آیا مبتلایان کرونا پس از بهبودی مصون میشوند؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اغلب ویروسشناسان، از جمله ملانی برینکمن، از انستیتو هلمهولتس آلمان معتقدند امکان مصون شدن افراد در برابر بیماری کووید ۱۹، پس از ابتلا به ویروس کرونا و بهبودی "بسیار محتمل" است.
او میگوید میدانیم که مبتلایان بهبودیافته ویروس کرونا نسبت به ابتلای دوباره مصونیت دارند، اما از آنجا که آشنایی با ویروس جدید به نیمه ماه ژانویه بازمیگردد هنوز نمیدانیم که این مصونیت تا چه مدت دوام دارد.
"تاگسشاو"، وبسایت کانال یک تلویزیون آلمان پنجشنبه هفتم فروردین در گزارشی نوشته که پژوهشگران برای یافتن پاسخ قطعی به این پرسش در حال تحقیق هستند و در این زمینه تمرکز بر نحوه فعالیت آنتیبادی یا پادتنها بسیار ضروری است.
آزمایشهای اولیه فعال شدن پادتنها بعد از ابتلا به ویروس کرونا را اثبات میکنند. تحقیقات انجام شده بر روی نوعی از میمونها نیز نشان میدهد که آنها پس از ابتلا به کرونا و بهبودی، دوباره به آن مبتلا نشدهاند، گرچه با میزان قابل توجهی ویروس کرونا در تماس قرار گرفتهاند.
مصونیت بهبودیافتگان ابتلا به ویروس کرونا در برابر بیماری کووید ۱۹ را بسیاری دیگر از کارشناسان کشورهای دیگر، از جمله در چین و آمریکا نیز تائید کردهاند اما تقریبا تمام آنها بر این نکته هم تاکید دارند که دوران این مصونیت هنوز مشخص نیست.
لی کینگیوان، دبیر بخش جلوگیری و درمان ذاتالریه در بیمارستان دوستی چین و ژاپن در پکن، چندی پیش گفته بود بدن کسانی که به کووید ۱۹ مبتلا میشوند یک پادتن محافظتی برای مقابله با آن تولید میکند، اما زمان کارآمدی و دوام این محافظت مشخص نیست.
مطابق فهرستی که دانشگاه آمریکایی جانز هاپکینز بر پایه آمار کشورها تنظیم میکند تا بعد از ظهر جمعه هشتم فروردین نزدیک به ۵۶۰ هزار نفر در سرتا سر جهان به ویروس جدید کرونا مبتلا شدهاند. در این فهرست تعداد بهبودیافتگان حدود ۱۲۷ هزار و ۷۰۰ نفر ثبت شده است.
در کنار تحقیقاتی که در مورد مصونیت احتمالی در برابر ویروس کرونا در جریان است مراکز پژوهشی و انستیتوهای مختلفی در سرتاسر جهان برای یافتن دارو برای معالجه یا واکسن علیه بیماری کووید ۱۹ تلاش میکنند.
تا کنون هنوز دارویی برای مداوای بیماری کووید ۱۹ تهیه نشده و داروهایی که روی مبتلایان به کرونا آزمایش میشوند همانهایی هستند که برای مقابله با بیماریهای دیگری نظیر ابولا یا ایدز استفاده شدهاند.
مشخصه عمومی داروهایی که اکنون مورد استفاده قرار میگیرند نقش آنها در تقویت سیستم دفاعی بدن انسان است. انستیتو کخ آلمان احتمال میدهد در آینده نزدیک دارویی برای درمان قطعی بیماری کووید ۱۹ یافت و تولید شود.
انتهای پیام/