دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط محققان صورت گرفت؛

کاهش رفتارهای پرخطر کرونایی با نرم‌افزار تقویت حافظه ایرانی

لمس دهان، بینی و چشم با دستانی آلوده به ویروس کرونا عامل در انتقال بیماری است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که این موضوع را فراموش کنید و ناخودآگاه دستانتان یکی از این اعضا را لمس کند.
کد خبر : 484157
حافظه 1.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تقویت حافظه عمل یکی از راهکارهای بسیار مهم برای فراموش نکردن کارها و به خصوص از فراموش نکردن دست نزدن به صورت در شرایط کنون جهان است.


در همین راستا محققان دانشگاه فردوسی مشهد طرحی را با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی آغاز کردند. در این اقدام آنها یک نرم افزار کاربردی بازیابی حافظه را طراحی می‌کنند تا به وسیله آن بهبود حافظه عمل در پیشگیری به کرونا انجام شود. بنابراین انجام آن به کارگیری رفتارهای سالم و پیشگیرانه را میان مردم سرعت می‌دهد.


جواد صالحی فدردی مجری این طرح پژوهشی گفت: طراحی نرم افزار بر اساس یافته‌های علمی است تا توصیه‌های بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا به درستی انجام شود. تمرین حافظه، جمع آوری داده و تجزیه و تحلیل آنها کاری است که نرم افزار انجام می‌دهد. همچنین افزونه فایل های صوتی برای کمک به درک راحت تر دستورالعمل های برنامه توسط همه سطوح کاربران در آن در نظر گرفته شده است.


وی با اشاره به طراحی بازی گونه این برنامه ادامه داد: این نوع طراحی تمرین با آن را آسان می‌کند و مردم برای تمرین بیشتر با آن ترغیب می‌شوند و از این طریق رفتارهای پیشگیرانه با سرعت و دقت بیشتری ترویج می‌شود.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب