دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1399 - 13:07
معاون وزیر آموزش‌وپرورش مدعی شد؛

«شاد» بیش از 85 درصد دانش‌آموزان را تحت پوشش قرار می‌دهد/ تلاش برای فراهم کردن تبلت‌های دانش‌آموزی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش گفت: اگر مسائل اجرایی را مدیریت کنیم پیش‌بینی ما این است که بالای 85 درصد دانش‌آموزان بتوانند از شبکه شاد استفاده کنند.
کد خبر : 486987
636710618478907542_md.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش‌وپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی الهیار ترکمن در یک برنامه زنده تلویزیونی با پذیرفتن برخی ایرادهای واردشده به برنامه شاد گفت: وزارت آموزش‌وپرورش باید خیلی پیش‌ازاین‌ها به موضوع آموزش مجازی ورود پیدا می‌کرد تا هم در راستای ارتقا فعالیت‌های خودش اقدام کند و هم پوشش تحصیلی را به‌صورت کامل و مطمئن انجام دهد .


وی افزود: کرونا فرصتی ایجاد کرد تا ما ابزار مجازی را در کنار ابزار رسمی نظام تعلیم و تربیت کشور طراحی و اجرا کنیم و این شبکه با همکاری خوب یکی از اپراتور تلفن همراه اول شروع‌شده و مراحل اولیه استقرار خود را در حال سپری کردن است.


معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش گفت: این کار چون بسیار گسترده است ما در شروع با مشکلاتی مواجه هستیم پانزده میلیون دانش‌آموز و حدود یک‌میلیون معلم باید مرتبط شوند و در چند روز اول حدود دو میلیارد پیام ردوبدل شده است و شاد یک ابر شبکه است و شاید شاد بزرگ‌ترین پیام‌رسان داخلی ما محسوب شود.


بیشتر بخوانید:


نقض قانون اساسی در آموزش مجازی/ «شاد» چه زمانی نمره قبولی می‌گیرد؟


نگاهی به مصائب «شاد» از دیدگاه معلم و دانش‌آموز/ وقتی اشتراک یک «گوشی هوشمند» در بین دانش‌آموزان یک خانواده مصیبت می‌شود


قصه ناشادِ طرحِ «شاد»/ طرح آموزشِ مجازی آموزش و پرورش که اشک اولیاء دانش‌آموزان را درآورد


وی گفته‌های دیگر مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش در مورد راه‌های جایگزین آموزشی برنامه شاد را  تکرار کرد و گفت: درجایی که دسترسی به اینترنت نداریم از شبکه‌های محلی و استانی استفاده می‌کنیم و درجاهایی که شرایط شیوع کرونا سفید است از آموزش حضوری استفاده می‌کنیم.


ترکمن مدعی شد: اگر مسائل اجرایی را مدیریت کنیم پیش‌بینی ما این است که بالای 85 درصد دانش‌آموزان بتوانند از شبکه شاد استفاده کنند.


وی در مورد حل مشکل دانش‌آموزانی که برای ورود به شاد تلفن همراه ندارند گفت: شاید  این مسئله در کوتاه‌مدت قابل‌حل نباشد اما برای بازه میان‌مدت می‌تواند حل‌وفصل شود و در این راستا تمهیداتی را پیش‌بینی کرده‌ایم.


معاون وزیر آموزش‌وپرورش ادامه داد: با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ساخت یا واردکردن تبلت‌های دانش‌آموزی در حال رایزنی و همکاری هستیم تا بتوانیم امکان استفاده از آن را برای دانش‌آموزان فراهم کنیم


وی درباره تعیین تکلیف سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی که تولید آن قبلاً اعلام‌شده بود هم گفت: وزارت ارتباطات این آمادگی را دارد که سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی را طراحی کند و این سیم‌کارت‌ها در حال حاضر قابل واگذاری است اما ما می‌خواهیم سیم‌کارت و ابزاری که سیم‌کارت در آن قرار بگیرد را هم‌زمان ارائه دهیم و اگر ازنظر ابزار خیالمان راحت باشد ممکن است بتوانیم شبکه شاد را هم از طریق سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی جلو ببریم.


 معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش در مورد پیش ثبت‌نام از طرف  برخی مدارس غیردولتی و دریافت هزینه ثبت‌نام برای سال آینده گفت: سازمان مدارس غیردولتی این بحث را پیگیری می‌کند و اگر شروع سال تحصیلی با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا همان مهر باشد، باید ثبت‌نام‌ها روال عادی خود را طی کند و اگر تغییری قرار است رخ بدهد که باید متناسب با خدمات شهریه مدارس غیردولتی دریافت شود که به‌زودی از طریق آموزش‌وپرورش اطلاعیه در این خصوص صادر می‌شود.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب