دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
علی قوی‌تن در گفتگو با آنا:

«رویای سهراب» را به هیچ‌وجه به جشنواره فجر نمی‎‌دهم/ سنگین و رنگین کار خودم را می‌کنم!

کارگردان «رویای سهراب» گفت: فعلا که همه چیز بخاطر کرونا معلق است اما حتی اگر جشنواره جهانی فجر برپا شود فیلم «رویای سهراب» را به آنان نخواهم داد. چینش فیلم و سیاست اینها از قبلش مشخص است.
کد خبر : 482391
N83057408-72588051.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، شرایط پیش آماده برای کشورمان در پی شیوع کرونا به نحوی است که همه مراکز فرهنگی و هنری و تمام رویدادهای مرتبط با آن را تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآورده است.


خوشبختانه فعالین این حوزه تلاش می‌کنند در فضای مجازی و یا به اشکال مختلف، ساعاتی را برای تفریح مردم رقم بزنند. با این حال برخی رویدادهای اصلی کشورمان از جمله جشنواره جهانی فجر که اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شد همچنان درحالت تعویق است.


در این راستا برخی فیلمسازان منتظرند بلکه شرایط برای اکران عمومی یا حضور تولیداتشان در جشنواره مهیا شود تا آثارشان را رونمایی کنند.


حتی اگر جشنواره جهانی فجر برپا شود فیلمم را به آن نمی‌دهم


علی قوی‌تن که فیلم سینمایی «رویا سهراب» را آماده اکران دارد در گفتگو با خبرگزاری آنا با استقبال از طرح‌های مختلفی که  در شرایط کرونایی درحال انجام است، گفت: مردم نیاز به تفریح دارند خصوصا در این شرایط که امیدوارم هرچه زودتر به سمت بهبودی برود و جامعه کمی با سینما و غیره  سرگرم شوند.


وی در ارتباط آخرین فیلم خود و احتمال حضور در جشنواره فجر عنوان کرد: فعلا که همه چیز درگیر بلای ناگهانی کروناست و جشنواره فجر هم مستثنا از این قاعده نیست. هرچند من «رویای سهراب» را به هیچ عنوان به این جشنواره نخواهم داد.


من فیلمساز مستقلی هستم که به این جناح‌ها وصل نیستم


وی افزود: دو سال است که فیلم را به این جشنواره نداده‌ام. چون دیگر اعتقادی به ساز و کار آنان ندارم. این دوستان چند دوره است که از قبل دست به چینش فیلم‌ها می‌زنند  و آنچه می‌خواهند را انتخاب می‌کنند. انگار دنبال سیاست خاصی هستند.


قوی‌تن تأکید کرد: من فیلمساز مستقلی هستم که به هیچ جناحی وصل نیستم بنابراین در بین اینها نیز جایی نخواهم داشت. پس بهتر است سنگین و رنگین گوشه‌ای از این سینما کار خود را بکنم.


گفتنی است؛ «رویای سهراب» روایت داستانی درباره اندیشه‌ها و نگاه سهراب سپهری به جامعه و اطراف خود است این فیلم کمتر به مسائل کلیشه‌ای پرداخته و در عین حال یک فضای شاعرانه و نوستالژیک دارد.


بهاره کیان افشار، مهدی سلطانی، لاله اسکندری، ترلان پروانه، ابوالفضل میری، غزاله اکرمی، مینا جعفر زاده، محمد برسوزیان، فروغ امجدی، حسین محمدیان، حسن علیرضایی، داود خلیلی، شادی عزیزی، مرتضی مرتضایی، فاطمه کرمپور، مهرداد داوری، سمیه  آقایی، ریحانه بابا رضایی بازیگران این پروژه هستند.


انتهای پیام /4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب