جزئیات بستههای اقتصادی دولت برای مقابله با کرونا + ویژه مردم و کسبه
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، جبران تبعات اقتصادی ناشی از کرونا یکی از دستور کارهای اصلی ستاد ملی کرونا بوده است. کارگروه اقتصادی این ستاد برای جبران خسارتهای اقتصادی ناشی از شیوع این ویروس، تصمیماتی را در سه حوزه کسب و کارهای آسُیب دیده، کارگران روزمزد و حمایت از اقشار آسیبپذیر اتخاذ کرد.
ستاد ملی کرونا برای جبران خسارتهای ناشی از کرونا 3 بسته اقتصادی را در نظر گرفته است.
بسته اول مربوط به مشاغل آسیب دیده
بسته اول مربوط به مشاغلی است که به دلیل کرونا بیش از سایر مشاغل آسیب دیدند که در همین ارتباط نیز کارگروه اقتصادی 10 رسته را شناسایی کرده که این بسته شامل تعویق سه ماهه مالیات و سهم بیمه پرداختی توسط کارفرمایان است.
بسته دوم نیز مربوط به حمایت بلاعوض
بسته دوم نیز مربوط به حمایت بلاعوض از سه میلیون نفر اقشار آسیبپذیر است که با توجه به اطلاعات موجود در ارتباط با یارانه بگیران شناسایی خواهند شد. مقرر شده است که در این بسته در 4 ماه آینده هر ماه برای هر خانوار براساس تعداد نفر بین 200 تا 600 هزار تومان کمک بالاعوض پرداخت شود.
بسته سومی پرداخت تسهیلات
بسته سومی که دولت در نظر گرفته است پرداخت تسهیلات 75 هزار میلیارد تومانی به کسب و کارها و مشاغل آسیب دیده است. این تسهیلات قرار است در قالب وام با نرخ 12 پرداخت شود که 4 درصد از بهره را دریافت کنندگان آن پرداخت خواهند کرد. شرط پرداخت این تسهیلات حفظ کارگران و ادامه اشتغال آنها است که ستاد ملی کرونا پرداخت این وام را منوط به اجرای این شرط کرده است.
رستههایی که در اولویت دریافت کمکهای بسته اول و سوم قرار دارند نیز به شرح ذیل است:
١ . مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستورانها، بوفهها، طباخی، تالارهای پذیرایی، قهوه خانهها، اغذیه فروشیها (و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت)
۲. مراکز مربوط به گردشگری شامل هتلها، هتل آپارتمانها، مجتمع های جهانگردی و گردشگری، مهمانپذیرها مهمانسراها، مسافرخانه ها، زائرسراها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدماتی بین راهی (و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)
٣. حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوایی، جاده ای، ریلی و دریایی
۴. دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری
۵. تولید و توزیع پوشاک
۶ . تولید و توزیع کیف و کفش
۰۷ مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه
۰۸ مراکز و مجتمع های ورزشی و تفریحی
۹. مراکز و مجتمع های فرهنگی و آموزشی
۱۰. مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی
انتهای پیام/4141
انتهای پیام/