روایت مردانی که سختی را به جان خریدند/ وقتی برای زندگی چارهای جز کولبری نیست!
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، محمد طاهری که مهمان این قسمت از «دعوت» بود داستان زندگیاش را اینگونه آغاز کرد: منطقه ما مرزی و محروم است و کارخانه ندارد. ما جوانان پرتلاش و اهل کاری داریم اما بهدلیل نبود سرمایه و امکانات کولهبری میکنند. من در رشته عمران تحصیل کردم اما مجبور به این کار شدم.
معیارم برای ازدواج نجابت بود
محمد قصه «دعوت» که دلباخته دختری کارمند و تحصیلکرده شده بود و برای تامین مخارج ازدواج کولبری میکرد، ادامه داد: معیارم برای ازدواج نجابت بود. پدرم کارگر بود و نمیخواستم برای مخارج ازدواج به او فشار بیاورم. اعتقاد داشتم اگر قدم خیری بردارم خدا دهبرابر کمکم میکند.
پدر همسر محمد طاهری هم دیگر مهمانان برنامه بود. او میگفت: شرط کردم سربازی برود و کولهبری را رها کند.
مسئولان زمینه ایجاد شغل را فراهم کنند
در ادامه حجتالاسلام محمد برمایی؛ کارشناس برنامه ضمن اشاره به اینکه کولهبری خلاف قانون است اما جوانان آن منطقه به دلیل کمبود امکانات و نبود شغل مجبور به این کار میشوند از مسئولان خواست با توجه به ظرفیت صنعت توریسم در منطقه، زمینه ایجاد شغل را فراهم کنند.
اعتماد کردم!
مهمان دیگر برنامه مختار مصطفایی؛ خیری بود که با فروش خانهاش به ازدواج محمد کمک کرد او گفت: محمد را که دیدم رفتارش به دلم نشست و به او اعتماد کردم. از او خواستم پولی فراهم کند تا با هم کاری را شروع کنیم.
در پایان مختار مصطفایی ضمن اشاره به سفر رهبر انقلاب به منطقه پاوه و اهدای دو نشان روشنفکری و دینداری به این منطقه گفت: هر منطقهای که رهبر انقلاب به آنجا میروند آن منطقه مورد عنایت ایشان قرار میگیرد. منطقه ما مرزی است و مشکلات متعددی از هشت سال دفاع مقدس تا... را پشتسر گذاشته است. ما منابع زیرزمینی و شرایط آبو هوایی متنوعی داریم اما سرمایهگذار نداریم. مردم این منطقه نیازمند سرمایهگذاری با پشتوانه دولتی هستند. این مردم زحمتکش و غیورند و حقشان بیشتر از اینهاست.
برنامه «دعوت» کاری از گروه اجتماعی شبکه یک سیما به تهیهکنندگی مجتبی کشاورز، سردبیری محمد پیوندی و اجرا_کارشناسی حجتالاسلام محمد برمایی هر شب ساعت ۱۹ و ۱۵ دقیقه روی آنتن میرود.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/