دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 فروردين 1399 - 14:00
ثابتی در گفتگو با ‌آنا:

کمیسیون‌های مجلس باید با پژوهشگاه‌های بزرگ ارتباط داشته باشند

یک فعال سیاسی با بیان اینکه کمیسیون‌های مجلس باید با پژوهشگاه‌های بزرگ ارتباط داشته باشند، گفت: اگر مجلس بتواند حلقه میانی مدیران و کارشناسان را وارد مناسبات قانون‌نویسی خود کند، حتماً بهترین قوانین را خواهد نوشت.
کد خبر : 475721
1398112815481115619711574.jpg

مجتبی ثابتی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی خبرگزاری آنا،‌ انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را تجلی‌گاه اراده عمومی خواند و اظهار کرد: این مجلس مدخل و شروع میدان‌داری بخش زیادی از جوانان انقلابی خواهد بود.


وی افزود: در انتخابات مجلس یازدهم شاهد ورود نسل جدیدی از جوانان انقلابی به قوه مقننه هستیم که همگی سوابق روشن و درخشان دانشگاهی داشتند و بهره کامل از تخصص برده‌اند.


این فعال سیاسی ورود جوانان مؤمن و انقلابی به مجلس شورای اسلامی را یک توفیق و اتفاق مبارک عنوان کرد و گفت: متأسفانه در همه ادوار مجلس خلأ حضور نداشتن نیروهای متخصص و ایده‌پرداز دیده می‌شد و قوه مقننه بیش از اینکه از ساحت کارشناسی و دقت در قانون بهره داشته باشد، با کلی‌نگری مواجه بود به این مفهوم که ارتباط مجلس با نخبگان و کارشناسان و اقتصاددانان به حداقل می‌رسید.


ثابتی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌ها که بازو و رکن کارشناسی مجلس شورای اسلامی است هم نتوانست به‌صورت جدی شأن کارشناس خود را انجام دهد به این معنا که مجلس از این مرکز استمداد نمی‌طلبید و یا اگر هم مرکز پژوهش‌ها کار کارشناسی انجام می‌داد مجلس به آن بی‌توجه بود.


وی با تأکید بر اینکه مجلس باید استفاده کامل، دقیق و مؤثر از همه شئون پژوهشی که یکی از آن ارکان هم مرکز پژوهش‌های مجلس است بهره می‌گرفت، گفت: کمیسیون‌های مجلس باید با پژوهشگاه‌های بزرگ ارتباط داشته باشند. به‌عنوان‌مثال ما پژوهشگاه‌های زیادی در حوزه اقتصاد داریم، لذا کمیسیون برنامه‌وبودجه و کمیسیون اقتصاد باید مستمراً با این پژوهشگاه‌ها در مراوده باشند و این موضوع در تخصص‌های مختلف به کمیسیون‌های دیگر مجلس هم تسری دارد.


این فعال سیاسی با بیان اینکه کمیسیون‌های مجلس باید به تمام پژوهشگاه‌های متصل شوند و برای حل مسائل به مرکز پژوهش‌های مجلس بسنده نکنند، خاطرنشان کرد: اگر مجلس بتواند حلقه میانی مدیران و کارشناسان را به صورت جدی وارد مناسبات قانون‌نویسی خود کند، حتماً بهترین قوانین را با کیفیت و کارایی مطلوب خواهد داشت.


ثابتی با اشاره به نقش کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی در ایجاد اقتصاد سازنده و حل مشکلات کشور گفت: اگر مجلس یازدهم هم مانند همه مجالس در ابتدا دچار لابی‌گری‌ها نشود و کمیسیون‌های تخصصی بر اساس افراد چینش شوند، از سوی دیگر دولت و صاحبان قدرت هم در تعیین راهبردها و انتصاب رؤسای کمیسیون‌ها دخالت کنند با توجه به اینکه قاطبه منتخبان جوان و از جریان انقلابی هستند می‌توانیم به گشایش در این مجلس امیدوار باشیم.


وی خاطرنشان کرد: مجلس یازدهم به هر میزان که وارد بازی‌های سیاسی نشود، نقش خود را خوب انجام خواهد داد و امیدواریم کمیسیون‌های تخصصی با هیئت‌‌های رئیسه‌ متخصص و مطلوب انتخاب شوند تا در سایه کار کارشناسی آنان مجلس خوبی داشته باشیم. در غیر این صورت قطعاً فرصت بزرگی که مردم ایران در اختیار منتخبان خود قرار داده‌اند از دست می‌رود.


انتهای پیام/4034/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته