دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نگاه آنا به عملکرد هیئتی‌ها در شب‌های قدر؛

ماسک و دستکش وجه مشترک جلسات احیا در سراسر کشور/ تجربه موفق شب‌های قدر باعث باز شدن حرم‌ها می‌شود؟

مراسم شب‌های قدر با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به شکل باشکوهی برگزار شد تا تجربه موفقی از اعتماد ستاد ملی مبارزه با کرونا به هئیتی‌ها رقم بخورد.
کد خبر : 489844
AALI0014.jpg

به گزارش خبرنگار معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، اوایل هفته گذشته بود که رهبر معظم انقلاب از طریق یک ارتباط تصویری در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا حضور یافتند. اخبار و رویدادهای این جلسه مطابق با سایر دیدارهای معظم له در صدر خبرها قرار گرفت، اما شاید آنچه مهم‌تر از سایر نکات آن دیدار بود، مسئله تعطیلی جلسات مذهبی و برگزاری جلسات دعا و نیایش در ماه مبارک رمضان بود.


پس از این تاکید رهبر معظم انقلاب و ارائه یک نقشه راه مناسب در خصوص مشورت با اهل دعا و نیایش در این زمینه بود که تصمیم ستاد مقابله با کرونا در خصوص پروتکل برگزاری مراسم شب‌های قدر ارائه شد.


بنا شد مردم با حفظ فاصله اجتماعی و به همراه داشتن قرآن و مفاتیح و مهر و تسبیح شخصی به جلسات بروند و از فیض شب‌های قدر بهره مند شوند. اتفاقی که بعد از نزدیک سه ماه حضور در یک هیئت و مجلس روضه را برای عاشقان اهل بیت ممکن می‌ساخت.


رهبر معظم انقلاب در صحبت‌های خود در ستاد ملی مقابله با کرونا به این موضوع اشاره کردند که، «معتقدم اگر قواعد سخت‌گیرانه‌ای هم در این زمینه وضع شود مردم مؤمن و مسجدی حتماً بیشتر از دیگران به آن عمل می‌کنند». اتفاقی که در مقام عمل هم رخ داد. تصاویر جدای از مشاهدات عینی حاضران در مراسم، شاید وجه مشترک تصاویر جلسات احیا در تمام کشور، ماسک و دستکش شرکت‌کنندگان در مراسم احیا بود و این یعنی که پروتکل‌های بهداشتی در بالاترین سطحی رعایت شد.


 احیای دومین شب از شب های قدر در مسجد الغدیر واحد کرمانشاه


ضمن آنکه در روز چهارشنبه یعنی روز نوزدهم ماه مبارک رمضان، هم وزیر بهداشت و هم رئیس جمهور به رفتار مناسب و داوطلبانه مردم در شب‌های قدر اشاره داشته و آن را مورد تقدیر و تشکر قرار دادند.


احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در هیئت ریحانه الحسین (س)


حال که رفتار مومنان و جماعت هیئتی در مسئله مبارزه با کرونا و رعایت فاصله اجتماعی مورد تایید و تاکید همگان قرار گرفته است، شاید پرداختن  به بازگشایی حرم‌های مقدسه هم بیش از پیش ضروری باشد. بهرحال اهل زیارت همان اهل مسجد و هئیتی هستند که روزهای گذشته در صف اول مبارزه با کرونا حضور داشتند، یا به ضدعفونی معابر مشغول بودند و یا در همدلی مومنانه‌شان بسته‌های معیشتی به نیازمندان می‌رساندند.


بی شک این تجربه دو روزه در برگزاری جلسات مذهبی با رعایت کامل نکات بهداشتی، می‌تواند مقدمه‌ای برای بازگشایی در حرم‌های مقدسه بعد نزدیک دو ماه تعطیلی باشد. این تجربه گران‌سنگ در کنار همراهی تولیت حرم‌ها و پیشنهادات آنان جلوه دو چندانی دارد.


جا دارد ستاد ملی مقابله با کرونا مسیر درستی را که در یک هفته گذشته در خصوص جلسات قرآن و دعا پیمود، بار دیگر بیازماید و با مشورت عتاب مقدسه خبرهای خوشی برای مشتاقان زیارت به همراه بیاورد.


انتهای پیام/4139/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب