دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 ارديبهشت 1399 - 00:02
رأی الیوم:

صهیونیست‌ها نگران بازگشت به عصر حجر هستند/ قدرت ایمان حزب‌الله مافوق توان تسلیحاتی اشغالگران

یک روزنامه فرامنطقه‌ای در گزارشی با بیان اینکه صهیونیست‌ها سال‌هاست نگران تحقق وعده حزب‌الله درباره بازگرداندن آن‌ها به عصر حجر هستند، نوشت: قدرت ایمان نیروهای مقاومت بر توان تسلیحاتی و نظامی ارتش‌ اسرائیل غلبه دارد.
کد خبر : 490278
کابل.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم در گزارشی نوشت:  «ما همچون مربی برای حزب‌الله بودیم؛ آن‌ها تشکیلاتی بودند که هر چیزی می‌دیدند به سرعت  فرا می‌گرفتند. حزب‌اللهی که اکنون می‌شناسم، با آن چیزی که در زمان خروج ما از لبنان بود، تفاوت زیادی دارد». اینها جملاتی است که گبی اشکنازی، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش اسرائیل درباره قدرت کنونی حزب‌الله لبنان بیان می‌کند. 


بیشتر بخوانید:


سیدحسن نصرالله ذهن صهیونیست‌ها را می‌خواند


«برای نخستین‌بار ما نه با ارتشی معمولی، بلکه با تشکیلاتی که ایمان عمیق ایدئولوژیک دارد مواجه شدیم و این ایمان بر ما پیروز ‌شد. ما از نظر فنی قدرتمندتر و از لحاظ تسلیحاتی پیشرفته‌تر بودیم، اما از نظر روحی آن‌ها از ما قوی‌تر بودند». اینها نیز جملاتی است که «آوی ايتام»، فرمانده جوخه 91 متخصص در مبارزه با گروهک‌ها بر زبان رانده است. 


حزب‌الله لبنان


حزب‌الله لبنان


این روزنامه فرامنطقه‌ای می‌نویسد: «الون بن دیوید، تحلیلگر نظامی شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل و کارشناس امور خاورمیانه گفت که حزب‌الله مقابل ارتش صهیونیستی ایستاد و یک ارتش قدرتمند را شکست داد». «ایهود باراک» نخست‌وزیر سابق اسرائیل نیز که به‌عنوان مهندس خروج این رژیم از لبنان شناخته می‌شود، می‌گوید: «خروج از لبنان طبق برنامه‌ریزی انجام نشد. ما با یک قدرت بزرگ همچون حزب‌الله مواجه شدیم و خروج ما همانند رها شدن از یک کابوس بود». منظور «ایهود باراک» این است که معتقد بود ارتش اسرائیل باید از لبنان خارج می‌شد و گماشتگان خود را در آنجا مستقر می‌کرد تا بتواند منطقه را در کنترل خود داشته باشد. با وجود این، مقاومت (لبنان) همه محاسبات صهیونیست‌ها را به هم ریخت و سرزمین خود را آزاد کرد، به گونه‌ای که سربازان اسرائیلی هنگام خروج خدا را شکر می‌کردند که توانستند لبنان را ترک کنند، زیرا هیچ کس در (ارتش) اسرائیل نمی‌توانست برگردد.


خیال خام صهیونیست‌ها برای حکومت لبنان


رأی الیوم در گزارش خود آورده است: در سال ۱۹۸۲ اسرائیل این‌گونه می‌پنداشت که اکنون زمان نفوذ در لبنان و حکومت این کشور است تا بتواند به صلح با بیروت دست یابد و به این وسیله گروه‌های فلسطینی را که از دستوراتشان سرپیچی می‌کردند، سرکوب کنند. آن‌ها حتی شعار می‌دادند «راه قدس از جونیه (شهری در لبنان در ساحل دریای مدیترانه و ۱۵ کیلومتری شمال بیروت) می‌گذرد». آن‌ها تصور می‌کردند که می‌توانند لبنان را به‌عنوان وطن جایگزین فلسطینیان در نظر بگیرند. 


امام موسی صدر


امام موسی صدر


طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی هیچ توجهی به این موضوع نداشت که با اقدامات خود خون شیعیان را به جوش می‌آورد و باعث شد شخصیتی همچون امام موسی صدر در لبنان شکل بگیرد. این شاگرد سیدمحمد باقر صدر از نجف اشرف خود را به بیروت رساند و همه این تحولات با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ هم‌زمان شد. درواقع تحرکات  رژیم صهیونیستی سرآغازی بر پیدایش مقاومت اسلامی بود که بعدها آن را به‌عنوان حزب الله شناختند و اسرائیل را در سال 2000 به خروج بی قید و شرط از خاک لبنان مجبور کرد. 


رأی الیوم نوشت: لبنان با این اقدام به نخستین کشوری تبدیل شد که توانست هیبت پوشالی اسرائیل را درهم بشکند؛ رژیمی که توانسته بود اعراب را در سال‌های ۱۹۴۹، ۱۹۵۶، ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ شکست دهد. شکست اعراب تا جایی پیش رفت که اسرائیلی‌ها فکر می‌کردند می‌توانند مانند یک موسیقی نت به نت همه کشورهای عربی را با ساز خود کوک و آن‌ها را اشغال کنند. 


شکست هیبت پوشالی ارتش صهیونیستی


یک کشاورز صهیونیست گفت: (با شکست ارتش رژیم صهیونیستی از حزب‌الله) برای نخستین‌بار از اینکه اسرائیلی هستم خجالت کشیدم. اسرائیل و متحدانش در خاورمیانه چه دستاوردی داشته‌‌اند؟ در سال 1978 اسرائیل بخشی از جنوب لبنان را اشغال کرد و در سال 1982 وارد بیروت، نخستین پایتخت عربی شد. اسرائیل بارها مردم را قتل‌عام کرده که جنایات جنگی این رژیم در دادگاه کیفری بین‌المللی در لاهه محکوم شده است. 


کشف سامانه جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + تصاویر


جاسوسی نیروهای رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان


رأی الیوم می‌نویسد: در سال ۱۹۹۲ این اعتقاد وجود داشت که اسرائیلی‌ها توانستند با حمله به حزب‌الله و ترور سیدعباس الموسوی، دبیر کل سابق این جنبش، فعالیت‌های مقاومت را کور کنند، ولی شاگردش سیدحسن نصرالله اثبات کرد می‌تواند سوار بر امواج تلویزیون و با عملیات روانی به جنگ اسرائیل برود و تشکیلات حزب‌الله را به‌عنوان یک ارتش منظم غیرنظامی در سطح تشکیلات نظامی ارتقا دهد.



سرهنگ «رونین»، رئیس اطلاعات فرماندهی مرکزی ارتش اسرائیل درباره تأثیرات سخنان سیدحسن نصرالله  اذعان کرد که «او نخستین رهبر عربی در ۳۰ سال گذشته است که سخنانش تأثیر زیادی بر افکار عمومی جامعه اسرائیل گذاشته است».



صرف‌نظر از موشک‌هایی که حزب‌الله به سوی دشمن صهیونیستی پرتاب می‌کرد، سخنرانی‌های سیدحسن نصرالله تنها سلاحی دیگر بود که این جنبش در جنگ استفاده و در دل صهیونیست‌ها هراس ایجاد می‌کرد. 


در ادامه گزارش آمده است: ارتش اسرائیل نه‌تنها نتوانست در میدان نبرد در برابر حزب‌الله موفقیتی کسب کند و به اهداف خود دست یابد، بلکه در عرصه ایدئولوژیک نیز در برابر مقاومت لبنان شکست خورد. ارتش اسرائیل در جنگ لبنان بدون اینکه بتواند به اهداف خود دست یابد از توانایی‌های نظامی حزب‌الله غافلگیر شد؛ توانایی‌هایی که از چشم به ظاهر تیزبین دستگاه اطلاعاتی اسرائیل و متحدانش غافل مانده بود. در نتیجه این غافلگیری ۱۲۱ نظامی اسرائیل کشته و ۲ هزار نفر دیگر زخمی شدند و افتخار صنعت نظامی اسرائیل، یعنی تانک مرکاوا  در منطقه  «الحجیر» به قبرستان نظامیان اسرائیلی بدل شد.


رأی الیوم نوشت: در گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل متحد آمده است که اسرائیل بیش از 2 میلیون بمب کوچک یا بمب خوشه‌ای در لبنان به جا گذاشت تا موجب دردهای طولانی‌مدت برای مردم این کشور شود و پس از بازگشتشان کشاورزی و تولید این کشور را با مشکل مواجه کند، ولی اکنون 20 سال است که درگیری پایان یافته، اسرائیل از لبنان خارج شده و درهای این کشور به رویشان بسته شده است. اسرائیلی‌ها برای اینکه از خطر حزب‌الله در امان بمانند در نوار مرزی خود با لبنان به جای نظامیان، دوربین‌های مداربسته کار گذاشته‌اند.


اشکنازی درست گفته بود که حزب‌الله را به‌خوبی می‌شناسد و این شناخت ناشی از تنبیه وی در درگیری‌های گذشته در مقابل این جنبش است. از هر درگیری تا درگیری بعدی حزب‌الله از لحاظ تسلیحاتی و تاکتیکی ارتقا پیدا کرد و با شیوه‌های مختلفی باعث شکست اسرائیلی‌ها شد؛ رژیمی که از لحاظ کمیت و کیفیت از نیروهای حزب‌الله بیشتر است و از سوی برخی قدرت‌های جهانی حمایت می‌شود.


ارتش رژیم صهیونیستی


سرباز ارتش رژیم صهیونیستی 


در پایان گزارش رأی الیوم آمده است: امروز حزب‌الله دارای سلاح‌های بسیار پیشرفته ازجمله پهپادهای به کار گرفته شده در جنگ سوریه، موشک‌های نقطه‌زن که می‌توانند هر شهر، فرودگاه، بندر یا نیروگاه اسرائیل را هدف قرار دهند، موشک‌های ضد ناو و موشک‌هایی است که می‌توانند مانع از مانور بالگردها در عملیات‌های نظامی شوند. اسرائیلی‌ها امروز از این می‌ترسند به عصر حجر بازگردند، این در حالی است که پیش‌تر لبنان را تهدید کرده بود که به عصر حجر باز می‌گرداند. حزب‌الله به بدترین کابوس اسرائیل تبدیل شده و این به‌دلیل تلاش‌هایی است که اسرائیل انجام داد تا حکومت لبنان را سرنگون و توافق‌نامه‌ای یک‌جانبه را علیه بیروت تحمیل کند. ورق برگشته و حزب‌الله به قدرتی منطقه‌ای تبدیل شده که می‌تواند (برای حمایت از دیگر بال‌های محور مقاومت) وارد کشورهای همسایه ازجمله فلسطین، یمن، سوریه و عراق شود.


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب