سیاست یک بام و دو هوای وزارت ورزش در برابر بازنشستهها
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، آذرماه سال ۹۷ قانون منع بهکارگیری بازنشستگان در تمامی دستگاههای اجرایی به مرحله اجرا درآمد و روسای بازنشسته صندلی خود را به دیگر مدیران دادند. در همان سال در وزارت ورزش و جوانان و همچنین فدراسیونهای ورزشی قانون منع بهکارگیری بازنشستگان با جدیت پیگیری شد. خیلی از روسای فدراسیونهای ورزشی از جمله هندبال قایقرانی والیبال کاراته و ...از سمت خود کنار رفتند.
در حال حاضر از اسفندماه سال گذشته موضوع برکناری مدیران بازنشسته در وزارت ورزش و فدراسیون های ورزشی دوباره مطرح شده است؛ حدود ۳۰ تا ۳۳ مدیر بازنشسته در وزارت ورزش و جوانان و همچنین روسای فدراسیونها باید از سمت خود کنار بروند و جای خود را به دیگر مدیران بدهند؛ اما سیاست یک بام و دو هوای وزارت ورزش و جوانان در رابطه با برخی مدیران بازنشسته این روزها به یک سوژه اصلی تبدیل شده است.
محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال جزو مدیران بازنشسته محسوب میشود که البته خودش این موضوع را رد و اعلام کرده طبق قانون میتواند تا ۶۵ سالگی در سمت خود باقی بماند و سازمان بازنشستگی کشوری در مورد پایان خدمت اش ابلاغیه صادر نکرده است. البته گفته میشود یک قانونی در وزارت ورزش و جوانان وجود دارد که وزیر ورزش و جوانان در خصوص برخی مدیران بازنشسته از آن بهره برده است.
در این قانون گفته میشود که اگر فردی ۳۵ سال کار دولتی کرده و هنوز به ۶۵ سالگی نرسیده باشد ادامه فعالیتش منوط به نظر مسئول ارگان مربوطه که در اینجا وزیر ورزش و جوانان است مربوط میشود؛ به همین خاطر وزیر ورزش با کمک این بند و تبصره قانونی میتواند با حضور و ادامه فعالیت برخی مدیران ورزشی موافقت کند.کیکاووس سعیدی دبیر کل کمیته ملی المپیک هم گفته میشود در بین لیست بازنشستگان است هرچند او هم مانند داورزنی در مصاحبهاش گفت هیچ ابلاغیه از سوی سازمان بازنشستگی کل کشور برای او صادر نشده و به همین خاطر میتواند به فعالیتش ادامه دهد.
در مقابل این نفرات ناصر پور علی فرد رئیس فدراسیون پرورش اندام و بدنسازی که به مدت ۱۳ سال سکان هدایت این فدراسیون را بر عهده دارد و همچنین غلامرضا جعفری رئیس فدراسیون ورزشهای بومی و محلی از روسای بازنشسته هستند و با تأکید وزارت ورزش و جوانان باید تا اواخر اردیبهشتماه از سمت خود کنار بروند در غیر این صورت آنها حق امضا ندارند.
حال این سؤال مطرح است که اگر قانون برای همه افراد یکسان است و حتی مشابه این اتفاق دو سال پیش در فدراسیونهای ورزشی به اجرا درآمد؛ چرا حالا باید وزیر ورزش از تبصره و قانون استفاده کنند و برخی از بازنشستگان باید طبق نظر وزیر فعالیت خود را ادامه بدهند و برخی دیگر باید از سمت خود کنار برود؟ این موضوع باعث شده تا برخی از روسای بازنشسته به این شیوه اعتراض کنند.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/