جزئیات رتبهبندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه آزاد اسلامی، عبداله محمدی جزئیات رتبهبندی مراکز تحقیقاتی و نحوه محاسبه حق مسئولیت روسای این مراکز را تشریح کرد.
وی خاطرنشان کرد: به منظور بهرهمندی حداکثری از ظرفیتهای ساختاری و توان عملیاتی واحدهای پژوهشی، افزایش قابلیت پاسخگویی و ارائه خدمات پیشرفته منطبق بر استانداردهای ملی و بینالمللی، شیوهنامه ارزیابی و رتبهبندی مراکز تحقیقاتی تهیه و به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد.
مدیرکل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه هماکنون ارزیابی و رتبهبندی 194 مرکز تحقیقاتی براساس شاخص های تعریفشده در شیوهنامه، در حال انجام است، گفت: مراکز تحقیقاتی بر اساس کسب امتیاز در چهار سطح و در سه گروه علوم انسانی و هنر، علوم، مهندسی و کشاورزی و پزشکی به شرح زیر رتبه بندی می شوند:
وی ادامه داد: به مراکز تحقیقاتی که بین 300 تا 400 امتیاز کسب کنند، شش ماه فرصت داده خواهد شد که فعالیت کرده و امتیاز لازم را کسب کنند. همچنین مراکزی که 200 تا 300 امتیاز کسب کنند، مرکز به گروه تبدیل خواهد شد و در صورت کسب امتیاز پایینتر از 200، مجوز مرکز لغو می شود.
مدیرکل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص میزان حق سرپرستی رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، بیان کرد: براساس دستورالعملهای اعلامشده، در سال اول فعالیت مرکز تحقیقاتی لازم است حق مسئولیت معادل رئیس دانشکده همان واحد دانشگاهی محاسبه و پرداخت شود. پس از سال نخست ضمن تاکید مجدد بر پرداخت حق مسئولیت از محل درآمدهای مرکز، به منظور نظاممند کردن این پرداختیها شیوه عمل و پرداخت آن براساس ارزیابی و رتبهبندیها انجام خواهد گرفت. مراکز تحقیقاتی که پس از ارزیابی و رتبهبندی، در گروه مطلوب قرار گیرند، کماکان به مدت یک سال دیگر از حق سرپرستی معادل رئیس دانشکده همان واحد برخوردار خواهند بود.
وی با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی که پس از ارزیابی و رتبهبندی در گروه متوسط قرار گیرند، حق سرپرستی آنها تا زمان ارزیابی بعدی (یک سال دیگر) به 50 درصد حق سرپرستی رئیس دانشکده همان واحد تقلیل خواهد یافت، تأکید کرد: مراکز تحقیقاتی که پس از ارزیابی و رتبه بندی در گروه ضعیف قرار گیرند، در صورتی که این ضعف عملکردی باشد، حکم ریاست مرکز تحقیقاتی لغو و لازم است رئیس جدید برای اداره امور مرکز تحقیقاتی با اعمال 25 درصد حق سرپرستی (تا رسیدن به وضعیت متوسط و مطلوب ) معرفی شود.
محمدی اظهار داشت: به منظور تشویق مراکز تحقیقاتی فعال و پیشرو، حق سرپرستی رؤسای مراکز تحقیقاتی که در رتبهبندی سالانه مقام برتر را کسب کنند، تا ضریب 1/4 افزایش یافته و با مجوز پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی قابل محاسبه و پرداخت است.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/