دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 اسفند 1398 - 00:02
الاخبار:

دولت انگلیس به سیاست مقابله با کرونا معتقد نیست/چالش فرا روی جانسون

ویروس کرونا در حالی به شدت در انگلیس شیوع پیدا کرده که به نظر می‌رسد دولت این کشور اعتقاد به سیاست مبارزه با کرونا و حفظ جان شهروندانش در مقابل آن ندارد.
کد خبر : 478562
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، روزنامه الاخبار چاپ لبنان در گزارشی نوشت: در حالی که همه کشورهای دنیا در حال حمایت از شهروندان خود در مقابل شیوع ویروس کرونا هستند، انگلیس برعکس عمل می‌کند و راهبرد خود را بر مبنای  «مصونیت جمعی» شهروندانش در صورت ابتلا قرار داده است. 


بیشتر بخوانید:


کرونا سفرهای ولیعهد انگلیس به ۳ کشور را لغو کرد


«پاتریک والانس»، مشاور علمی دولت انگلیس در اظهارنظر قابل تأملی گفت:  «اگر ۶۰ درصد از مردم انگلیس به کرونا مبتلا شوند، نشان می‌دهد که سیاست لندن در مهار ویروس موفقیت آمیز بوده است»! به عبارت دیگر دولت انگلیس معتقد است که نمی‌توان با کرونا مقابله کرد و بنا بر این اعتقاد، اجازه می‌دهد که به امید ایجاد مقاومت طولانی مدت جامعه در برابر بیماری، حدود 40 میلیون شهروند آلوده شوند.


بوریس جانسون


الاخبار می‌نویسد: نکته عجیب رویکرد لندن این است که دولت بوریس جانسون،  نخست وزیر انگلیس معتقد است که در حد وسع خود می‌تواند  آمار مبتلایان را در حد ۴۰ میلیون نفر حفظ کند، زیرا فقط می خواهد تعداد افراد مبتلا را که مستعد ابتلای دیگران هستند، ثابت نگه دارد و میزان مرگ و میر را در پایین ترین حد ممکن حفظ کند. 


این روزنامه لبنانی در گزارش خود می‌افزاید: دولت انگلیس با ادعای اینكه اقدامات اولیه ضربتی می‌تواند توانایی جامعه را در پذیرش بیماری در زمان اوج بحران كاهش دهد، رویكردهای غیرسازنده خود را برای مقابله با کرونا توجیه كرده است. جانسون برای توجیه رویكرد خود مدعی شده که بر مبانی علمی استوار است، اما چندین کارشناس ازجمله سردبیر نشریه مشهور پزشکی «The Lancet» در نامه‌ای که روزنامه تایمز منتشر کرده، از دولت خواسته‌اند فوراً شواهد علمی و اطلاعات خود را در این زمینه منتشر کند. ​​​​​​



اهمال‌کاری دولت جانسون در زمینه مقابله با کرونا در حالی است که تعداد افراد مبتلا به این ویروس در کل انگلیس از هزار و 400 نفر فراتر رفته و بیش از ۳۵ نفر نیز فوت کرده اند. 



الاخبار نوشت: رویکرد علمی دولت انگلیس بر این فرضیه مبتنی است که ویروس کرونا می‌تواند نوعی ویروس فصلی همچون آنفلوانزا باشد که به محض مبتلا شدن فردی، امکان ابتلای مجدد وی وجود ندارد. اگر چنین فرضیه‌ای صحت داشته باشد (که احتمالش وجود دارد)، به دو شیوه می‌توان ویروس را در درازمدت کنترل کرد؛ نخست، روش واکسیناسیون و دوم، استفاده از تجربه کسانی است که پیش‌تر مبتلا شده و بهبود یافتند. برای کسانی که پیش‌تر به کرونا مبتلا شده‌اند، زمینه ابتلای مجدد به ویروس بیشتر از افرادی است که تاکنون به آن مبتلا  نشده‌اند.


در پایان این گزارش آمده است: بسیاری از کارشناسان معتقدند مشکل این فرضیه در ریسک پذیر بودن بالای آن است. سخنگوی سازمان بهداشت جهانی در این باره گفت که همه این موارد در حد فرضیه است، ولی وظیفه داریم که اکنون مقابل این وضعیت بایستیم.


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب