دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه شهید بهشتی:

سلامت دانشجویان، اولین اولویت ما است

رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: سلامت دانشجویان اولین اولویت است.در این شرایط ویژه، نه‌تنها خانواده‌ها مایل به حضور فرزندانشان در محیط‌های خوابگاهی نیستند؛ بلکه اتخاذ چنین تصمیمی در سراسر دنیا امکان‌پذیر نیست.
کد خبر : 483184
637191907263991702_lg.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعداله نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی، طی پیام تصویری ضمن تبریک مجدد سال نو از زحمات استادان، دانشجویان و کارمندان قدردانی کرد و گفت: با کمک شما نشان دادیم که تسلیم کرونا نمی‌شویم، دانشگاه تعطیل نیست و پژوهشگران ما با جدیت فعالیت‌های علمی را پیگیری می‌کنند.


وی به برنامه‌ها و دستاوردهای دانشگاه شهید بهشتی برای مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: با توجه به انتظارات جامعه از دانشگاه‌ها، بخشی از اعتبارات و فرصت‌های پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی به سمت حل مسائل و مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا سوق داده شد؛ در این راه از مشارکت خیرین نیز بهره گرفتیم و تعدادی از طرح‌ها در آینده بسیار نزدیک تولید خواهد شد.


رئیس دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: سلامت دانشجویان اولین اولویت است. با توجه به شرایط ویژه نه تنها خانواده‌ها مایل به حضور فرزندانشان در محیط‌های خوابگاهی نیستند؛ بلکه اتخاذ چنین تصمیمی در سراسر دنیا امکان‌پذیر نیست. تمام دانشگاه‌ها و مدارس در کشورهای مختلف تعطیل هستند و آموزش از طریق مجازی و غیرحضوری پیگیری می شود. البته در ارائه دروس عملی نقائصی وجود دارد اما باید از فرصت امروز تا حد امکان استفاده کنیم.


وی ادامه: براساس نظرخواهی، درصد بالایی از دانشجویان به برقراری و ادامه نیمسال تحصیلی جاری اصرار دارند، بخش عمده‌ای از این دانشجویان براساس برنامه‌ریزی‌ها قرار بود تا پایان تابستان فارغ‌التحصیل شوند، بخش از این دانشجویان نیز برای اشتغال و یا نظام وظیفه برنامه‌ریزی کرده بودند.


نصیری قیداری خاطرنشان کرد: گروه دیگری از دانشجویان نگران آموزش هستند برای رفع نگرانی این عزیزان، تلاش کردیم در چارچوب قوانین و اختیارات مدیران دانشگاه و اختیارات محول شده از سوی وزارت علوم، تصمیمات مناسبی اتخاذ کنیم. از دانشجویان عزیز انتظار می‌رود به خاطر سرنوشت و آینده خودشان همکاری بیشتری با برنامه‌ها داشته باشند


رئیس دانشگاه شهید بهشتی با برشمردن انتظارات متقابل مدیران، کارمندان و دانشجویان گفت: دانشگاه‌های کشور سالانه قریب به 10 هزار میلیارد تومان از بودجه کشور را برای امور آموزشی و پژوهشی صرف می‌نمایند، این دانشگاه‌ها برای جوانان کشور است؛  مصرف بهینه امکانات اختصاص یافته برای امر آموزش و پژوهش فرزندان این ملت، جزء وظایف مسئولان و مدیران دانشگاه‌ها است.



وی افزود: گاهی یک ترم دیرتر فارغ التحصیل شدن ممکن است زندگی یک دانشجو را تحت تاثیر قرار دهد. باید دست در دست یکدیگر برای فرزانه شدن فرزندان این کشور تلاش کنیم.


نصیری یادآور شد: بشر این عقلانیت را دارد که در مواجه با مسائل و بلایای طبیعی بهترین راه را  انتخاب و از این برهه سخت و سنگین و پرمرارت با کم‌ترین آسیب عبور کند.


رئیس دانشگاه شهید بهشتی در خصوص دانشجویان جامانده از آموزش مجازی خاطرنشان کرد: برای آن دسته از دانشجویانی که به هر دلیل از جمله عدم دسترسی به اینترنت و ابزار مورد نیاز، امکان بهره‌گیری از آموزش مجازی را نداشته‌ اند، تصمیمات لازم گرفته شده است، همچنین با کسب مجوز از هیئت امناء محترم دانشگاه، تدابیری لازم برای بحث شهریه و موارد مشابه با هدف محافظت از حقوق دانشجویان اتخاذ شده است.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب