دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس مرکز اورژانس تهران:

تماس‌های اورژانس در ایام شیوع کرونا 4 برابر شده است/ روزانه 30 هزار تماس با اورژانس تهران برقرار می‌شود

رئیس مرکز اورژانس تهران گفت: با آغاز شیوع کرونا تعداد تماس‌های مردم با اورژانس در کشور حداقل چهار برابر افزایش یافته و با سیستم ارتباطی ما روزانه تا 30 هزار تماس گرفته شده است.
کد خبر : 484894
6c1d626d-8086-4f3a-9919-47f8e2b4004d.jpg

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ پیمان صابریان پیش از ظهر امروز در نشست خبری مجازی که با حضور خبرنگاران برگزار شد، اظهار کرد: در روزهای اخیر انتقال بیماران به بیمارستان‌ها توسط اورژانس کاهش داشته اما بیماران که منتقل می‌کنیم بدحال‌تر هستند و افرادی که انتقال می‌دهیم بلافاصله از اورژانس به آی.سی.یو منتقل می‌شوند.


وی ادامه داد: با توجه به اتفاقات رخ داده در کشور چین، دپوی تجهیزات خوبی قبل از ورود کرونا انجام دادیم و با شیوع کرونا تماس‌های ما از ابتدای اسفند با اورژانس در کشور حداقل 4 برابر شد.


رئیس مرکز اورژانس تهران افزود: دیس‌پچی را ظرف 3 ساعت طراحی کردیم تا مشاوره‌های لازم به مردم و تماس‌گیرندگان صورت پذیرد ضمن آنکه روزانه تا 30 هزار تماس با این سیستم برقرار شده است.


وی با اشاره به انتقال بین بیمارستانی در شهر تهران خاطرنشان کرد: این موضوع تاکنون سابقه نداشته که تمام بیماران را از بیمارستانی به بیمارستان دیگری انتقال دهیم اما ما روزانه تا 120 بیمار را بین بیمارستان‌ها انتقال داده‌ایم.


صابریان با بیان اینکه آمبولانس‌های ویژه بیماران کرونا را از سایر بیماران جدا کرده‌ایم، گفت: این آمبولانس‌ها پس از انتقال بیماران 15 تا 20 دقیقه ضدعفونی شده و وارد چرخه فعالیت می‌شوند.


وی با اشاره به فعالیت تمام‌وقت نیروهای اورژانس، یادآور شد: در زمان‌هایی که نیروها در حالت استراحت بودند به منزل نمی‌روند و در مکان‌هایی خاص به استراحت می‌پردازند. البته تقریباً نیروهای ما یا به منزل نرفته یا هر دو هفته یک بار به منزل رفته‌اند.


رئیس اورژانس تهران با بیان اینکه تمام مقالات جدیدی که در حوزه کرونا ارائه می‌شود مورد رصد قرار می‌گیرد، افزود: این مقالات به ادارات آموزش اورژانس ارجاع داده می‌شود و بر اساس آن نیروها آموزش‌های جدید را فرا می‌گیرند.


صابریان با اشاره به اینکه 72 نفر از نیروهای اورژانس به کرونا مبتلا شده‌اند، خاطرنشان کرد: یک نفر از نیروهای اورژانس با 28 ساله سابقه کار در راه خدمت به‌عنوان شهید خدمت جان داده است.


وی با اشاره به اینکه اکنون کرونا با علائم گوارشی و بدن‌درد بروز پیدا کرده است، یادآور شد: فکر می‌کنم در هیچ جا کمبود نیرو مانند اورژانس وجود نداشته باشد. ضمن اینکه بیشترین خدمات در شهر تهران ارائه شده چرا که تجهیزات بیشتری وجود داشته و آموزش‌های لازم نیز ارائه می‌شود.


رئیس اورژانس تهران با بیان اینکه در تهران روزانه تا 5 هزار مأموریت انجام شده است ابراز کرد: انتقال افراد مسن مشکوک به کرونا، بیشترین افراد انتقالی بوده و تعداد محدودی نیز کودکان مشکوک به کرونا انتقال داده‌ایم. ضمن اینکه بیشترین بازه سنی مربوط به افراد بیش از 60 سال بوده است.


صابریان با تأکید بر اینکه نظارت مستمر بر آمبولانس‌های بخش خصوصی در سطح تهران، یادآور شد: بیش از 50 درصد آمبولانس‌ها شرایط خوب و به‌روزی دارند.


وی در پاسخ به پرسشی درباره تطابق امکانات اورژانس با امکانات اورژانسی سایر کشورها، به‌ویژه در شرایط شیوع کرونا، افزود: ما از به‌روزترین و بالاترین کیفیت در حوزه تجهیزاتی برخوردار هستیم ضمن اینکه در شهر تهران 230 آمبولانس داریم که این تعداد در هیچ شهر دنیا وجود ندارد.


رئیس اورژانس تهران در پاسخ به سؤالی درباره تأثیر عدم اجرای طرح ترافیک در زمان رسیدن اورژانس بر بالین بیماران، متذکر شد: این موضوع از قبل نیز وجود داشت اما زمان رسیدن اورژانس بر بالین بیماران و انتقال آنان به مراکز درمانی همان 14 تا 16 دقیقه است.


صابریان با اشاره به اینکه وضعیت جسمانی کولیوند رئیس اورژانس کشور مطلوب است، افزود: وی به‌زودی در محل کار حاضر خواهد شد.


وی با تأکید بر اینکه هر بیماری که با اورژانس تماس گرفته و نیاز به انتقال داشته باشد، بدون در نظر گرفتن شرایط بیمار آن را انتقال می‌دهیم، یادآور شد: استفاده از امکانات ویژه مربوط به کرونا، مانند ماسک، دستکش و شیلد باعث بالا رفتن حجم ریالی مأموریت‌های ما شده است.


رئیس اورژانس تهران درباره اینکه چرا بیماران انتقالی بدحال‌تر شده‌اند، تصریح کرد: علت بدحال شدن بیماران در شرایط فعلی این است که این افراد در قرنطینه خانگی می‌مانند و وقتی به مرحله‌ای می‌رسند که نیاز به اورژانس دارند تماس گرفته و انتقال پیدا می‌کنند.


انتهای پیام/4076/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب