دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

داروی درمان کرونا برای میمون‌ها کشف شد

دانشمندان با آزمایش دارویی جدید روی میمون‌ها به نتایج قابل توجهی در زمینه تولید داروی بیماری کرونا دست پیدا کردند.
کد خبر : 484519
کرونا 1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محققان با تزریق ویروس کووید-19 به بدن میمون‌ها و آزمایش نمونه‌های ضعیف شده  این ویروس در بدن این حیوانات به نتایج قابل توجهی در زمینه تولید واکسن کرونا دست پیدا کردند. 


آزمایش‌های اولیه این واکسن روی بدن میمون‌ها عملکرد چشمگیری در درمان بیماری‌های کرونا و سارس داشته است. دانشمندان معتقدند داروی به دست آمده می‌تواند ریه و دستگاه تنفسی را تا حد زیادی در برابر ویروس کرونا مقاوم کرده و عملاً تأثیر آسیب‌زننده آن را از بین ببرد.


مقداری از داروی جدید ویروس کووید-19 بر روی تعدادی از مبتلایان به این بیماری در آمریکا آزمایش شده است ولی پزشکان هنوز نمی‌توانند با قطعیت در مورد عملکرد درمان کننده آن صحبت کنند. با توجه به پیچیدگی رفتار این ویروس در بدن انسان باید آزمایش‌های زیادی صورت گرفته تا بتوان از خاصیت ضد ویروس داروی جدید مطمئن شد.


سازمان بهداشت جهانی(WHO) از دولت‌های مختلف در سراسر دنیا خواسته است از هرگونه فعالیت علمی در مسیر تولید دارو و کشف واکسن کرونا حمایت کنند و هزینه‌های لازم برای تحقیقات بیشتر را در اختیار دانشمندان قرار دهند.



یکی از دانشمندان حاضر در این پروژه گفت: بدن انسان‌ها و میمون‌ها از لحاظ ساختار بدنی شباهت زیادی به هم دارد و از همین رو می‌توان امیدوار بود واکسنی که در بدن این حیوانات تأثیر زیادی برای درمان ویروس کووید-19 و سارس داشته در بدن انسان نیز عمل کرده و جان هزاران نفر در سراسر جهان را نجات دهد.


متخصصان در جریان آزمایش‌های خود 12 میمون مبتلا به کرونا را به دو گروه 6 تایی تقسیم کردند و به میمون‌های یکی از گروه‌ها واکسن کشف‌شده را تزریق و به گروه دیگر هیچ دارویی تزریق نکردند. پس از چند ساعت مشاهده شد که میمون‌های گروه دریافت‌کننده دارو با مشکل خاصی از لحاظ پیشرفت بیماری مواجه نبوده درحالی که گروه دیگر با مشکلات تنفسی حادی درگیر بودند.


انتهای پیام/4144/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته