کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی جامعترین کتابخانه واحد تهران مرکزی است
دکتر محمد اکوان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، با تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی خاطرنشان کرد: دانشکده ادبیات و علوم انسانی واحد تهران مرکزی در سال 1361 تاسیس شده و دارای چندین فصلنامه به نامهای فصلنامه مطالعات نقد ادبی، فصلنامه جغرافیا، فصل نامه آفاق حکمت و فصلنامه لسان صدق است.
رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی واحد تهران مرکزی افزود: دانشکده ادبیات و علوم انسانی دارای 3 کتابخانه تخصصی، مرجع و بخش مجلات است.
کتابخانه علامه حلی که مساحت کل کتابخانه 432 مترمربع و شامل کتابهای مرجع، کتابهای لاتین، مجلات و نشریات است. همچنین تعداد کتابهای مرجع 11950جلد، کتابهای لاتین 2340 جلد و مجلات 980 جلد است. این کتابخانه مجهز به سیستم امنیتی گیت و کتابها دارای تگ است و دانشجو میتواند از سالن مطالعه استفاده کند، دومین کتابخانه حکیم ابوالقاسم فردوسی مساحت کل کتابخانه 650 مترمربع و شامل پایان نامهها، سایت کامپیوتری، نمایه مقالات، کتابهای تخصصی، CD پایان نامهها است.
تعداد پایان نامهها 5500 جلد، کامپیوترهای موجود در سایت 10 عدد دستگاه، کتابهای تخصصی 10500 جلد و تعداد CD های مربوط به پایان نامه ها 3750 عدد لوح است. این کتابخانه برای استفاده دانشجویان دکتری و ارشد بهره برداری شده است. این کتابخانه نیز مجهز به یک سالن بزرگ با ظرفیت بالا است و مانند کتابخانه مرجع سیستم باز است.
کتابهای تخصصی مرجع و غیر مرجع برای دسترسی آسان برای دانشجویانی که تحقیق و مطالعه می نمایند در کنار پایان نامهها اختصاص یافته است.
سومین کتابخانه علامه طباطبایی با مساحت کل 650 مترمربع شامل 53860 جلد کتاب فارسی تخصصی در رابطه با رشته های موجود در دانشکده ادبیات و علوم انسانی است.
در این کتابخانه از سیستم مکانیزه امانت استفاده میشود. همچنین این کتابخانه مجهز به 6 عدد سیستم است که تعداد چهار سیستم برای سرچ مکانیزه کتابهای درخواستی دانشجویان، یک سیستم برای ثبت پایان نامه و سیستم دیگر برای ثبت کتاب در سیستم امانت است. این کتابخانه مجهز به یک سالن بسیار بزرگ با ظرفیت بالا است.
انتهای پیام/