یک چینش متفاوت برای سیمای ایرانی/ فیلمهایی که میتوانند سینماییها را پای تلویزیون بکشانند!
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، تلویزیون از چندی پیش برای روزهای پرالتهاب ناشی از شیوع کرونا و توصیه جدی برای خانه نشینی مردم، برنامهریزی جدیتری را در پیش گرفته است که البته تا حدودی نیز این جریان در کنداکتور سیما موفق دنبال میشود.
از ورود جدی دو شبکه آموزش و چهار سیما در مدرسهوار شدنش برای دانشآموزان تا پخش سریالها و فیلمهای سابق ولی نسبتا جذاب برای مخاطبان و نیز برنامههایی که هرچند با عجله اما برای آموزشدهی به مخاطبان ساخته شدهاند، از جمله راهکارهای تلویزیون در این ایام است. سیما در بخشهای مجزای خبری، مانور جدی بر کرونا و پوشش خبری این پدیده را نیز مثل سابق ادامه میدهد.
در کنار این بخشها کنداکتور پخش فیلم و سریال نیز به نظر میکوشد شکل غلیظتری به خود بگیرد. معمولا در ساعات مختلف هم میتوان شاهد آثاری این چنین در قاب تلویزیون بود. گرچه همچنان انتظار میرود این کنداکتور تر و تازگی بیشتری داشته باشد و مثل الان صرفا دور تکراری از فیلم و سریالهای قبلی و همیشه درحال پخش نشود.
درحال حاضر شبکههای اصلی تلویزیون سراغ دوبله جمعی از فیلمهای به روز سینمای جهان نیز رفتهاند و این اتفاق را میتوان در جدول زمانی نوروز 99 به تماشا نشست. باید دید با توجه به علاقه خانوادهها به سینمای روز ایران، کدام یک از این فیلمها هم قرار است برای این روزها آماده پخش شوند.
شبکههای سیما در تلاشند سراغ بهترین فیلمهای اخیر سینمای ایران بروند و آنان را بویژه در ایام نوروز روی آنتن ببرند بطوریکه برخی شبکهها برگزیدههای جشنوارههای اخیر فجر را برای ایام نوروز تدارک دیدهاند.
این توقع وجود دارد که همه این تلاشها فقط معطوف به فروردینماه هم نشود و با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی ناخواسته حاکم بر کشور، این برنامه ریزی به شکلی متنوعتر برای خانوادهها در روزهای باقی مانده از اسفندماه نیز چینش شود.
جذابیت، تنوع، تازگی در انتخاب آثار سینمایی خارجی و خصوصا ایرانی از الزاماتی است که باید در اولویت اصلی برنامه پخش شبکههای سیما باشد؛ از این حیث که حتی بینندگان سریالهای درحال پخش بنابر آمار اخیر خود صداوسیما به زیر 30 درصد رسیدهاند و این آمار در مورد سریالهای ایرانی که قصه و ساختی باکیفیت هم داشتهاند، رضایتبخش نیست.
شاید عرضه جدیتر سریالهای نوروزی که برخی همانند «دوپینگ» از 26 اسفندماه روی آنتن میروند در کنار دیگر مجموعههای نمایشی نوروزی تا حدی میتواند خلا این شبنشینیهای خانوادگی و خانهنشینی اجباری مردم را پر کند.
با این حال چینش و پخش برنامههای متنوع در روزهای خانه نشینی مردم که فیلمهای سینمایی نیز یکی از قسمتهای این پازل خواهد بود، لازمه این روزهای مخاطبان است تا کمی بتوانند اوقات فراغتشان را در خانه پر کنند.
در همین راستا شبکههای سیما قرار است سراغ بهترین فیلمهای اخیر سینمای ایران بروند و آنان را بویژه در ایام نوروز روی آنتن ببرند؛ بطوریکه برخی شبکهها برگزیدههای جشنوارههای اخیر فجر را برای ایام نوروز تدارک دیدهاند. « «شبی که ماه کامل شد» ساخته نرگس آبیار، «قصر شیرین» به کارگردانی رضا میرکریمی، «سرخ پوست» کاری از نیما جاویدی و غیره از جمله این آثار سینمایی درنظر گرفته خواهند بود.
شبکههای سیما در روزهای آینده جدول پخش فیلمهای ایرانی خود را اعلام میکند و باید دید فیلمهای منتخب و خریداری شده صرفا محدود به این فیلمهای مذکور است و یا همچنان آنتن سیما رنگ جدیتری از سینمای ایرانی خواهد گرفت.
انتهای پیام /4143/
انتهای پیام/