف عباس آباد و باغ کتاب یک فضایی ایجاد شود که صرفاً سالن مطالعه باشد و خدمت دیگری ارائه نشود، ولی هنوز به جای نرسیده است.
خسروی عنوان کرد: بنده اعتقاد دارم در تهران اگر شهرداری در چهار نقطه سوله مجهز و تمیز با تعدادی کتابهای مرجع آماده کند، بسیاری از مراجعین مجبور نخواهند بود که از شرقیترین و غربیترین و یا جنوبیترین نقاط تهران رنج ترافیک را برای رسیدن به کتابخانه ملی تحمل کنند.
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/